Skocz do zawartości
tomo281

Na początek masaż erotyczny dla mojej żonki

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wiele osób na tym forum jestem tu od kilku lat (a przynajmniej tak mi się wydaje)

Z żoną jesteśmy już kilkanaście lat razem - kiedyś byłem o nią strasznie zazdrosny, jednak od czasu kiedy zacząłem czytać historię z tego forum, zacząłem mieć fantazję o tym  że ona robi to z innym.

Kiedy podzieliłem się z nią moimi fantazjami,  niestety nie przyjęła tego z optymizmem a wręcz przeciwnie.

Wiem jednak że czasami wyobraża sobie sytuację w której kocha się z innymi facetami.

Postanowiłem więc wziąść inicjatywę w swoje ręce i w sobotę wybieramy się do SPA w którym wynająłem masyżystę który poza masażem relaksacyjnym na również wymasować jej miejsca intymne.

Ciekawy jestem Waszej opinii, czy to dobry sposób na wprowadzenie żony w temat cuckold?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wiele osób na tym forum jestem tu od kilku lat (a przynajmniej tak mi się wydaje)

Z żoną jesteśmy już kilkanaście lat razem - kiedyś byłem o nią strasznie zazdrosny, jednak od czasu kiedy zacząłem czytać historię z tego forum, zacząłem mieć fantazję o tym  że ona robi to z innym.

Kiedy podzieliłem się z nią moimi fantazjami,  niestety nie przyjęła tego z optymizmem a wręcz przeciwnie.

Wiem jednak że czasami wyobraża sobie sytuację w której kocha się z innymi facetami.

Postanowiłem więc wziąść inicjatywę w swoje ręce i w sobotę wybieramy się do SPA w którym wynająłem masyżystę który poza masażem relaksacyjnym na również wymasować jej miejsca intymne.

Ciekawy jestem Waszej opinii, czy to dobry sposób na wprowadzenie żony w temat cuckold?

Były już tego typy wątki jeśli dobrze kojarzymy.

Pomysł oczywiście super

powodzenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

według mnie wszystko zależy od  masażysty - czy będzie potrafił odczytywać komunikaty ciała :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

według mnie wszystko zależy od  masażysty - czy będzie potrafił odczytywać komunikaty ciała :-)

I od tego jak Twoja Pani podejdzie do takiego masażu.

Jak na luzie i ze świadomością, że to Twoja niespodzianka - może być ciekawie.

Jak spięta (obcy facet, rozebranie itd) - to może być różnie.

Przedyskutowałbym z masażystą objawy, po których może przejść do części intymnej. Inaczej będzie zonk i afera.

Wiele zależy od Jej samooceny oraz sygnałów wysyłanych przez Ciebie i masażysty.

Jak zasugerujesz, że ten masaż (z bliżej nieokreślonym prezentem) jest dla Niej, że ma się zrelaksować i to, co zdarzy się podczas masażu, będzie tylko pomiędzy masażystą a Nią, to oddasz Jej wolę decydowania. Może skorzystać z tego przywileju, chociaż Tobie nie powie. Przynajmniej od razu ;)

Jak nic Jej nie powiesz, a masażysta zacznie Ją "masować" nie tam gdzie trzeba, ograniczenia mogą wziąć górę i masaż zakończy się klapą.

Abstrahując od powyższych, możesz zadbać,aby Twoja Pani się podnieciła (bez zaspokojenia) przed masażem.

Wysyłając Ją w stanie podniecenia ma masaż - możesz spowodować, że masaż stref intymnych będzie i przez Nią pożądany...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zmieniam Ci Grupę Preferencji na BULL. Myślę że kilka lat Twojej obecności na Forum powinno wystarczyć do rozróżnienia swojej własnej grupy. Nie jesteś Kochankiem "czystej krwi". Czy ów pomysł jest dobry? Tak samo dobry, jak każdy inny. Był już taki sam i podobny temat na Forum. Tego nie zamknę, może się ktoś jeszcze wypowie i napisze Ci "tak, uważam że to dobry pomysł, aby rozpocząć przygodę z cuckoldem poprzez masaż erotyczny dla ŻONKI".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja może zapytam z innej strony, bo nie mam pojęcia skąd wziąć - bierze się kogoś, to - A. jest dyplomowanym, prawdziwym masażystą, a B. zgodzi się masować, pieścić strefy erogenne kobiety? Wiem jak znaleźć załatwić normalnego masażystę, myślę, że za kasę umiałbym znaleźć takiego co masuje - "strefy erotyczne" - ale żeby mieć 2 w jednym, to muszę przyznać dla mnie coś nowego.

Ciekaw jestem, czy wy uważacie, że to jest łatwe do załatwienia, bo może ja jakiś niedoinformowany po prostu jestem?

Pozdrawiam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja może zapytam z innej strony, bo nie mam pojęcia skąd wziąć - bierze się kogoś, to - A. jest dyplomowanym, prawdziwym masażystą, a B. zgodzi się masować, pieścić strefy erogenne kobiety? Wiem jak znaleźć załatwić normalnego masażystę, myślę, że za kasę umiałbym znaleźć takiego co masuje - "strefy erotyczne" - ale żeby mieć 2 w jednym, to muszę przyznać dla mnie coś nowego.

Ciekaw jestem, czy wy uważacie, że to jest łatwe do załatwienia, bo może ja jakiś niedoinformowany po prostu jestem?

Pozdrawiam.

Nie jest łatwe.... Szukałam bezskutecznie, więc też z niecierpliwością poobserwuję ten wątek ... :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja może zapytam z innej strony, bo nie mam pojęcia skąd wziąć - bierze się kogoś, to - A. jest dyplomowanym, prawdziwym masażystą, a B. zgodzi się masować, pieścić strefy erogenne kobiety?

Poszukaj ogłoszeń typu "masaż z finiszem" ewentualnie "masaż relaksacyjny" lub kombinacja obydwu haseł.

Potem telefon i pytanie o kwalifikacje masażysty, a nie finishmana.

Są tacy, którzy robią kurs masażu po to aby właśnie zapewniać sobie takie atrakcje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest łatwe.... Szukałam bezskutecznie, więc też z niecierpliwością poobserwuję ten wątek ... :)

Temat nie jest nowy , moze warto do naszej "szukaczki" wrzucic slowo "masaż" ? Napewno cos znajdzie. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...