Skocz do zawartości
RedBitch

Idealna Hot Wife?

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie wymarzona hotka byłaby przede wszystkim dobrą partnerką życiową. A jeśli chodzi o to jaką partnerką łóżkową ?

Przede wszystkim lubiąca być adorowana przeze mnie. Chętnie przyjmująca prezenty zarówno te ode mnie, jak i te które sama sobie wybierze. Lubiąca ubrać się seksownie i kusząco. Taka która po flircie czy kokietowaniu jakiegoś faceta da buziaka i powie, że i tak ja jestem najważniejszy. Taka która idąc na siłownię zapyta się czy pasuje jak pod bardzo obcisły dres nie ubierze majteczek i czy myślę, że zauważą jej cipke :) Która wracając z imprezy nad ranem rzuci się na szyję i powie że cieszy się że mnie widzi i opowie mi jak było oraz pozwoli sobie wycałować spracowaną szparkę przed snem. Taka która pieszcząc mi dłonią penisa będzie mówić, że ma chłopięcy rozmiar, ale nie zamieniła by go na stałe na żadnego innego. Taka, która pozwoli się trzymać za rękę i całować, podczas gdy ogier będzie ją bzykał potężnym penisem i będzie mówić że tylko przy mnie czuje się tak dobrze ...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealnie jest wtedy, gdy cisza nie staje się niezręczna :)

Jakoś tak mam, że tą kwestie uważam za 'wyższy' poziom dobrej relacji, tej bliskiej ideału ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealnie jest wtedy, gdy cisza nie staje się niezręczna :)

Jakoś tak mam, że tą kwestie uważam za 'wyższy' poziom dobrej relacji, tej bliskiej ideału ;)

No tak. To jest to co uważam, że powinna być przede wszystkim dobrą partnerką.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałem cały wątek i wybrałem kilka cennych dla mnie spostrzeżeń.

1. Hotka musi lubieć seks. Musi go bardzo lubieć. Być otwarta na eksperymenty. Niby oczywiste, ale warto to podkreślić. Jak to ujął newebie "wulkan sexu, która praktycznie jest gotowa 24h na dobę".

2. Musi być lojalna wobec Rogacza. I Rogacz musi mieć tego dowody. Inaczej taki związek raczej się rozpadnie. Cwany Rogacz może tak skonstruować relację, by Hotce maksymalnie utrudnić pomysły odejścia. Oczywiście najlepiej, gdyby Hotka nie była zbyt świadoma celowego działania Rogacza w tym kierunku. I sama dokonując kalkulacji dochodziła do wniosku, że nie warto odejść. Trzeba mieć bowiem świadomość, że seks z Kochankami to często też bardzo duży ładunek emocjonalny i Hotka może się zatracić w jednej z takich relacji. Dla dobra relacji z Rogaczem powinny istnieć w związku mechanizmy to utrudniające.

3. Powinna być dość inteligentna. Niestety drogie Panie, ale w tego typu relacji Rogacze są dość wymagający. Hotka powinna lubieć dzielić się swoimi uczuciami, przeżyciami, myślami i doznaniami z Rogaczem. Aby to robić w miarę interesujący sposób dla Rogacza, potrzebny jest dość bogaty zasób wiedzy i słownictwa odnośnie emocji, swoich przemyśleń czy odczuć. Hotka powinna cechować się bogatą fantazją i pomysłowością, bo to ona gra główną rolę. Rogacz będzie taką Hotką wniebowzięty!

4. Wygląd. No cóż, w miarę dobry wygląd zwiększa szanse na wyrwanie ciekawszego Kochanka. Wiec idealna Hotka powinna również umieć dbać o swój wygląd.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

PussyLicker przybij piątke i mów szybko gdzie chowasz ten ideał :):)

No i pokaż nam ją, chciałbym zobaczyć, czy mam szansę być przez nią " wyrwany jako ciekawszy kochanek"

:):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotka powinna lubieć dzielić się swoimi uczuciami, przeżyciami, myślami i doznaniami z Rogaczem. Aby to robić w miarę interesujący sposób dla Rogacza, potrzebny jest dość bogaty zasób wiedzy i słownictwa odnośnie emocji, swoich przemyśleń czy odczuć. Hotka powinna cechować się bogatą fantazją i pomysłowością, bo to ona gra główną rolę.

wspaniałe spostrzeżenie nic dodać nic ująć!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale niektórzy to wierszokleci....takie bzdety piszą. Prawdziwa HotWife to kobieta wymagająca prawdziwego mężczyzny, z dużym sprzętem ,silnym charakterem i dobrze zbudowanego a nie pitu pitu pierdu pierdu. To kobieta, która lubi być uległą suką a z drugiej strony podnieca ją dominacja nad swoim partnerem. Wyzwolona, odważna, kokietka, pewna siebie a nie jakaś "całuśna" - całuśna to może być twoja mama. HW to kobieta, która lubi konkrety nie pieprzenie o poezji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyzwolona, odważna, kokietka, pewna siebie a nie jakaś "całuśna" - całuśna to może być twoja mama. HW to kobieta, która lubi konkrety nie pieprzenie o poezji.

Proszę Pani Pani wizja czyli ten projekt którym jest Hot wife jest taki ale nie dla każdego że tak powiem Rogacza czy CuCkoldowca to jest to samo bo czym kim była by Hot wife gdyby nie projekt Rogacza i teraz chodzi o to aby zdaźył się cud żeby się w tym wszystkim spotkać dlatego właśnie to takie trudne tak więc idealna Hot Wife to Przedewszystkim Żona która posiadła cudowną więdzę jak złozyć to wszystko w jędną całość natomniast naczelnym warunkiem jest oczywiście niezmiennie dogodzenie i spełnienie Hot wife. :poklon:

HW, która: będzie sprawiała, że to kochankowie będą czekali na spotkanie z nia, partner będzie spełniony również i poza seksem, a ona zrealizuje wszystkie własne fantazje, jest koronowaną mistrzynią ceremoni. Coś jak "Zjeść jabłko i mieć jabłko" - sztuka nie dostępna wszystkim ale możliwa.

I to jest całą istota tego niebezpiecznego tematu!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale niektórzy to wierszokleci....takie bzdety piszą. Prawdziwa HotWife to kobieta wymagająca prawdziwego mężczyzny, z dużym sprzętem ,silnym charakterem i dobrze zbudowanego a nie pitu pitu pierdu pierdu. To kobieta, która lubi być uległą suką a z drugiej strony podnieca ją dominacja nad swoim partnerem. Wyzwolona, odważna, kokietka, pewna siebie a nie jakaś "całuśna" - całuśna to może być twoja mama. HW to kobieta, która lubi konkrety nie pieprzenie o poezji.

Powiedzieli Ci, którzy wybrali sobie grupę swingers, czyli niejako trochę daleko od tematu...

Bzdety? Każdy pisze co myśli, Wy również przedstawiacie swoje zdanie. Przypominam, że korzystacie z konta pary, a więc zgodnie z regulaminem musicie podpisywać, która część Waszej pary w danym momencie się wypowiada. Teraz tylko ostrzeżenie słowne. Mam nadzieję, że na tym pozostaniemy.

Nie podoba mi się ta wypowiedź, bo stwierdza, że inne niż w w/w modelu kobiety nie są HotWife. A to HotWife nie może być TYLKO uległa? Albo TYLKO dominująca? Naprawdę musi uwielbiać WIELKIE kutasy? Więc zmienił bym w waszej wypowiedzi: "Prawdziwa" na "Naszym zdaniem Idealna". I w takiej formie jestem w stanie zaakceptować tą wypowiedź :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

2. Musi być lojalna wobec Rogacza. I Rogacz musi mieć tego dowody. Inaczej taki związek raczej się rozpadnie. Cwany Rogacz może tak skonstruować relację, by Hotce maksymalnie utrudnić pomysły odejścia. Oczywiście najlepiej, gdyby Hotka nie była zbyt świadoma celowego działania Rogacza w tym kierunku. I sama dokonując kalkulacji dochodziła do wniosku, że nie warto odejść. Trzeba mieć bowiem świadomość, że seks z Kochankami to często też bardzo duży ładunek emocjonalny i Hotka może się zatracić w jednej z takich relacji. Dla dobra relacji z Rogaczem powinny istnieć w związku mechanizmy to utrudniające.

Z pierwszą częścią się absolutnie zgadzam :)
Natomiast ciekawi mnie jakie mechanizmy utrudniające pomysły odejścia od rogacza masz na myśli. Podzielisz się nimi? ;)
Co według Ciebie rogacz powinien robić, by Hotkę przy sobie utrzymać? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...