Skocz do zawartości
artur1986

Kontrola Pani Illi nad moim życiem seksualnym

Rekomendowane odpowiedzi

Zgodnie z wolą Pani Illi zakładam temat, gdzie Pani Illa będzie wydawała mi dyspozycje dotyczące całego mojego życia seksualnego. Oddaję tę część życia w całości Pani Illi. Pani będzie rozkazywać mi co mam robić czy czego mam nie robić danego dnia czy przez jakiś czas. Ja będę zdawał z tego raporty i jeśli będzie to możliwe również relacje zdjęciowe.

Warto podkreślić, że kontrola ta będzie pośrednio dotyczyła mojej dziewczyny dlatego proszę Panią Illę o wyrozumiałość jeśli chodzi o moją lubą..

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Durny kundel chciał zacząć od wysokiego C, a zacząć służbę należy od podstaw.

Najpierw wyczyścisz swojej Lubej jej ulubione buty! Chyba wiesz w jaki sposób :redevil:

Fotka z realizacji rozkazu!

Termin zadania upływa dziś o północy.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R: W ogóle te buty jakieś czyste takie od pierwszego liźnięcia, a podeszwa jak nowa hmmm  :think:

Tylko jednego wyczyściłeś??

Ostatnia fota - ściema.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam, że nieźle zadanie wykonał. Nie sądzę czy najważniejszą sprawą jest jaki był stan czystości tych butów przed wykonaniem zadania Nie chodzi o to aby kolega się potruł. Przecież będzie musiał pewnie wiele zadań wykonać. Illa nieznosi nieogolonych to fakt. Jednak stricto miało być lizanie butów ukochanej. Jednakże estetyka wykonania tak poważnego zadania jest niezmiernie ważna. Gdyby kolega przedstawił zaświadczenie od weterynarza, że nie może się golić zadanie mogłoby być zaliczone. W tej sytuacji jednak nie wiadomo do końca co zadecyduje Illa. :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...