Skocz do zawartości
Aniulek

Czy stałam się dziwką?

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz wiedziałam, ze nie ma żartów i muszę zrobić wszystko, żeby wytrzymać. Kierowca podszedł do mnie:
- Otwórz pysk!
Wykonałam polecenie, a on napluł mi do buzi.
- Nie połykaj. Ślina się ci przyda!
Roześmiał się i splunął jeszcze kilka razy. Podłożył mi stopę pod nos.
- Liż ją, ma się błyszczeć.
Odrzuciło mnie, ale myśląc o pejczu zaczęłam ją lizać z potu, i brudu. Potem podał mi drugą nogę i zrobiłam to samo. Odsunął się ode mnie na chwilę, i nagle kucnął nad moją twarzą.
- A teraz wyczyścisz mi dupę suko.
To co zobaczyłam natychmiast pociągnęło mnie na wymioty. Pełno czarnych kręconych włosów, w które były małe grudki zaschniętego gówna. Powstrzymałam odruch wymiotny i zaczęłam lizać.

Zaschnięte gówno rozpływało się pod wypływem mojej śliny.
- Wystarczy, powiedział kierowca, stanął i kazał robić mi loda.
Zaczęłam ssać, lizać, a on nasadzał się na mnie, aż się dławiłam.
- Teraz wypnij dupę!
Zrobiłam co kazał. On przyłożył kutasa do mojej dziurki. I zaczął napierać.
- Trzeba założyć kondona, krzyknęłam!
- Kurwa, ale ta suka jest pyskata, zawołał kierowca, znowu odzywa się bez pozwolenia.
Wtedy Pan wziął pejcz i podszedł do mnie. Na szczęście kierowca zareagował.
- Zostaw sukę, chyba gówno z mojej dupy jej zaszkodziło.
Zaśmiali się oboje, a mi ulżyło. Podszedł do mnie znowu, ale tym razem się nie odzywałam.

Zaczął napierać ostro na moją dupę, ale ja z bólu się przesuwałam się do tyłu, jak tylko lekko się nabił.
- Napieraj kurwo po same jaja! Już zapierdalaj!
Zaczęłam wciskać się, a to sprawiało mi okropny ból, ale strach był silniejszy od bólu. W pewnym momencie wyszedł ze mnie i spuścił się na ziemię.
- Wyliż to suko, powiedział tym razem mój Pan.
Zaczęłam lizać spermę wraz z piaskiem i połykać. Bolała mnie dupa okropnie.

Nagle podszedł do mnie kierowca podłożył mi pod nos kutasa
- Wyczyść go dokładnie, widzę tu resztę twojego gówna.
Zaczęłam lizać i czułam odór kupy.
- Nie robisz jej lewatywy? Zapytał Pana.
- Następnym razem będzie wypróżniona.
Skończyłam lizać mu kutasa. Kierowca ubrał się i podszedł do Pana. Zapalili papierosy.
- Co tak siedzisz suko – usłyszałam od Pana – weź tą swoją koszulę i wyczyść Panu kierowcy szyby.
Zaczęłam się ubierać w koszulę, gdy Pan podszedł do mnie
- Tą koszulą masz wyczyścić tempa suko!
Poszłam, ale cały czas patrzyłam, czy coś nie jedzie. Czułam się okropnie. Gdy skończyłam, kierowca podszedł do mnie, klepnął mnie w tyłek, wsiadł do auta i odjechał.

Mój Pan wyciągnął płyn do spryskiwacza z bagażnika i kazał mi się dokładnie umyć. Myłam się i płakałam.

W tym czasie podjechały dwa dostawcze auta, ale już nie zwracałam na nich uwagi. Gdy się umyłam, Pan kazał poczekać chwilę, aż wyschnę. W tym czasie znowu musiałam stać do nich przodem, ukradkiem zakrywałam cipkę jedną ręka. Pan wyrzucił mi ubrania. Kierowcy z dostawczych, cały czas się na to patrzyli. Ubrałam się i weszłam do auta. Zobaczyłam jak jeden z kierowców podchodzi do mojego Pana.
- Myjesz kurwę przed?
- Ostrożności nigdy dość, - odpowiedział Pan.
- Kończysz zaraz?
- Nie zabieram sukę na dłużej.
Pan wszedł do samochodu i kazał włożyć mi głowę między kolana.
- Czy teraz widzisz ile wysiłku kosztuje mnie twoja tresura, żebyś umiała poszanować prezent od Pana?
- Tak Panie, Twoja suka dziękuję Ci za to.
Podwiózł mnie pod miejsce skąd mnie zabrał, rozpiął rozporek
- Na koniec zrób mi loda z połykiem.
Wykonałam to, szybko doszedł.

Podziękowałam i wyszłam. Nie wiedziałam, gdzie byłam.

Koniec :redevil:  :redevil: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, pierwsze dwie części mocne, ale do zniesienia, reszta nie w moich klimatach.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wnioskując z wypowiedzi innych czytelników (sam nie czytałem) może i ohydne, ale pamiętajmy o tym, że to opowiadanie z netu.

Biorąc to pod uwagę oceniajmy samo opowiadanie nie "samicę" która to wkleiła :redevil: . Jeden już ocenił-niestety. Chociaż kurczę nie mogę oprzeć się wrażeniu,że muszę Ci Aniuśka przyjrzeć się dokładniej :redevil:  :redevil: skoro tak kontrowersyjne opowiadania czytasz.

O ile rozumiem oddanie Panu

No to muszę przeczytać  :lach:  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to muszę przeczytać

I jak po przeczytaniu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...