Skocz do zawartości
subczech

Polaczenie Android i komputeru

Rekomendowane odpowiedzi

czesc...

przepraszam ze pisze taki temat, ale juz jakis czas mialem klopot jak polaczyc moj Android mobil s komputerem (iMac) albo s notebookem (win7).

nieznosze polaczenie USB-USB, dlatego ze nie zawsze mam se soba. tez nielubie kabelouw jak juz jestem na jednej sieci wifi, to jak dawac piosenki, brac zdjecia z mobilu oraz pisac SMS i editowac kontakty...

i znalezlem... super free aplikacja

AirDroid...

latwa aplikacja ktora pozwoli wam polaczyc wasz Android s komputerem... obojentne jaki operacyjny system, dlatego ze dziala poprzez browser - przegladarke?

tylko wystarczy wlaczyc wifi na mobilu... urochomic aplikacje... wlaczyc browsera dac adres ktory widze w mobilu i juz jestem!

niesamicie latwe i musze powiedzec, ze juz niepisze sms innaczej :)

a zdjecia i muzyke nie daje kabelem ale tak...

post-7107-0-90545100-1398626373_thumb.png

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid

Moze komus pomoze jak mnie...

klaniam sie subi

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super ! To sa bardzo potrzebne aplikacje . Bardzo ladnie i dokladnie opisane.

Miejmy nadzieje , ze inni tez maja cos ciekawego.

Dzieki Subi !

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma za co... wiesz pisac o OSX sie nie da.. obecnie moze kazdy czytac gdzies.. i tak dalem konkretna rzecz tu :)

klaniam sie subi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam aplikację. Stosuje od dłuższego czasu. Prosta w obsłudze, wygodna w użytkowaniu. No i zero kabelków. :dobre:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...