Skocz do zawartości
artur1986

Kontrola Pani Illi nad moim życiem seksualnym

Rekomendowane odpowiedzi

Racja, ostatnia fota to ściema, dobry kejter wie na czym polega czyszczenie bucików.

Jako, że jest to pierwsze zadanie, a wykazujesz się dużymi chęciami, daję Ci szansę, wymagam jednak większego zaangażowania!

Nie spieprz tego!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Arturze ! Pani Illa to bardzo dobra Pani. Musisz zawsze o tym pamiętać. Pani Illa lubi kejtrów z inicjatywą. Jako, że jesteś tu nowy, miałeś dopiero 1 zadanie dobrze żebyś się wykazał. Raz Ci coś podpowiem. Mógłbyś dla Pani Illi zrobić taki napis na dużej kartce papieru. W tyłek wsadź sobie mazak, tak żeby było dobrze widać. Napisz "Jestem Artur- wierny kejter Pani Illi". Pamiętaj, że masz pisać tyłkiem i zrobić z tego dokumentację fotograficzną na forum. Jak będziesz miał jakiekolwiek wątpliwości co do poleceń Twojej Pani popatrz coś napisał i przypomnij sobie w jaki sposób. Wątpliwości powinny minąć. Mam nadzieję, że Twoja Pani się ucieszy, zaakceptuje pomysł i nada klauzulę wykonalności. :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję moja Pani za zaliczenie zadania i czekam na kolejny rozkaz..

Groszku, zapewne przyznałbym Tobie słuszność jeśli chodzi o Twoją propozycję, jednak temat ten to nie są zwykłe zadania lecz rozkazy dotyczące tego, na co mogę pozwolić sobie z moją dziewczyną :) Oczywiście Pani Illa podejmie decyzję. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozkazy wobec Twojej dziewczyny mogą być różne, a mi chodzi o to abyś nigdy nie zwątpił przy ich wykonywaniu, pamiętał kim jesteś wobec Pani Illi. Spotykało się na tym forum niewierne psy. To tyle. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doskonale wiem o swojej psiej naturze wobec Pani Illi :) Nie warto też z góry zakładać, że jestem niewierny :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O masz, przypałętał się znów.

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...