Skocz do zawartości
PoznańskaPara

Co ludzi kręci w swingu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm nasuwa się takie pytanie, co nas kręci w ty klimacie, dlaczego to robimy ??? Ktoś z poza klimatu powie, że to niemoralne, mąż i żona przysięgali przed ołtarzem wierność małżeńską a baraszkują z innymi... Dla nas jest to sposób na realizacje fantazji, lepsze zrozumienie siebie no i oczywiście jest to dla nas tez jakaś forma afrodyzjaku... Po kilku, czy kilkunastu latach wspólnie spędzonych, brakuje jednak czegoś ożywczego, więc jest to tez naszym zdaniem legalna i za obopólna zgodą i chęci, możliwość wprowadzenia czegoś świeżego w sypialni... A czym jest to dla Was ??

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W pewnym momencie życia (małżeństwa) wchodzi rutyna i monotonia.

Sądzę że zamiast każde osobno włuczyć się cholera wie gdzie i z kim lepiej robić to razem :)

Dla Nas jest to spełnianie fantazji jeszcze lepsze poznanie siebie na wzajem i super zabawa oraz poznanie nowych ludzi:)

I oczywiście żadna zdrada bo jest to zgoda obojga dorosłych osób !!! :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W pewnym momencie życia (małżeństwa) wchodzi rutyna i monotonia.

Sądzę że zamiast każde osobno włuczyć się cholera wie gdzie i z kim lepiej robić to razem :)

Dla Nas jest to spełnianie fantazji jeszcze lepsze poznanie siebie na wzajem i super zabawa oraz poznanie nowych ludzi:)

I oczywiście żadna zdrada bo jest to zgoda obojga dorosłych osób !!! :)

Macie całkowitą rację... My to robimy, bo lubimy... Dla nas jest to pikanteria, coś ożywczego w sypialni... Bardzo nas to zbliżyło do siebie, wspólnie rozmawiamy o naszych fantazjach i staramy się w miarę naszych możliwości te fantazje realizować... Po niszczyć związek, tracić zaufanie partnera/partnerki, jak można wspólnie się zabawić... Główna zasada "nic na siłę"....

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie pociąga totalny brak przed i po, jest tylko teraz. Przecież nie musze znać nawet imienią faceta, który będzie mnie brał od tyłu, nie chcę też wiedzieć nic o dziewczybie, która razem ze mną zabieże mojego męza do raju. Mnie pociąga mozliwośc bycia swobodna, bezwstdną i lubieżna. Aż wzejdzie słońce i zamkną się drzwi i wtedy będę ponownie zwykłą żoną i mamą.

• Lubię 17
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kurde napisałam zabierze przez "Ż" zasługuje na biczowanie :-P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Macie całkowitą rację... My to robimy, bo lubimy... Dla nas jest to pikanteria, coś ożywczego w sypialni... Bardzo nas to zbliżyło do siebie, wspólnie rozmawiamy o naszych fantazjach i staramy się w miarę naszych możliwości te fantazje realizować... Po niszczyć związek, tracić zaufanie partnera/partnerki, jak można wspólnie się zabawić... Główna zasada "nic na siłę"....

Pieknie to napisane, myślimy dokładnie tak samo i w zupełności zgadzamy sie z waszymi słowami , pozdrawiamy K&O

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie w swingu kręci mnogość mężczyzn i rąk na moim ciele. Lubię też być w centrum uwagi, być obiektem pożądania...

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.10.2019 o 22:33, napisano:

Mnie w swingu kręci mnogość mężczyzn i rąk na moim ciele. Lubię też być w centrum uwagi, być obiektem pożądania...

Kurcze jakbym słyszał swoją żoncie.. też to uwielbia

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.10.2019 o 22:33, napisano:

Jeśli tyko mężczyzn to idealny będzie GB :)

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...