Skocz do zawartości
RedBitch

Idealna Hot Wife?

Rekomendowane odpowiedzi

albo wariują jak widzą rude ( I'm in!)

Lizus... :)

Idealna Hotka?

Hmm.. a jaki samochód ukradłbym z czyjejś posesji na szalony, nocny rajd po mieście? Taki sam jak stoi w moim garażu?

Intelekt? Niezbędny na pewno w podstawowym wymiarze. Choć czasem równie wielką frajdę sprawia mi jazda bez nachalnej elektroniki. Fantastycznie jest mieć z Hotką ponadwcieleniową nić porozumienia. Móc prowadzić rozmowy o wszystkim i niczym na wspólnym poziomie intelektualnym. Rozumieć się bez słów. Dodaje to całości związku pełniejszy wymiar, przyjemnie syci zaniedbane obszary mózgu i serca, itd.. Są jednak wieczory kiedy nadchodzi prymitywna, mroczna chuć, kiedy domagam się hotki cichej, ufnej, i oddanej. Wymagania co do intelektu schodzą wtedy chwilowo na plan drugi. Zależnie od fazy księżyca.

Cipka i kawałek biustu? W standardzie każdego modelu. Szczegółowe parametry są naprawdę drugorzędne. Długie nogi rzadko kiedy dalej zaprowadzą a wielkie cyce często jedynie przesłonią pełniejszą perspektywę. No dobra - mam słabość do krótkich fryzur w zdecydowanych barwach.

Trochę jak z sukienką - nieważne za ile ją kupiłaś, ważne jak ją nosisz. Hotka nie musi być piękna. Musi czuć się piękna. Pożądana. Fizycznie i emocjonalnie. Wtedy staje się też piękna dla moich oczu. Reakcja łańcuchowa. A propos oczu. Jest coś jednak w powiedzeniu, iż są one bramą duszy. Te iskry czasami.. Ech..

Upodobania seksualne? Trudne pytanie… Nie bardzo wiem które wykluczyć.

Cechy charakteru? Yes, please. W końcu włamuję się do czyjegoś garażu w środku nocy nie po Fiata Uno, lecz wymarzoną boginię Alfę albo odpimpowanego Chevroleta van'a.  Może być wygadaną iskrą, może być skrytą MonaLisą. Nie może być jednak mdła - zaprzecza wtedy swojemu tytułowi. Musi mieć to-kurwa-coś w oczach.

Reasumując: w miarę wyględna sylwetka, określony charakter, poczucie humoru, dystans do świata i własnej osoby, brak większych kompleksów... wspominałem coś o magii oczu?

K.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zapomniales o aids i narkomanii :P

Postęp zawsze odbywa się krętymi drogami. :) Przezwyciężyliśmy stare problemy, ale wykreowaliśmy nowe. Ale bezsprzeczną korzyścią jest zdjęcie z seksualności tabu, dzięki któremu przestaliśmy traktować AIDS jako "karę za rozwiązłość", a zaczęliśmy jako chorobę, z którą można walczyć. Dzisiaj epidemia AIDS i narkomania nie są sprzężone z rewolucją kulturową. AIDS szaleje w Afryce, a narkomania najmocniej dotyka osób wykluczonych społecznie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ad.1 Może i jestem inny - ale na pierwszym miejscu stawiam przyjemność kobiety - a nie swoją. Inni mogą mieć inne priorytety...

Każdy ma swoje priorytety, niestety. Np Kochankowie mają inne priorytety niż Rogacze. Zupełnie inne, rzekłbym nawet.

Ad.2 Każda wypowiedź podlega interpretacji a z interpretacją gromowładnego się nie dyskutuje ....

Więc w ramach wyjaśnienia, a nie dyskusji tylko dodam: każdy swój ideał kobiety/HW postrzega inaczej . Być może w trosce o szczegóły zbyt "spłaszczyłem" wypowiedź. Mea Culpa.

Żadna tam Twoja kulpa. Czym innym jest dyskusja w topikach na temat, a czym innym jest dyskusja na temat działań administracji z czym się rzeczywiście nie dyskutuje. Natomiast, co się tyczy tematyki forum, to jestem takim samym dyskutantem jak inni, tak samo możesz i powinieneś ze mną dyskutować jak z innymi, broniąc swoich racji, odpierając zarzuty, wyłuskując swoje, itd ;)

Określenie ideału zależy od kryteriów i grupy reprezentatywnej...

No, i to jest jasne :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

misio, dnia 17 Kwietnia 2014 - 23:17, napisał(a):

Ad.1 Może i jestem inny - ale na pierwszym miejscu stawiam przyjemność kobiety - a nie swoją. Inni mogą mieć inne priorytety...

Każdy ma swoje priorytety, niestety. Np Kochankowie mają inne priorytety niż Rogacze. Zupełnie inne, rzekłbym nawet.

A ja bym to uproscila. Kazdy z nas szuka przyjemnosci, ja, moi Kochankowie, Rogacze.. Tylko kazdy inaczej te przyjemnosc osiaga. Jeden patrzac, drugi pieprzac wzglednie bedac pieprzonym (pardon - to kolejne uproszczenie...), trzeci wiszac za jaja pod sufitem. Koniecznie w miejscu publicznym :)

Obowiazki - przyjemnosci.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealna HotWife? Taka, która jest dobra w seksie. A która jest dobra w seksie? Jak to kiedyś napisała Freyka: kobieta dobra w seksie jest wtedy, kiedy Ona robi to, co On chce :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to kiedyś napisała Freyka: kobieta dobra w seksie jest wtedy, kiedy Ona robi to, co On chce

przesadzasz, najfajniej jest, jak wszyscy mają przyjemność z tego co robią, dla mnie robienie orgazmów żonie jest super-mega-odlotowo- przyjemne, ba, jestem od tego uzależniony:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że przesadzam. Poza tym nie zacytowałeś emoty, którą wstawiłem na końcu, a to trochę może zmienić sens mojej wypowiedzi.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ty jesteś idealna, ja jestem idealna, i ta niewysoka okrąglutka czarnula też jest idealna, Red. Zależy, czyje patrzą oczy, jak słońce oświetla obiekt, czy humor dobry i czy kamyk do buta nie wleciał...

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dealna Hotka?

Hmm.. a jaki samochód ukradłbym z czyjejś posesji na szalony, nocny rajd po mieście? Taki sam jak stoi w moim garażu?

Zgrabnie napisane, ale to porównanie do samochodu pozbawia złudzeń i wiele wyjaśnia..

No to teraz będzie, że nie mam dystansu ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgrabnie napisane, ale to porównanie do samochodu pozbawia złudzeń i wiele wyjaśnia..

No to teraz będzie, że nie mam dystansu ;)

No masz.. misternie zawoalowana aluzja do solidnych zderzaków, pięknej maski czy zgrabnego nadwozia no i przepadłem z kretesem w otchłani stereotypowych samców.. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...