Skocz do zawartości
rogacz_kielce

Cuckoldowe zaręczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Dobre i ostre. NIe wiem czy kiedykolwiek do tego dojdzie, ale chciałbym, żeby ogier poniżał mi żonę i traktował ją jak sukę. Czasem fantazjuję, że stoję obok gdy on ubliża jej i szarpie za włosy a ona posłusznie liże jego duże jaja i kutasa wyrzucającego spermę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trwało to kilka minut. Moniczka dławiła się i krztusiła.

Ja masowałem sobie mojego małego peniska. Wtedy Marek zawołał mnie.

Chodź tu!! Kładź się  brzuchu.

Położył Monikę na mnie. Zrobił sobie ze mnie materac.

I ponownie zaczął rznąć Monikę w jej słodką ciasna cipke.

Moja ukochana jęczała z rozkoszy prosto do mojego ucha. Czułem się upokorzony i to mnie podniecało szalenie.

Monika krzyczała: „ Rznij mnie mocno mocniej. Jesteś cudowny”

Pierdolił ją znowu dobre kilka minut. Wyżywając cały czas ,jaką to jest dziwka i kurewką.  A Moniczka moja narzeczona cały czas mu przytakiwała.

Nagle Marek zarządził zmianę.

Kazał mi się obrócić na plecy a Monikę ustawił tak że jej śliczna cipeczke miałem tuż nad głową.

Wszedł w nią ponownie aż soki wypłynęły mi prosto na twarz .

Zlizałem je, były pyszne. Czułem smak i zapach prawdziwego kutasa wymieszanego z sokami podniecona do granic możliwości ukochanej. 

Prawdziwy nektar

Przed oczami miałem piękny widok.

Wchodził w cipke mojej żony ogromny kutas a jego jądra obijały mi się o twarz.

Wtedy Marek rozkazał mi: „ Liż je frajerze"

Posłusznie zacząłem lizać jego jaja. Kutas stał mi jak nigdy. Moniczka tylko się zaśmiała….

Było cudownie. Soki wypływały z cipki moje ukochanej jak z fontanny. Była mega podniecona

Jęczała i krzyczała.

A on? Trzymał ją za włosy i ujeżdżał jak rasową klacz.

Czułem, że Monika zaraz dostanie orgazmu. Marek też to wyczuł. Wyszedł z niej i powiedział.

„ Nie tak szybko suko” Jeszcze nie czas na koniec.

Zdjął ją ze mnie zaciągnął na czworaka do kanapy.

Usiadł wygodnie

„ Odpocznij sobie chwile i liż mi dupsko kurwo a ty frajerze całuj jej stopy….

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całowałem jej namiętnie, masowałem i lizałem a moja ukochana lizała spoconą dupe swojego Pana.

Od dawna marzyłem by Moniczka przyprawiła mi rogi ale że to będzie tak wyglądać nawet sobie nie wyobrażałem.

Marek złapał Monię za włosy przycisnął do swojego tyłka i przytrzymał chwile… Brakowało jej powietrza. Dusiła się ale nie przestawała lizać. W końcu taki miała polecenie od swojego Pana.

Teraz grzecznie frajerze wyliż tyłek swojej narzeczonej- rozkazał mi Marek.

Zrobiłem to z przyjemnością nie przeczuwając co się za  chwile stanie..

Kiedy już ładnie nawilżyłem czekoladowe oczko moje ukochanej- On kazał jej paść na czworaka.

Bez chwili wahania wszedł jej odbyt!!!

Zawyła z bólu.

Nie mogłem w to uwierzyć. Mi nigdy nie pozwoliła, nawet paluszkiem, stwierdziła że to upokarzające.

A teraz obcy facet rznie ją w dupe jak zwykła tania kurwe.

Monika wyła z bólu, który z upływem czasu przerodził się w rozkosz co było widać w jej pięknych oczach. Widziałem jak znowu zaczyna odpływać. Jęczała i błagała o jeszcze

Ja stałem jak wryty i podziwiałem co Marek zrobił z moją śliczna narzeczoną.

Dla mnie to jest Księżniczka a dla niego szmata.

Rżnął ją coraz mocniej, jego jądra obijały się o jej tyłek.

Jego  duży kutas zanurzał się w jej ślicznym zgrabnym tyłeczku. To były niezapomniane chwile

Moja Moniczka, moja ukochana, moja narzeczona straciła analne dziewictwo z obcym typem na moich oczach.

Zastanawiałem się, czy coś mnie tego szalonego wieczoru jeszcze zaskoczy…..?

Oj tak!! Coś czego się nie spodziewałem….

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mocne opowiadanie :)

Zastanawiałem się, czy coś mnie tego szalonego wieczoru jeszcze zaskoczy…..?
Oj tak!! Coś czego się nie spodziewałem….

Nie pozwól nam długo czekać  :popcorn:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, co to było za rżniecie, głęboko ostro. O takim rozdziewiczaniu analnym marzy nie jedna kobieta…

Marek wyjął kutasa z jej tyłka podszedł do niej z przodu i zapakował jej w usta po same jądra

Obciągała mu jak rasowa suczka.

Marek złapał ją za włosy i na czworaka zaciągnął do pokoju wypoczynkowego.

Wystrój był bardzo elegancki a po środku stała duża skórzana kanapa.

Marek usiadła na niej wygodnie. Rozsiadł się jak prawdziwy „maczo” a Moniczka  na czworaka posłusznie czekała na dalsze rozkazy.

Ja stałem w drzwiach,nie miałem odwagi wchodzić dalej.

Siadaj kurwa w kącie i siedź cicho – powiedział Marek

Oczywiście bez słowa spełniłem polecenie.

A ty moja suczko nie dawaj odpoczywać swojej dupce.

Siadaj na nim dziwko!!!

Monika usiadła na Marku tyłem do niego a przodem do mnie.

Nabijała się powoli na jego ogromnego kutasa.

Widziałem dokładnie jak znikał we wnętrzu jej tyłeczka.

Moniczka rękami opierała się o kanapę i nabijała się rytmicznie na jego penisa.

Jej słodkie cycuszki pięknie się unosiły i opadały razem z moją piękna narzeczoną.

Wtedy Marek rozkazał mi klęknąć przed nimi i lizać jej cipeczkę.

„Nie pozwól by jej cipka wystygła” – to były jego słowa

Byłem bardzo szczęśliwy, że mogę to zrobić.

Lizałem ją namiętnie chyba tak jak za pierwszym razem. Choć teraz była zdecydowanie bardziej mokra. Takiej ilości soków moja ukochana nie miała nigdy.

Widać było, że jest szalenie podniecona.  Gdy ją lizałem, jego kutas ocierał się o moją brodę. Czułem jego zapach… a nawet smak bo soczki jej obu dziurek mieszały się z kroplami z jego kutasa

Monika była w 7 Niebie a ja byłem najszczęśliwszym narzeczonym na świecie

Co jak się okazało za chwile miałem udowodnić....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co część to lepsza;D. Nie każ nam czekać zbyt długo na kolejne fragmenty ;p.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz mała odskocznia. Opiszę Wam, co widziałem, gdy patrzyłem na moja ukochaną

Jej piękne, zadbane małe stópki opierały się o podłogę tylko na paluszkach.

Czerwień paznokci błyszczała od mojej śliny.

Jej łydki śliczne, zgrabne, opalone i napięte, kiedy siadała na jego kutasie.

Jej wydepilowana cipeczka cała w sokach. Nigdy odkąd jesteśmy razem nie była tak mokra.

Jej wargi były szeroko rozwarte, ale nie ma się co dziwić parę chwil temu rznął ją prawdziwy kutas a nie jakaś zabaweczka.

Tyłeczka nie widziałem, ale widziałem jak pięknie dopasowuje się do jego ud.

A jeśli chodzi o Moniczkę to ma dupeczkę odstającą i jędrną.

Przesuwam wzrok wyżej

Jej brzuszek, mój kochany brzuszek. Moja Moniczka nie jest typem wieszaka. Dla mnie ideał.

Jej piersi rozmiar 75b a do tego śliczne duże sutki. W tym momencie były mega twarde i stojące. Widać było, że jest podniecona do granic możliwości. Gdy Moniczka nabijała się na jego penisa swoim tyłeczkiem, one falowały razem z nią.

Monia przed wyjazdem chodziła do solarium, więc jej całe ciało było równomiernie opalone, co wspaniale komponowało się z jej blond włosami i niebieskimi dużymi oczkami.

Kiedy spojrzałem na jej twarz wyglądała pięknie.

Rozmazany od soków jej Pana i własnej śliny makijaż dodawał jej uroku.

Policzki czerwone a po czole spływający pot… Włosy potargane i mokre

A oczy, oczy mówiły wszystko.  Tego pragnęła… Właśnie takiego seksu..

A ja stałem jak wryty podziwiałem moja narzeczona.

Wyglądała cudownie.

Zakochałem się po raz kolejny….

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...