Skocz do zawartości
mlody

Kobieca Dominacja uwieczniona na zdjęciach

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że dla rogacza to wręcz obowiązkowa biżuteria. Z czasem można się przyzwyczaić do noszenia takich sprzętów a moment w którym Pani zamyka kłódkę jest uroczy.

Nic nie jest obowiązkowe dla żadnego rogacza...

Swoją drogą, brakuje mi tu działu o męskiej dominacji... Ale ja może jakaś niszowa jestem ;)

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja może jakaś niszowa jestem

Zdecydowanie nie jesteś. Ale nic nie stoi na przeszkodzie aby założyć taki wątek i pokazać co Cię kręci ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Nic nie jest obowiązkowe dla żadnego rogacza...

Swoją drogą, brakuje mi tu działu o męskiej dominacji... Ale ja może jakaś niszowa jestem ;)

Lula.

Zdecydowanie nie jesteś. Ale nic nie stoi na przeszkodzie aby założyć taki wątek i pokazać co Cię kręci ;)

pewnie, że tak.. zakładaj :D super pomysł

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nikt nic tu nie wrzucał. W takim razie postanowiłam umieścić coś ze swojej kolekcji zdjęć w klimacie Kobiecej Dominacji.

Niestety  jest ona niewielka. Ciężko mi znaleźć ładne zdjęcia na których Dominująca Kobieta, to nie jakaś wulgarna półnaga baba. Cóż, ogrom zdjęć w klimacie femdom tworzona jest dla mężczyzn - czyli pod ich gust. Mój niestety jest z goła inny:

F1.jpg

F3.jpg

F4.jpg

F7.jpg

F26.jpg

F8.jpg

F18.jpg

F6.jpg

• Lubię 10
  • Wow! 1
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne moje z klimatu Kobiecej Dominacji:

F2.thumb.jpg.3e77d009228eee4105c85994d349ff96.jpgF9.thumb.jpg.747e803c1a47d473d8aca2611fe96c9c.jpgF14.thumb.jpg.e90799551d455a382dc0067661a84180.jpgF19.thumb.jpg.c07539e3844fe422a2bd579a9fd8566c.jpgF23.jpg.25935a208343822cde82e30181f29c5c.jpgCbnyQy-WEAAi6fb.thumb.jpg.bc3d4b01d1f6cfbe8d97eaa0a15129d6.jpg

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.05.2018 o 20:51, rita pisze:

W głowie otworzył mi się cały odrębny temat tego, że dla mnie kobieca dominacja gdzie on wije się pod nią, liże po stopach, jest zamknięty w klatce itp. = żałość taka, że nie poświeciłabym takiemu facetowi minuty z życia. 

Wole panie które robią wodę z mózgu facetom. A nie uległym pantoflom.

Kto zna film ten szybko złapie kontekst...;)

post-22684-0-44113700-1525287104_thumb.jpg

A cóż to za film?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A film znam i nawet z tego co pamiętam to fajny był. "Domino" z 2005 r.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.05.2018 o 20:51, rita pisze:

W głowie otworzył mi się cały odrębny temat tego, że dla mnie kobieca dominacja gdzie on wije się pod nią, liże po stopach, jest zamknięty w klatce itp. = żałość taka, że nie poświeciłabym takiemu facetowi minuty z życia. 

Wole panie które robią wodę z mózgu facetom. A nie uległym pantoflom.

Wiem, że offtop, ale tak sobie myślę...

Jeśli mężczyzna lubi się tak płaszczyć przed dominującą kobietą i ją wielbić, to by się jej przypodobać ma stwarzać pozory, że jest inaczej? :P

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Wiem, że offtop, ale tak sobie myślę...

Jeśli mężczyzna lubi się tak płaszczyć przed dominującą kobietą i ją wielbić, to by się jej przypodobać ma stwarzać pozory, że jest inaczej? :P

Lula.

Może robić co chce. Każdy lubi co innego. Gdyby ktoś tak zachował się wobec mnie to póki bym o tym nie wiedziała a on byłby dobrym aktorem, dopóty by to działało. Dzień w którym by to wyszło prawdopodobnie byłby ostatnim, gdzie by mnie kontynuowanie tego dalej kręciło. Ale nie wiem czy komuś by się to udało tak dobrze zagrać. 

Wolę jednak autentyczny brak zainteresowania dominacją bo wtedy zdominowanie kogoś jest dla mnie autentyczne i prawdziwe. Co to za dominacja, kiedy ktoś chce być dominowany? Różnica jak między kupieniem sobie stołka a samodzielnym dostaniu się na niego. Marzy mi się żeby ktoś bez potrzeb bycia zdominowanym któregoś dnia doszedł do momentu, gdy mi się oddaje. Po długim, stopniowym procesie łamania... 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...