Skocz do zawartości
zambir

Co myślicie o noszeniu damskiej bielizny pod ubraniem

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, asmodeusz669 pisze:

@Wichura cytat ze słownika idiotyczny znaczy nic innego jak nieprzemyślany, bezmyślny 

Znaczy się, że jednak jedziesz po osobach i ich fetyszach nazywając ich postępowanie nieprzemyślanymi i bezmyślnymi.

Skoro jakiś facet lubi jak go stringi cisną w mosznę, to cóż, jego sprawa skoro tak lubi. Na pewno robi tak z całą świadomością swojego czynu, a nie, jak to ty piszesz, bezmyślnie...

Pozdrawiam i zachęcam do bardziej przemyślanych osądów nim je wyartykułujesz na forum dyskusyjnym. Chcę wierzyć,iż twoje intencje były całkiem niewinne, ale dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane... on

Co do tematu dyskusji... nie stosuję i jakoś się nad tym nie zastanawiałem. Chociaż może spróbuję założyć jakieś stare pończochy małżonki, coby mieć pojęcie jak to jest je nosić...

• Lubię 10
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.03.2022 o 14:54, asmodeusz669 pisze:

Czyli jest to forum bez wolności wypowiedzi. Myślałem, ze fora skupiają ludzi o różnych poglądach. Określenie idiotyczne nie jest ocena osoby która to wykonuje tylko moja ocena zakładania bielizny. Proszę nie komentuj moich wpisów i nie odpowiadaj na nie bo wyraźnie nie jest nam po drodze.

Twoja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność innego człowieka.
Najwyraźniej, w kwestii sposobu wyrażania swoich poglądów, jest Tobie nie po drodze z większą ilością forumowiczów - w tym ze mną.

A co do tytułowego pytania tego wątku to osobiście mam ambiwalentne odczucia. Miałam dwóch uległych, którzy nosili damską bieliznę i nie zabraniałam/nie kazałam ściągać, bo wiedziałam, że taka jest ich na ten moment potrzeba. Niemniej owłosione męskie nogi w pończochach powodują u mnie lekki "zgrzyt". Obecnie raczej na "dzień dobry" zaznaczam, że klimat sissy to nie moja bajka. Czy mi tak zostanie? Na pewno nie będę się zarzekać. Możliwe, że to w moim przypadku kwestia estetyki, bo z kolei dobrze "zrobiony" (mam na myśli całokształt) transwestyta (lub crossdresser) wzbudzi moje uznanie. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...