Skocz do zawartości
K.C.S.

Czy zdarzyło się Wam używać alkoholu do...

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie zdecydowanie tyczy się punkt 2. Byle nie za dużo bo później przysypiam w jacuzzi :facepalm::splashface:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pkt 2 brzmi jak najbardziej znajomo, choć czasem może to mieć odwrotne konsekwencje, zwłaszcza alkohol połączony z przemęczeniem.... Hmmm choć pkt 5.... też brzmi znajomo  :lach:  :lach:

M.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja się właśnie zmiękczam w celu niewiadomym :)

jak mi dopszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alkohol w kuchni do gotowania, degustacji, lampka wina żeby wprawić się w dobry nastrój- owszem jak najbardziej.

Spotykając się z kimś na małe co nieco wolę mieć niezaburzona percepcję i w pełni świadomie chłonąć każdą dawkę seksu i przyjemności jaka oferuje ta druga osoba.Oczywiście że są wyjątki od reguły-np impreza swingers party kiedy generalnie każdy spożyje odrobinkę w celu totalnego wyluzowania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja jestem nietypowy. Wypiliśmy pół litra na głowę, co w owych czasach było raczej standardem, i przyszła siostra żony kumpla.

Znaliśmy się trochę, bardzo mi się podobała, ale wcześniej nie reagowała na moje (może zbyt) delikatne zaloty, aż tu nagle...

w tańcu się przytula i myzia mnie po pleckach. Byłem strasznie nakręcony, uważałem, że mogę "cztery wiadra wody podnieść na schody" tak jak mówił "wuj do wuja", a tu ...nic i nic i nic. Naturalnie nawet nie próbowałem ponowić zalotów :facepalm:.

Od tego momentu ...ani kropli, jeżeli wiem, że będzie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię sie napić mała ilośc alkoholu przed sexem , ale nie po to by dodać sobie odwagi bo przecież idę sie kochać z kimś kogo sama wybrałam :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas duzo rzeczy działo sie po alkoholu , było tez ,,zmiekczenie'' :) , ale nigdy nie siadało sie przy kieliszku z tym zamiarem... :)

raczej tak samoistnie wyszło

A pozatym jak powszechnie wiadomo , kieliszeczek jeszce nigdy nikomu nie zaszkodził :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas duzo rzeczy działo sie po alkoholu , było tez ,,zmiekczenie'' :) , ale nigdy nie siadało sie przy kieliszku z tym zamiarem... :)

Podejrzewam, że to w  wejściu do swingowania jest częste (może nie standard).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiednia dawka smacznego trunku zdecydowanie dodaje mi odwagi.

Dodatkowo seks po alkoholu też jest inny... może nawet ciekawszy? ;>

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się robie po alkoholu frywolna i zalotna, tak mi się przynajmniej wydaje

:)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...