Skocz do zawartości
zambir

Co myślicie o noszeniu damskiej bielizny pod ubraniem

Rekomendowane odpowiedzi

Oo, nie zapomnę jak cudowną satyskację sprawił mi pierwszy raz, kiedy kazałam pieskowi pójść prowadzić swój wykład przed kilkudziesięcioma studentkami, w moich majtkach, takich ze spotkania.

Czerwone stringi.

Najpierw go to przeraziło, później wizja wypełnionych bardzo obcisłych spodni, no i wreszcie - "ale to przecież damska bielizna", wyrwało się, hihi.

Póżniej już tylko błagał o moje majtki.

Prosił o nie właściwie na każdym spotkaniu. 

Pomysł narodził się spontanicznie.

Pozostał "na zawsze".

:)

Świetna zabawa.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam doświadczeń w noszeniu damskiej bielizny, ale jak kochance sprawiłoby to przyjemność, to incydentalnie mógłbym się zgodzić.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

skoro nie nosisz, to skąd wiesz, że się odparzasz? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sądzę że jeśli Wam to sprawia przyjemność nie przeszkadza a wręcz nakręca to jak najbardziej poprostu niech tak zostanie :)

Mnie to nie przeszkadza ale wole żeby Misiek nie tykał mojej bielizny skoro ma swoją :)

Zuzia

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja szmatka na codzien nosi damska bielizne ;] sexy wyglada jej plaskie krocze i dupcia w dopasowanych majteczkach... dziwnie wygladałaby w męskich!! do tego jak robimy sobie klimacik to ma różne stroje i przebrania które tworzą w całości suuper efekt... jaaaaram się strrrrasznie!! 

Nie chciałbym. Ale być zmuszanym przez Panią, to co innego. Wtedy tak. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zależne od układu ja np lubię kiedy moja Hotka wyraźnie dominuje i podkreśla to przez upokarzanie mnie jedną zfom jest noszenie jej majteczek wie że to mnie poniża a coza tym idze rozkęca nasze doznania wszystko zależne od sytuacji. Wiadomo męska bielizna dla M damska dla Dam ale dlaczego Pani nie ma miećsatysfakcji z puszczenia swojej  szmatki w jej majteczkach po nocy z kochankem to dla hotki wspaniały popis kto tu żądzii.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem tradycjonalistką w kwestii noszenia bielizny przez mężczyzn i kobiety. Męskie do męskiego, damskie do damskiego.

tiaaa... a żona powinna uprawiać seks tylko z mężem, a mąż powinien być o nią zazdrosny :-P

Dla wielu rogaczy damska bielizna to wręcz obowiązek.

To zawsze był mój fetysz ale od kiedy połączyliśmy go z żoną z zabawami cuckold i femdom to już jest odlot :sex1:

Wiadomo, że rogacz nie nosi tej bielizny po to aby wyglądać zmysłowo i seksownie :lach:

Jest to poprostu kolejny element kobiecej dominacji i poniżania rogacza, pokazania mu jego miejsca w szeregu, tego, że nie jest prawdziwym mężczyzną.

Mi żona schowała WSZYSTKIE męski slipy. Mam tylko damską bieliznę. Codziennie pod ubraniem mam koronkowe majteczki, biustonosz i pończochy :->

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.04.2014 o 17:49, rogacz76 pisze:

Dla wielu rogaczy damska bielizna to wręcz obowiązek.

I ilu tych wielu realnie znasz/poznałeś?

Co do tematu zgodzę się z większością przedmówców. Jeżeli Was to kręci i Wam to pasuje to nie widzę w tym nic złego. Osobiście ani mnie to nie kręci ale mojej żony nie kręciłby mój widok w damskich choć w niektórych okolicznościach klimaty CD ją interesują 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona by mnie śmiechem zabiła jak bym ubrał damską bieliznę. Nie mówiąc już o szczytowaniu, bo by się skupić nie umiała x). Oczywiście jeśli ktoś lubi tego typu klimaty, a jego partnerkę kręci temat sisi to luzik ;).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co myślę o noszeniu damskiej bielizny pod ubraniem? 

Zawsze noszę damską (pod ubraniem), poza chwilami, gdy nie mam jej wcale. ? 

• Lubię 2
  • Haha 9
  • Wow! 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...