Skocz do zawartości
awaryjny

Hotka prostytutka ?

Rekomendowane odpowiedzi

nie mówię o zawodowej prostytytce ;) tylko, gdy hotka ma taką fantazje i sporadycznie spełnia ją ;) nie, że dzień w dzień zajmuje się tym ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Was, jako rogaczy kręciłaby taka sytuacja, że Wasza hotka spełnia się czasami w roli prostytutki,

Kręciłoby :) Dla funu jak najbardziej.

A PanuHydraulikowi przypominam że to nie konkurs na najbardziej ironiczną wypowiedź :)

Temat jak najbardziej poważny, kontrowersyjny, ciekawy i...poruszany po raz kolejny :)

Uprzedzając wszelkich "obrońców moralności", jesteśmy na ZKForum, a nie forum Radia Maryja ;)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I wiem że to nie forum Radia Maryja i mogę tu wypowiadać swoje zdanie swobodnie mimo że nie zgadza sie z czymś dogmatem panie KrissKross :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie mówię o zawodowej prostytytce ;) tylko, gdy hotka ma taką fantazje i sporadycznie spełnia ją ;) nie, że dzień w dzień zajmuje się tym ;)

pańcio: teraz kapuje o co Ci chodzi! Zasugerowałem się tematem. Jeśli to fantazja to czemu nie! Jak nabardziej tak! Fantazje trzeba choć nie zawsze spełniać :)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm. Uwielbiam kobiety i na hasło prostytucja reaguję nerwowo :-D

Jedno nie przeczy drugiemu przecież :)

Cóż może być bardziej doceniającego Hotkę niż zaproponowanie okrągłej sumki za Jej towarzystwo :)

Uprzedzając dalsze kwestie, tanio KrissKrosski nie sprzedam :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno nie przeczy drugiemu przecież :)

Cóż może być bardziej doceniającego Hotkę niż zaproponowanie okrągłej sumki za Jej towarzystwo :)

Uprzedzając dalsze kwestie, tanio KrissKrosski nie sprzedam :D

Choćbym miał pęknąć to się nie odezwę :-D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po mnie wszelka szydera czy ironizowanie między słowami spływa jak po kaczce, a można powiedzieć że jeszcze bardziej nakręca :)

Ale inni mają mniejszą wrażliwość na krytykę, więc zalecam więcej tolerancji dla fantazji innych niż własne :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...