Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Który układ swingers Waszym zdaniem by najbardziej Wam odpowiadał?

Który układ Wam by najbardziej odpowiadał??  

216 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który układ Wam by najbardziej odpowiadał??

• 2k+m
    • 2m+k
    • 2k+2m
    • 3m+k
    • 3k+m
    • Gangbang - co najmniej 5 panów i kobieta
    • Sex party - min 4 pary
    • Chciałabym/Chciałbym spróbować wszystkiego
    • Żaden układ mi nie odpowiada - to nie moje klimaty
    • k+k - pan w charakterze obserwatora
    • k+k bez obecności śliniących się samców

Rekomendowane odpowiedzi

Oj ktory facet nie marzy o trojkacie z dwoma Paniami bi ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek tomaszekww

ups, pardonsik, najwidoczniej zapomniałem o najważniejszej zasadzie: nic na siłę!! chyba mnie tu z s/m przywiało ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kazdy to fakt , tego mi nie brakuje akurat , natomiast moze kiedys sprobuje 2m+k

Szczerze polecamy, są to ważenia dla kobiety niezapomniane, których nie da się opisać słowami... Trzeba samemu spróbować, żeby zrozumieć..:-> :-> :mrgreen: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pusia chyba ktoś nie wziął pod uwagę , ze można wszystko lubić :)

to też w sondzie jest wzięte pod uwagę...opcja 8  :redevil:  :redevil:

z tego co wiem duzo tez zalezy od facetow , zeby sie dwaj samce alfa nie trafily :)

najważniejsze, żeby panowie potrafili współpracować i się zgrać.... Nie zawsze się to udaje, ale jak się zgrają, no to .....  :roll:  :roll:  :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całe życie podobał mi się bardziej 2k+m, dopóki nie poznałem swojej Pani, która opowiedziała mi o swoim trójkącie 2m+k. Najpierw się wkurzyłem, a teraz sam chce tego z nią spróbować :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona wybrała opcję nr 3, gdyż lubi równowagę w przyrodzie, a poza tym nikt nie może czuć się jak trzecie... czy piąte koło u wozu :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na chwilę obecną wybrałem 2k + 2 m :)
aczkolwiek 2k + m też się marzy

2m + 1k chętnie powtórzę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawa w dwie pary bardzo mnie kręci i na taki układ oddałem głos.

2k+m oraz 2m + k to ròwnież bardzo atrakcyjne figury.  :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...