Skocz do zawartości
zambir

Co myślicie o noszeniu damskiej bielizny pod ubraniem

Rekomendowane odpowiedzi

...uzasadnij swoje stanowisko asmadeusz; i czy Ty przypadkiem nie obrażasz czyichś odczuć seksualnych - tzn. preferencji?

...inaczej parafilii?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, asmodeusz669 pisze:

Myśle, ze to idiotyczne jak robi to facet ?

Na szczęście dla Ciebie jest to idiotyczne. Dla mnie natomiast jest to sexi. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Dragonfly pisze:

Dla mnie natomiast jest to sexi. 

Nie tylko dla Ciebie ;)

Znam taką jedną co to mnie namówiła na założenie pończoch i stringów - raz, ale się zdarzyło ;)
Czegóż człowiek nie zrobi dla Kobiety ;)

• Lubię 2
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu nie ma co uzasadniać. Pytanie tematu brzmiało co sądzicie wiec napisałem. Nie jest to obrażenie. Dzisiaj strach wyrazić swoje zdanie żeby kogoś nie urazić. 

• Lubię 1
  • Facepalm 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, asmodeusz669 pisze:

Tu nie ma co uzasadniać. Pytanie tematu brzmiało co sądzicie wiec napisałem. Nie jest to obrażenie. Dzisiaj strach wyrazić swoje zdanie żeby kogoś nie urazić. 

Swoje zdanie można wyrażać na różne sposoby i jest diametralna różnica pomiędzy: "Nie lubie, nie kreci mnie to a wręcz odrzuca" a "to idiotyczne, pojebane itd".

• Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, asmodeusz669 pisze:

@Wichura cytat ze słownika idiotyczny znaczy nic innego jak nieprzemyślany, bezmyślny 

i jest pejoratywnym określeniem czyichś kinków i preferencji. Własne zdanie można wyrażać nie jadąc przy tym po czyichś preferencjach określając je jako idiotyczne. O Freudzie mówiło się kiedyś, że wszystkiego w życiu spróbował a to co mu się nie spodobało nazwał dewiacją. Tak samo ludzie o wąskich horyzontach idiotycznymi nazwą wszystkie fetysze które ich samych nie dotyczą. My jednak jako osoby skupione na cuckoldplace raczej staramy się prezentować sobą nieco większą tolerancję dla cudzych fetyszy i unikamy kinkshamingu. Stąd taka a nie inna reakcja na Twoją wypowiedź

• Lubię 1
  • Dziękuję 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jest to forum bez wolności wypowiedzi. Myślałem, ze fora skupiają ludzi o różnych poglądach. Określenie idiotyczne nie jest ocena osoby która to wykonuje tylko moja ocena zakładania bielizny. Proszę nie komentuj moich wpisów i nie odpowiadaj na nie bo wyraźnie nie jest nam po drodze.

• Zmieszany 2
  • Facepalm 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Wichura pisze:

i jest pejoratywnym określeniem czyichś kinków i preferencji. Własne zdanie można wyrażać nie jadąc przy tym po czyichś preferencjach określając je jako idiotyczne. O Freudzie mówiło się kiedyś, że wszystkiego w życiu spróbował a to co mu się nie spodobało nazwał dewiacją. Tak samo ludzie o wąskich horyzontach idiotycznymi nazwą wszystkie fetysze które ich samych nie dotyczą. My jednak jako osoby skupione na cuckoldplace raczej jednak staramy się prezentować sobą nieco większą tolerancję dla cudzych fetyszy i unikamy kinkshamingu. Stąd taka a nie inna reakcja na Twoją wypowiedź

4 godziny temu, asmodeusz669 pisze:

Czyli jest to forum bez wolności wypowiedzi. Myślałem, ze fora skupiają ludzi o różnych poglądach. Określenie idiotyczne nie jest ocena osoby która to wykonuje tylko moja ocena zakładania bielizny. Proszę nie komentuj moich wpisów i nie odpowiadaj na nie bo wyraźnie nie jest nam po drodze.

Oczywiście, że jest to forum z daleko idąca wolnością wypowiedzi, jednak wolność jakkolwiek by jej nie pojmować i definiować nie upoważnia nikogo do obrażania innych, a pejoratywne określenia dotyczące fetyszy innych forumowiczów poniekąd odnoszą się do nich samych - na obrażanie innych nie ma tu zgody i uważam, że nigdzie nie powinno mieć miejsca i przyzwolenia na takowe.

Ja osobiście nie nosiłem i raczej nie zamierzam ?

• Lubię 3
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...