Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Co ludzi kręci w swingu ?

Rekomendowane odpowiedzi

35 minut temu, napisano:

Jeśli tyko mężczyzn to idealny będzie GB :)

Cóż, masz trochę racji.. myślę że ją bardziej to kręci choć nie mówi o tym. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, napisano:

Jeśli tyko mężczyzn to idealny będzie GB

Raz miałam przyjemność zagościć w klubie na imprezie GB akurat :P Na pewno powtórzę.

Lubię przewagę mężczyzn, więc się świetnie się odnalazłam :P Ale dobrze że były inne kobiety, aż tak samolubna nie jestem :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, napisano:

Raz miałam przyjemność zagościć w klubie na imprezie GB akurat :P Na pewno powtórzę.

Lubię przewagę mężczyzn, więc się świetnie się odnalazłam :P Ale dobrze że były inne kobiety, aż tak samolubna nie jestem :P

Moja K nie dopuszcza do siebie kobiet. Generalnie są jej obojętne ale zabawiać z nimi się nie chce. Co innego dodatkowy kutas.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, napisano:

Moja K nie dopuszcza do siebie kobiet. Generalnie są jej obojętne ale zabawiać z nimi się nie chce.

Ja siebie nie mogę jednoznacznie określić jako bi. Raczej heteroflexible. Z kobietami lubię jako urozmaicenie. Ale wolałabym powtórzyć GB w klubie niż iść na Ladies Night.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest tak, masz przyjaciół i spędza się z nimi świetnie czas. Chodzicie na imprezy, spotykacie się na kolacje, wszystko jest cudownie. W swingu mi się podoba to że od tych wspaniałych rzeczy nie muszę oddzielać ruchania. I orgie, uwielbiam orgie.

On

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W swingu najbardziej kręci mnie sekcja rytmiczna współpracująca z instrumentami dętymi. 

Tak jak napisał (-a?) @Daimonion, wspaniale jest nie musieć oddzielać sfery grzecznej od tej grzesznej w trakcie spotkań z przyjaciółmi. Ktoś z chroniczną potrzebą nazywania wszystkiego po drodze określił to wdzięcznie swingiem - ja mówię na to przyjaźń wypełniona po brzegi :)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, Daimonion, podpisujcie kto napisał posta - On, Ona. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
38 minut temu, napisano:

przyjaźń wypełniona po brzegi :)

Przyjaźń dogłębna  ;)

Lula.

• Haha 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.12.2019 o 21:08, napisano:

przyjaźń wypełniona po brzegi

Pięknie emocje ujęte w słowa.

Ja mogę do tych wszystkich opinii, które opisują wachlarz doznań dodać tylko, że lubię się całować co chwila z innymi ustami, inną cipką czy kutsem🙂🙂🙂 nie zrozumie, kto nie zasmakował🙂 jedyny dysonans: palacze, co zmienia smak nie tylko ust... 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może bardziej do GB niż swingu to pasuje, ale mnogość rąk, ust i penisów, to coś czego nie da mi pojedynczy (nawet mój) facet.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...