Skocz do zawartości
awaryjny

Hotka prostytutka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, nie wiem, czy był już taki temat, jednak jestem ciekawa Waszej opinii, jak zapatrujecie się na zdradę hotki, która polega na seksie za pieniądze?? Czy Was, jako rogaczy kręciłaby taka sytuacja, że Wasza hotka spełnia się czasami w roli prostytutki, a wy potulnie czekacie w domu, aż wróci ze spotkania z klientem? :)

Nie byłem akurat w sytuacji w której moja hotka wcielałaby się w rolę prostytutki, ale znalazłem się w sytuacji niewiele odbiegającej od opisanej powyżej.

W okresie posuchy wybrałem się kiedyś do luksusowej prostytutki w celu wiadomym. Czas spędziliśmy wybornie. Zarówno ona jak i ja cudownie się bawiliśmy. Dziewczyna nietuzinkowa, śliczna, młoda, z ciekawymi zainteresowaniami i jak się okazało, na co dzień pracowała na etacie jako księgowa.

I byłby to koniec całej historii gdyby nie moje wrodzone "skrzywienie" które popchnęło mnie do nawiązania bliższej znajomością z tą dziewczyną. W konsekwencji czego byliśmy w związku prawie rok. Ona przez cały czas trwania naszego związku trudniła się prostytucją. A ja, o dziwo, byłem jej wierny.

Niesamowicie kręcił mnie fakt, że moja dziewczyna puszcza się za kasę, że każdego dnia zostawia mnie na kilka godzin by dogodzić innemu, a bywały również weekendowe wyjazdy z klientami. A gdy już była przy mnie rozpalała mnie ta perwersyjna myśl, że usta które właśnie całuje jeszcze niedawno były lepkie od spermy obcego nam faceta...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, my taki układ testowaliśmy :) Mieliśmy taką fantazje aby Monia poszła na 1 dzień do pracy do burdelu :) I poszła, wrażenia niesamowite jak dla mnie, a i jej się podobało nie mniej :)

o :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba bysmy poszli na taki układ

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, jakoś nie lubię takich kremówek ;)
Zdecydowanie ciekawie jest jak Hotka czerpie przyjemność ze zdrady. Odkąd pracuję w zawodzie który był moim hobby nie czuję takiego fun'u z tego. Myślę że podobnie może być w sytuacji czerpania korzyści majątkowych z fantazji seksualnych, można się zatracić w przyjemności, która stanie się źródłem dochodów.
Wiem, że pewnie znajdą się amatorzy i będą czuli jeszcze większą satysfakcję cuckoldową z faktu brania pieniędzy za seks.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie byłem akurat w sytuacji w której moja hotka wcielałaby się w rolę prostytutki, ale znalazłem się w sytuacji niewiele odbiegającej od opisanej powyżej.

W okresie posuchy wybrałem się kiedyś do luksusowej prostytutki w celu wiadomym. Czas spędziliśmy wybornie. Zarówno ona jak i ja cudownie się bawiliśmy. Dziewczyna nietuzinkowa, śliczna, młoda, z ciekawymi zainteresowaniami i jak się okazało, na co dzień pracowała na etacie jako księgowa.

I byłby to koniec całej historii gdyby nie moje wrodzone "skrzywienie" które popchnęło mnie do nawiązania bliższej znajomością z tą dziewczyną. W konsekwencji czego byliśmy w związku prawie rok. Ona przez cały czas trwania naszego związku trudniła się prostytucją. A ja, o dziwo, byłem jej wierny.

Niesamowicie kręcił mnie fakt, że moja dziewczyna puszcza się za kasę, że każdego dnia zostawia mnie na kilka godzin by dogodzić innemu, a bywały również weekendowe wyjazdy z klientami. A gdy już była przy mnie rozpalała mnie ta perwersyjna myśl, że usta które właśnie całuje jeszcze niedawno były lepkie od spermy obcego nam faceta...

No i chyba do tego cała sprawa się sprowadza. Jeśli para/małżeństwo się decyduje na taki rodzaj pikanterii i obojgu sprawia to przyjemność. To niech się bawią i realizują fantazje. Przecież właśnie o to chodzi na tym forum. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to jest bardzo podniecające. Może wstyd się przyznać, ale kiedyś namówiłem moją żonę na to, żeby ubrała się jak dziwka i to nie żadna prostytutka, tylko zwykła ku....Zrobiła sobie paznokcie, klejone rzęsy, kozaki, mini ledwo na pośladki. To było niesamowite, cale dnie marzyłem, żeby puszczała się za pieniadze

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(M): mamy taką fantazję że na jedną nic miodowa udaje się do agencji "pełnić obowiązki " :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak zapatrujecie się na zdradę hotki, która polega na seksie za pieniądze??

Wedle moich zapatrywań to już nie Hot Wife tylko prostytutka a jedno wyklucza drugie bynajmniej dla mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wobec tego mam taką fantazję, by na chwilę, raczej jednorazowo, być prostytutką.

Chociaż nie sądzę, bym w związku z tym przestała być HW. :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...