Skocz do zawartości
tomo281

Na początek masaż erotyczny dla mojej żonki

Rekomendowane odpowiedzi

Fantazja też dużo może zdziałać :)

Mnie żona powiedziała ze mogę to sobie tylko wyobrazić...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

korci - i chyba zadzwonię

Myślisz że mi odpowie?

Hmm, nie wiem jakie były Wasze ustalenia (Ty i masażysta), ale jeżeli taką kwestię rozpatrzyliście to myślę, że powinien udzielić Ci takiej informacji. W każdym bądź razie zaprząta to Tobie myśli ;) Dzwoń! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro zadzwonię i napiszę co mi powiedział :-)

W takim razie czekamy niecierpliwie na szczegóły, życząc zarazem samych pikantnych  ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda to kobieta ma przeważnie dobre rżnięcie, ale przyjemność ze spotkań mają czerpać obie strony.

dobrze że napisałeś "przeważnie" bo układów cuckold jest chyba tyle, co ludzi co się w to bawią. u nas, ona ma dobre rżnięcie, ja mam też w czasie spotkania super rżnięcie, a potem jeszcze kilka tygodni super rżnięcia, bo ona już jest napalona na następne spotkanie, obmyśla sobie jak będzie, kto co będzie robił, i jest gotowa do dzikiego sexu z rogaczem przez godzinę. po godzinie ja niestety padam, ale potem za kilka godzin znów mogę :)

Po pierwsze jak pisałem tam był tylko masaż, pod drugie pierwszy raz dotykał jej miejsc intymnych inny facet niż ja - więc wymaga to trochę czasu zanim się z tym oswoi, po trzecie wiem że miała orgazm więc na razie mi to wystarczy. Znam swoją żonę i wiem że taką cierpliwością więcej osiągnę niż stawianiem sprawy ostro.

i bardzo dobrze, że do niczego jej nie popychasz za wcześnie, niektóre kobiety muszą się oswoić z tą myślą, moja bardzo długo się biła z myślami, ale jakoś wystartowała, i teraz jest super. małymi kroczkami do celu. po co wszystko sknocić na starcie. ty masz fun, bo wiesz, ze ona miała orgazm z innym, i ja Cię rozumiem w pełni. też uwielbiam jak ma orgazmy z innymi. także gratulacje i powodzenia na nowej drodze życia.

pozdrawiam

rogacz zagraniczny.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo przyjemnie zaplanowałeś żonie wstęp do świata przyjemności w formie cuckold. Po tym jak się starałeś wszystko zorganizować oraz po Twoim zaangażowaniu widać jak bardzo zależało Ci na jej przyjemności.

W 100% popieram Twoje zdanie dotyczące niewywierania nacisku na żonę. Małymi kroczkami, ale zawsze do przodu :)) No i się dziewczyna nie spłoszy... Mam pewna teorię co możesz usłyszeć od masażysty, jednak jestem ciekaw co usłyszysz...

A poruszając sprawę masażystów.... Jest na tym forum co najmniej kilkunastu zapaleńców, którzy posiadają dużą praktykę i naprawdę potrafią dobrze wymasować (i nie tylko). Wiem ponieważ o masażu pisano tu już niejednokrotnie i ujawniają się w tych tematach ów zapaleńcy. Niektórzy forumowicze i forumowiczki miały już możliwość spotkania i skosztowania tej przyjemności. Z ich słów wynika, że zarówno masują, jak i dopasowują się do sytuacji celująco. Jest na tym forum wreszcie kilku dyplomowanych masażystów, którzy z racji zainteresowań z pewnością dołącza do zainteresowanej pary.

Na koniec dodał bym, że sam jestem masażysta z dyplomem i nie "papierek", a ich chęci, ich pasja i zdobyte doświadczenie czynią mistrza w swoim fachu... Wszak żaden z tych samouków kręgosłupów Wam nastawiać nie będzie. A zasady masażu relaksacyjnego można opanować w chwilę...

Pozdrawiam i poczekam jak dalej rozwinie się Wasza przygoda :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro zadzwonię i napiszę co mi powiedział :-)

No i jak, podzielisz się relacją?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym coś więcej napisać, ale niestety nic więcej nie wiem.

Dzwoniłem do masażysty ale za wiele nie chciał powiedzieć.

Za to moja żona pytana czy chciała by pójść jeszcze raz na taki masaż, odpowiedziała że tak pod warunkiem że do tego samego masażysty.

Teraz planuję zorganizować dla niej erotyczną sesję zdjęciowa u profesjonalnego fotografa :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek vesper

Teraz planuję zorganizować dla niej erotyczną sesję zdjęciowa u profesjonalnego fotografa :-)

Hej tomo, widzę że jesteś kopalnią dobrych pomysłów :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...