Skocz do zawartości
awaryjny

Hotka prostytutka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Wobec tego mam taką fantazję, by na chwilę, raczej jednorazowo, być prostytutką. Chociaż nie sądzę, bym w związku z tym przestała być HW

A bo to dlatego że Ty już chcesz łamać wszelkie granice :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieee, wszelkie to nie.

A z ciekawość zapytam - jakby kochanek dał Twojej Żonie prezent, który nie jest drobiazgiem? Jak byście zareagowali, Om?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieee, wszelkie to nie.

A z ciekawość zapytam - jakby kochanek dał Twojej Żonie prezent, który nie jest drobiazgiem? Jak byście zareagowali, Om?

Ciekawe putanie Zuzka! Hmm niech pomyślę niechciał bym sie za nią wypowiadać ale powiem co mogło by się stać zakładając że chce tym razem spełnić moje nieustające fantazje i pragnienia i przyjmuje prezent bo wie że trzeba i wypadało by się jakoś wywdzięczyć a przy okazji upjecze 3 pieczenie przy jednym ogniu otrzyma prezent dostanie ekstremalny seks ispełni moje marzenia moze by się skusiła ale to tylko moje domhsły nie wiem jak by było naprawdę kiedyś tak zażartowałem a cobyś zrobiła jak by facet zapłaciłci za seks z nami to powiedziała ze apsolutnie normalnie za free albo wcale ale zapytam Ją o ten prezent ciekawe.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sory za off topa- ale omega1 - nie da się czytać tak długiego wywodu bez przeciwników, kripek i z błędami ortograficznymi. Sorki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to jest jak się pisze na kolanie w pracy mamy zakaz używania telefonów ale fakt mam z tym problem od lat dlatego nikogo nie zmuszam do czytania moich postów odpowiadałem Zuzce.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A podpytałeś Żonę o prezent od kochanka? :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak napewno by była rozochocona i bardzo ale to bardzo mile zaskoczona ale Wiecie przeież Sami Drodzy czytelnicy naszego forum że to nie na tym polego bycie Hot Wife bo było by to zwykłe Kurestwo więc gdzie tu miejsce na doznania jakieś kożyści osób trzecich czyli tak zwanych rogaczy gdzie trujkąt w moich wybrażniach jeśli nawet nie dopuszczalny bo nie do za akeptowania przez Hot  to nie porozumienie w układzie z tego co kumam  a jeśli nie to proszę o lekcję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie przeież Sami Drodzy czytelnicy naszego forum że to nie na tym polego bycie Hot Wife bo było by to zwykłe Kurestwo więc gdzie tu miejsce na doznania jakieś kożyści osób trzecich czyli tak zwanych rogaczy

Nie na tym?

To wytłumacz mi na czym.

Jakieś przepisy to regulują? Czy odmierza się linijką - odtąd, dotąd?

Zubożyłoby Twoje doznania to, że żona bzyknie się z facetem, który jej się podoba i odpowiada, gdyby ów facet dał jej kosztowny prezent? Czy tylko kasa te doznania zuboży? ;)

gdzie trujkąt w moich wybrażniach jeśli nawet nie dopuszczalny bo nie do za akeptowania przez Hot to nie porozumienie w układzie z tego co kumam a jeśli nie to proszę o lekcję.

A tu już kompletnie nie rozumiem co chciałeś powiedzieć. Można jaśniej?

Btw. dla "przeciętnych" ludzi cuckold to jest zwykłe kurewstwo, także nie szafowałabym tak lekko tym uroczym określeniem. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A podpytałeś Żonę o prezent od kochanka?

To pytanie jest jak miecz w serce ale dorzeczy. Tak jeśli Kochanek chce dać mojej Zonie prezent upominek typu kwiaty dobre wino na spotkaniu totylko etykieta a czym innym jest sugestywne działanie kasą i zasobnym portfelem to już prawie prostytucja a moja Żona nie jest prostytutką jeżeli już to pewnie morze dała by się skusić na jakieś miliony jak w filmie w którykm milondolców dał świr za Żonę ale czy to prawda i czy każda hot Wife tak zrobi naszczęsiecie nie mnie to wiedzieć mnie interesuje mój skarbek i oby spełnić jego marzenia i moje jeśli to morzliwe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja Żona nie jest prostytutką jeżeli już to pewnie morze dała by się skusić na jakieś miliony jak w filmie w którykm milondolców dał świr za Żonę

Od razu przypomina mi się dowcip:

- przespałabyś się ze mną za milion?

- noooo

- a za stówę?

- No wiesz?! Za kogo ty mnie masz?!

- to już ustaliliśmy, teraz tylko negocjujemy cenę ;)

mnie interesuje mój skarbek i oby spełnić jego marzenia

A gdyby żona miała taką fantazję, by wziąć kasę za seks?

W końcu to byłoby jej marzenie... ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...