Skocz do zawartości
mlody

Czarny kochanek

Rekomendowane odpowiedzi

ja fantazjuje ze muskulatny Murzyn wkrada sie do nnas do lozka zbidza maja milosc delikatnymi pieszczotami i obydwoje majac pelna swiadomosc ze ja przezywam miliard orgazmow na sekunde pieszcza sie ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tu jest moje pytanie, czy to jakieś osoby tutaj kręci, czy jeśli była by okazja to skorzystali byście z niej?

Nie mam stety/niestety takich doświadczeń ale spośród aktorów kilku czarnoskórych to smakowite ciacha. Nigdy nie zastanawiałam się czy akurat kolor skóry miałby dla mnie znaczenie. Gdyby facet mi się podobał, nie miałabym zobowiązań to...kto wie ;)

Mam koleżankę, którą znam jeszcze od czasu studiów. Ona ma wręcz bzika na punkcie czarnych. Kiedyś byłam z nią parę razy w klubie, gdzie ona przyprowadzała swoich kolejnych "narzeczonych". Poznałam paru, z kilkoma potańczyłam ale nic nie "zaiskrzyło". Może dlatego, że żaden akurat mi się nie podobał. Nasłuchałam się natomiast jej opowieści na temat ich XL "wyposażenia". ;) Wygląda na to, że rzeczywiście mają troszkę więcej od natury.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój kolega był z murzynką jak był w stanach.Mówił że faktycznie intensywnie pachną.Ale moim zdaniem to nie problem.Jak by moja żonka chciała z murzynem to nich by to zrobiła.Zrozumiał bym ją.Tylko trzeba uwarzać żeby nie trafić na takiego Saymona Moola z AIDS.Raczej o spermie wypełniającej cipkę Hotki trzeba zapomnieć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooh, ciemnoskóry kochanek jest wymarzony. Zapach potu ciemnoskórych facetów jest oszałamiający! Chciałbym, żeby taki spocony po jakimś wysiłku, np. sporcie czy pracy Murzyn posuwał żonkę na moich oczach. Wylizałbym całe jego ciało!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...