Skocz do zawartości
RedBitch

Idealna Hot Wife?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie aż znowu tak.. :)

Szczęściarz, panie, szczęściarz!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealna Hot Wife to kobieta z wyobraźnią, gustem, nutą elegancji, dowcipu, dystansu, woalem przyzywającej erotyczności w sobie, umiejętnością władania słowem i biegiem zdarzeń.

Spotkanie z kochankiem to nie wizyta w tartaku, ale spektakl na który wybiera się jak do teatru.  I ma to cechy teatru, koncertu kameralnego na dwa ciała, dwie głowy i śpiew w duecie, co wymaga zestrojenia głosów.

To wymaga idealnego kochanka.

Nieidealna Hotka może się stać Idealna przuy Idealnym Kochanku - tosprawa edukacji, którą Hotki podchwytują dosyć łatwo i chętnie.

Idealna Hotka ma znacznie większe trudności z wyedukownaiem Kochanka na Idealnego Kochanka.

Jest to zapewne właściwość przyrody ożywionej.

Spotkanie idealnej Hotki z drwalem jest spotkaniem dysonansów. Nie będzie spektaklu, ale wyrąb lasu.  Rębność ma  swoją zaletę, ale i zasadniczą wadę: nie nawiązuje do poziomu idealnej Hotki. Jej idealnośc nie znajduje partnera.

Rogacz korzysta podwójnie: idealna Hotka kształci go do poziomu Idelnego Rogacza, co działa na codzień, I rogacz wie, że jego Hotka spędza czas nie w tartaku, a na spektaklu.

Podnosi się poziom kultury narodowej za pomocą satysfakcji z działań artystycznych. :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotka spędza czas nie w tartaku, a na spektaklu.

Spektakl w tartaku - to może być ciekawe doświadczenie. Z idealnym kochankiem możliwe do zorganizowania ;)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spektakl w tartaku - to może być ciekawe doświadczenie. Z idealnym kochankiem możliwe do zorganizowania ;)

po przeszkoleniu BHP :dobre:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż , nie będę pisał jakiś elaboratów z racji mojego bardzo małego doświadczenia. No ale idealna HW to kobieta,  z którą mógłbym przegadać pół nocy a drugie pół się kochać. No ok może odwrotnie ;) . Poprzez rozmowę, żarty i śmiech ludzie otwierają się na siebie....a wtedy można robić na prawde wszystko. Pod warunkiem , że jesteśmy jak wspomniałem otwarci a przecież tacy właśnie jesteśmy  ;) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To szalenie trudne pytanie biorąc pod uwagę że ludziom co jakiś czas zmieniają się trochę gusta. Wygląd tak jak wiek w tym przypadku ma chyba drugoplanowe znaczenie. Znam kobiety które w ogóle nie wpisują się w mój fizyczny ideał płci pięknej, ale kontakt z nimi poprzez rozmowę powoduje że pociągają mnie czasami bardziej niż te które tylko ładnie wyglądają. Ciężko przeżyć coś wyjątkowego kiedy spotkanie wygląda jak wizyta u prostytutki. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż , nie będę pisał jakiś elaboratów z racji mojego bardzo małego doświadczenia. No ale idealna HW to kobieta, z którą mógłbym przegadać pół nocy a drugie pół się kochać. No ok może odwrotnie ;) . Poprzez rozmowę, żarty i śmiech ludzie otwierają się na siebie....a wtedy można robić na prawde wszystko. Pod warunkiem , że jesteśmy jak wspomniałem otwarci a przecież tacy właśnie jesteśmy ;)

Tak jest idealnie, móc pokochać się, pośmiać i powygłupiać.

Przeżyłam taki idealny romans i wspominać będę go dluuugo :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest idealnie, móc pokochać się, pośmiać i powygłupiać. Przeżyłam taki idealny romans i wspominać będę go dluuugo

Ja myślałem że tak jest zawsze  :shock:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest idealnie, móc pokochać się, pośmiać i powygłupiać.

Przeżyłam taki idealny romans i wspominać będę go dluuugo :)

Gratuluję Tobie, gratuluję koledze, oraz stawiam formalny wniosek: od tej pory idealność romansów odmierzamy według skali Jennifer.  :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...