Skocz do zawartości
rogacz_kielce

Cuckoldowe zaręczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteśmy z Monika już 3 lata Moja dziewczyna to piękna 26 letnia kobieta, drobna blondynka z pięknymi niebieskimi oczami. Wygląda bardzo niewinnie, ale tylko ja wiem, że drzemie w niej nieodkryta natura, z którą sama walczy. Moniczka uwielbia ubierać się seksownie. Lubi obcisłe mini i buty na wysokim obcasie, wygląda w nich cudownie i bardzo seksi.

Moja ukochana wie o moich fantazjach, podobają się jej i chociaż przyznała się , że bardzo jej się podobają dojrzali faceci i uwielbia mężczyzn w garniturach to na każdą moja próbę rozwinięcia tematu mówi „ Kochanie ale ty mi wystarczasz , może kiedyś…..”

Kocham ją, dlatego postanowiłem się jej oświadczyć i zaplanowałem to podczas lipcowego wyjazdu na Mazury. Wynająłem pokój w cichym, ale bardzo ekskluzywnym Hotelu SPA.

Dojechaliśmy tam późnym wieczorem. W recepcji przywitał nas właściciel pensjonatu. Mężczyzna około 40 paru lat, przystojny, dobrze zbudowany ( widać, że musi trenować) a także bardzo dobrze ubrany. Był bardzo miły, wytłumaczył nam, że jako goście hotelu możemy korzystać za darmo ze wszystkich atrakcji SPA ale o 21 zamykają.

Zauważyłem, że Marek ( tak miał na imię właściciel )spodobał się mojej dziewczynie ( ten błysk w oku), ale nic jej nie powiedziałem.

Kiedy weszliśmy do pokoju, Monika była oczarowana. Powiedziała mi „ tu jest cudownie kochanie”. Pokój był naprawdę w wysokim standardzie a widok z balkonu – przepiękny. Monika pocałowała mnie i powiedziała „Kocham Cie mój misiu”  

Zajęliśmy się rozpakowywaniem bagaży, potem Moniczka poszła wziąć prysznic a ja w tym czasie zszedłem na dół porozmawiać z właścicielem. Powiedziałem mu, że planuje zaręczyny i czy jutro wieczorem pomógłby mi zorganizować kolacje. Powiedział mi, że bardzo chętnie.

Wróciłem do pokoju moja dziewczyna już spała w łóżku. Biedne kochanie takie zmęczone.

Następnego dnia byłem cały podenerwowany czy wszystko będzie dobrze i co powie moja Monia.

Nie będę rozpisywał się na temat zaręczyn, ale powiem tylko jedno „ Powiedziała TAK”

Czułem się wspaniale, siedzieliśmy w restauracji i piliśmy wino. Moniczka była już bardzo wcięta a alkohol budzi w niej jej drugą naturę. Kocham ją taką. Gdzieś koło 24: 00 podszedł do nas właściciel i zaproponował nam skorzystanie z sauny i basenu. Powiedział, że co prawda już jest zamknięte, ale przy takiej okazji zrobi nam prezent od hotelu. Monice nie trzeba było 2 razy powtarzać.

Poszliśmy na górę po stroje kąpielowe i zeszliśmy na sauny.  Weszliśmy w samych ręcznikach.

Alkohol i pobyt w saunie całkowicie „rozłożył” Moniczkę. Zaczęła się przytulać, całować i szeptać mi , że ma na mnie ochotę . Nagle do sauny wszedł Pan Marek – właściciel hotelu. Powiedział, że zawsze na koniec dnia korzysta z sauny dla relaksu i w tym momencie zdjął ręcznik mówiąc, że z sauny korzysta się nago.

Spojrzeliśmy oboje na jego kutasa. Pomyślałem ja pierdole ale olbrzym.

Nim się spostrzegłem Monia zdjęła ręcznik i powiedziała „Przepraszam nie wiedziałam że tak trzeba, Misiu ty tez zdejmij”

Mówiąc to wzrok miała wlepiony w jego penisa a on oceniał Moniczkę z góry na dół.

Zdjąłem ręcznik i tak siedzieliśmy przez chwile w milczeniu.

Myślałem( obcy facet widzi moja ukochana nagoJ)

Widziałem błysk w oczach Moniki. Wiedziałem już, że ma ochotę na seks, ale nie ze mną tylko z nim…

Marek też to chyba wyczuł, bo zapytał Monikę wprost nie zważając na mnie:

„ Podoba ci się mój kutas”

„Bardzo” – odpowiedziała Monika

To chodź i dotknij go  -

Myślałem, że snie..

Monika spojrzała na mnie. Nie musiałem nic mówić. Wiedziała, że może wszystko….

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fantazja jest od tego .....

śmiało, czekamy na dalsze losy ...:) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek naitsyrk

suuper się zapowiada :) pisz co było dalej bo początek jest rewelacyjny ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Moniczka grzecznie uklękła przed Markiem wzięła jego kutasa w rączkę i zaczęła się nim bawić

Wyglądała jak mała dziewczynka, która dostała śliczną zabawkę.

Marek był wysoki, coś około 190 cm a Monia ma 160 cm, więc wyglądała przy nim jak jego córeczka

Widziałem, że jest zachwycona jego wielkością. Nie ma się co dziwić mój penis ma 13 cm, więc nie ma się czym chwalić.

Weź go do ust – powiedział do niej

Pomyślałem niemożliwe – Moja ukochana a od 2 godzin narzeczona właśnie za chwile będzie ssała obcego kutasa. Byłem zazdrosny ale i bardzo podniecony.

Moniczka bez chwili wahania wzięła go do ust i zaczęła lizać, masować, ssać.

Kutas stał mi jak nigdy. Zacząłem go masować. Marek spojrzał na mnie z politowaniem i powiedział:

Dzisiaj Monika jest moja a ty najwyżej możesz sobie zwalić konia. Rozumiesz?

Przytaknąłem głową twierdząco.

Moniczka kiedy to usłyszała to oczy jeszcze bardziej jej zabłysnęły

Marek złapał ja za głowę i zaczął dociskać.

Monia zaczęła się dławić ,ale jego to zaczęło jeszcze bardziej podniecać – Zresztą mnie też.

Walił ja w usta jak jakąś dziwkę

Moniczka wyglądała cudownie. Nagie opalone mokre ciało, Klęczała przed obcym facetem i obciągała jak rasowa kurewka. Jej śliczna niewinna Buzka i jego ponad 20 cm olbrzym.

W tym momencie Marek powiedział coś co mnie zamurowało.

Dzisiaj zostaniesz prawdziwą suka! Będziesz robić co zechce!

Monia była pod wpływem alkoholu a do tego tak nakręcona, że tylko kiwnęła głowa "tak" nie przerywając sobie obciągania.

Marek powiedział- Nie słyszę. Rozumiesz że będziesz dzisiaj moja kurewka?

Monia przerwała na chwile obciągać spojrzała mu prosto w oczy i odpowiedziała:

Tak!!! Zrób ze mną co zechcesz. Będę Twoja suka.

To co wtedy czułem jest nie do opisania.

Moja ukochana przed którą to ja niedawno klęczałem prosząc o ręke, klęczy właśnie przed Markiem i prosi o zerznięcie.

Piękna chwila..

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Femme Fatale

Chcę wiedzieć co było dalej:) pewnie pięknie ją wypieprzył :) zazdroszczę :) Jej, nie Tobie. ty byłeś na swoim miejscu. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli tego pragniesz to poproś Pana slicznie i wyliż mu jajka…

Moniczka bez słowa zaczęła je lizac i całować jak cukierki jednoczesnie masując mu wielką pałe

Grzeczna dziwka. Dzisiaj mieliście zaręczyny tak? Więc pokaż mi jak całujesz swoje narzeczonego. Liz mi dupe jakby to były usta twojego faceta.

To niemożliwe pomyślałem. Słodkie usta mojej Moniczki będą całować dupe obcego typa?

Moniczka chwile się zawahała . Marek złapał ją za głowę przystawił do dupy i powiedział. Liż suko.

Monia zaczęła całować jego odbyt namiętnie jakby całowała się ze mną na 1 randce

Czułem upokorzenie i podniecenie .

Wtedy Marek powiedział do mnie : A ty co się gapisz caluj jej stopy i dziękuj, że masz taka narzeczona i że zechciała być z Toba

Posłusznie lizałem jej sliczne małe stopki i patrzyłem jak ona lize odbyt Marka

Trwało to kilka minut i wtedy Marek powiedział.

Dobra suko idziemy stad, za gorąco tu a mam ochotę cię dzisiaj długo tresować…

Wyszliśmy z sauny. Nago przeszliśmy do pokoju gdzie odbywają się masaże…. Kiedy tylko weszliśmy Marek powiedział do mnie: Zapier…do kąta i czekaj na rozkazy…

Położył Monikę na brzuchu opartą o łóżko, rozsunął jej nogi i wszedł w jej cipke jednym ruchem.

Zajęczała z bólu. Jest bardzo ciasna.  

Ale Marek się tym nie przejął.

Zaczął ją miarowo i mocno pierdolić.

Monika patrzyła na mnie choć Jej oczy były jakby za mgłą. Zaczęła jęczeć ale już nie z bólu tylko rozkoszy. Nie dziwie się Wypełniał jak całą. Czuła się cudownie. Ja też. Spełniało się moje marzenie Dodam tylko, że w tym wszystkim nie zauważyłem na początku że wszedł z w nią bez gumy.

Mi nigdy nie pozwoliła ale dla niego zrobi wszystko sama tak mówiła

Pieprzył ja jak kurewke. Trzymał za włosy i co jakiś czas dawał siarczystego klapsa.

Lubisz to kurwo? Tak mój Panie

Wyjął kutasa z jej cipki odwrócił ja i zapakował go w jej słodkie usta.

Dławiła się a ślina spływała jej po brodzie.

Jej makijaż zaczął spływać po jej twarzy. Wygląda jak zwykła kurewka

JAK JA JĄ KOCHAM - pomyślałem

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Basowy77

Rewelacja!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...