Skocz do zawartości
Marceli14

Hotwife już nie chce być Hotwife...

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie.... i co wtedy ? Żonka stwierdziła, ze już się wyszalała i nie chce kontynuować naszych zabaw. Spotykaliśmy się się wiele razy z jej kochankami i były to udane spotkania. Widziałem ogień w jej oczach i cieszyłem się tym a raczej podniecałem do granic możliwości.

Jesteśmy razem szczęśliwi a cuckoldowe zabawy były wisienką na torcie udanego małżeństwa. Brakuje mi tego jak cholera ale szanuję jej decyzje. Liczę, ze zmieni zdanie ale sama musi tego chcieć, nie mogę jej namawiać.

Cóż...póki co zostają wspomnienia :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiele osob ma takie oresy, kiedy nie jest to nam już potrzebne, kiedy spokojnie mozna bez tego żyć, ale po jakims czasie to wraca.. ..i chce sie znowu, często nawet bardziej..

Czas pokaże czy to jest to, czy raczej nieodwołalne.. Życzę Ci tego pierwszego. . :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może między nią albo kochankiem coś zaszło? Może on jej powiedział - słuchaj - chyba się w Tobie zakochuje? A może ona coś do niego zaczęła czuć? A może się na razie wyszalała po prostu i potrzebuje chwili oddechu? Moja, też mi dziś w wannie powiedziała, że jak jej się znudzi, to kończymy. Zmroziła mnie na kość, a siedziałem w gorącej wodzie. 

Tak mi się cisną na usta słowa piosenki leciwej już lekko:

"Bo z dziewczynami nigdy nie wie, oj nie wie się,

czy dobrze jest czy może jest, może jest już źle,
spokoju się spodziewać, czy też przejść,
czy szukać jej, czy jej z oczu zejść."

Pozdrawiam.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cóż.... chyba jak to kobiety mają w zwyczaju poprostu zmieniła zdanie. Liczę, ze znów to zrobi :)

Z kochankami różnie bywa i zdażyło się , ze jednemu bardzo zależało na spotkaniach w tajemnicy przede mną, nie rozumiał układu między nami i musięliśmy się z nim pożegnać.

Z zakochaniem  nigdy nie wiadomo, takie zabawy to zawsze karuzela z uczuciami choćbyśmy byli nie wiadomo jak pewni Hotki i Kochanka.

Zresztą co do kochanków to nie jest łatwo znaleźć odpowiednio  doświadczonego, rozumiejącego takie układy a do tego aby podobał się mojej Hotce. Jak się bawić to tylko z najlepszymi. Czasem warto dłużej poczekać aby później czepać pełnymi garściami :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że jej nie naciskam , nie chciałbym aby robiła to dla mnie bo tak jak piszesz to nie miałoby sensu i zwyczajnie  byłoby nie fair.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też to odpadło mezus znalazł to forum i jakby zaczęło coś się dziać ..myślę o spotkaniu mąż jest zadowolony może już już ....nigdy nie wiadomo tak naprawdę co rozbudzi i ogień rozpali ......powodzenia Ania...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie, u nas było tak ze 3 razy w ciągu kilku lat. Raz przerwa, ze względu na dziecko, trwała chyba ponad 2 lata.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio, ku mojemu zadowoleniu, w rozmowach z moją żonką powrócił temat cuckold, niby niewinne rozmowy ale coś jest na rzeczy :)

Same dyskusje na ten temat są naprawdę kręcące.

Wczoraj, podczas seksu sama mnie zachęcała abym opowiadał co byśmy robili, z kim i jak :-) oj, aż taka mokra dawno już nie była...

Poprostu kocham tą kobietę !!

Nagroda za cierpliwość będzie smakowała naprawdę dobrze. Szczerze mówiac mogę jeszcze poczekać, ponieważ patrzenie jak ona dojrzewa do spotkań, jak zachęca do rozmów na ten temat i jak chodzi podkręcona i prowokuje do seksu  samo w sobie może być celem

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...