Skocz do zawartości
RedBitch

Idealna Hot Wife?

Rekomendowane odpowiedzi

Jenny gdyby Michał Anioł żył to by Cię wyrzeźbił :!:

No, to charakterologicznie już mamy prototyp, a co z resztą?
DoktorKu, a piękna nie musi być? Bogata?

A co mi po pięknej i bogatej??

Pieniądze szczęścia nie dają a piękna nie pasowałaby do zezowatego stwora o niebieskiej sierści :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm....

Pewnie Kochanek HW o atrybutach przez Dr. L. wymienionych musi być:

twardy ale i miękki,

czuły ale i szorstki,

słuchać ale i nie słuchać HW,

mieć "duży" atrybut ale jednocześnie "mały",

szybko dochodzić ale i wolno dochodzić,

być dominującym ale i uległym,

być hetero ale i homo,

być białym ale i czarnym,

mieć fantazję ale i jej nie mieć,

być przystojnym ale i "swojskim",

być blondynem ale i brunetem,

itd. itp. :D

M.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę powiedzieć że dosyć ciekawie się temat rozwinął ale raczej w stronę parodii niż faktycznej odpowiedzi na zadane pytanie.

Myślę że odpowiedź jest o tyle trudna że w grę wchodzą trzy osoby: HW, rogacza i bull .

W zależność czy patrzymy ze strony bula czy rogacza to pewnie wypowiedzi będą inne a do tego dochodzą jak widać z powyższych postów indywidualne upodobania i to zarówno co do cech charakteru jak i wyglądu zewnętrznego.

Ja osobiście lubię zadbane kobiety w wieku 30-40 lat z dużym temperamentem .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i nie piszą, a temat bardzo ciekawy.

Myślę, że nie o stworzenie wzorca idealnej HW chodzi, a właśnie o poznanie indywidualnych upodobań, bo to kolejna szansa na jeszcze lepsze poznanie naszych Panów :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez względu na to, czy mówimy o Hot Wife, dominach czy zwyczajnych partnerkach - cenię u kobiety chęć i zdolność do wyzwolenia się z bezrefleksyjnie przyjmowanego mieszkańskiego gorsetu: małżeństwa, uczuć macierzyńskich, troski o dom, kwiatów na rocznice, uzależenienia od zakupów itd. Ale współcześnie jest też przeciwne zagrożenie: wyzwolenie, czy nawet wyuzdanie obyczajowe może przerodzić się w bezrefleksyjne podporządkowanie się nowego typu imperatywom, takim jak ciągła ochota na seks, rozwiązłość, dbanie tylko o siebie...

Najważniejsze to, żeby nie traktować seksualności przesadnie poważnie: ani jako grzechu, tabu; ani jako wyzwania, któremu trzeba koniecznie sprostać.

Lubię, gdy kobieta wie czego chce i się tego nie wstydzi.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

takowe wyzwolenie obyczajowe juz bylo , "dzieci kwiaty " widziales do czego to doprowadzilo?

Tak. M.in. do tego, że istnieje to forum, że kobiety mają prawo do orgazmu, wyboru partnera, że młodzi mają prawo do seksu przedmałżeńskiego, że pigułka antykoncepcyjna jest ogólnodostępna, że rozwody są normą, że stosunki nieheteroseksualne nie są karane... Wymieniać dalej?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie każdy z nas Panów, trochę inaczej wyobraża sobie idealną Hot Wife, ale ja napiszę z jaką ja czułbym się dobrze, i to co dla mnie jest ważne.

Nie musi być idealnie piękna, bo nie tego szukam w kobiecie. Ale musi być interesująca i mieć w sobie to coś, co mnie zaintryguje, co sprawi, że będę się z nią czuł dobrze, najlepsze są takie kobiety z którymi można 30 minut leżeć, patrzeć w sufit, nic nie mówić, a być niesamowicie szczęśliwym. 

Fajnie by było gdyby lubiła sex, bo ja bardzo lubię to byśmy się zgrali:)

Lubię kobiety z historią, kilka zmarszczek do całowania na twarzy, kilka nierówności, niedoskonałości, sprawia, że ja też czuję się lepiej, jako że figury Dawida Michała Anioła to ja już nie mam...

Lubię wiedzieć co zrobić żeby doszła, jeden, dwa ruchy, szybkie spojrzenie, "już?", tak, i gol. Ale to już chyba wymaga bliższego poznania, i strasznie jestem ciekaw, czy dużo hotek potrafi się tak zgrać z kochankiem, a jeśli tak to po ilu spotkaniach?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powrócę z kolejną refleksją na tak szeroko postawione przez "Czerwoną "Damę"" pytanie.

Idealna HW to taka, gdzie chemia u faceta szaleje, wyłączając racjonalizm, logikę a jego potrzeby redukuje do jedno/wielo/krotnego zaspokojenia HW, bez zważania na własne potrzeby.

Włącza widzenie "tunelowe" gdzie jedynym obiektem w tej galaktyce i kilku sąsiednich jest HW.

HW wtedy może być jakakolwiek, być w jakimkolwiek wieku i stanie. To są pomijalne detale.

Jednym słowem: Idealna HW będzie zawsze subiektywną projekcją patrzącego, ......... a każdy patrzy na coś innego i pod innym kątem.

Nasuwa mi się jeszcze jedna mądrość ludowa: Coś co jest do wszystkiego (czyli ma mieć wartość uniwersalną) jest do ........... (Hmm??).

M.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealna HW to taka, gdzie chemia u faceta szaleje, wyłączając racjonalizm, logikę a jego potrzeby redukuje do jedno/wielo/krotnego zaspokojenia HW, bez zważania na własne potrzeby.

Pokaż mi Kochanka, który zabawiając się z HW, nawet jeśli wyłącza logikę i racjonalizm myśląc główką zamiast głowy, nie zaspokaja swoich potrzeb. Kochanek to nie służący eunuch, tylko Kochanek. Robiąc dobrze HW, robi dobrze sobie. No wiesz, smyra go tam, łeche.

Włącza widzenie "tunelowe" gdzie jedynym obiektem w tej galaktyce i kilku sąsiednich jest HW.

HW wtedy może być jakakolwiek, być w jakimkolwiek wieku i stanie. To są pomijalne detale.

w jakimkolwiek czym? Stanie? Z tego co wiem, przedmioty bywają w dobrym lub złym stanie, nie zaś HW.

Jednym słowem: Idealna HW będzie zawsze subiektywną projekcją patrzącego

jedyna trafna teza

Nasuwa mi się jeszcze jedna mądrość ludowa: Coś co jest do wszystkiego (czyli ma mieć wartość uniwersalną) jest do ........... (Hmm??).

Skonfrontuj tę mądrość ludową z moim drugim cytatem w tej wypowiedzi, gdzie to cytuję, Ciebie. Trochę się w tej krasomowie zagalopowałeś,

misio

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Pokaż mi Kochanka, który zabawiając się z HW, nawet jeśli wyłącza logikę i racjonalizm myśląc główką zamiast głowy, nie zaspokaja swoich potrzeb. Kochanek to nie służący eunuch, tylko Kochanek. Robiąc dobrze HW, robi dobrze sobie. No wiesz, smyra go tam, łeche.

2. w jakimkolwiek czym? Stanie? Z tego co wiem, przedmioty bywają w dobrym lub złym stanie, nie zaś HW.

3. Skonfrontuj tę mądrość ludową z moim drugim cytatem w tej wypowiedzi, gdzie to cytuję, Ciebie. Trochę się w tej krasomowie zagalopowałeś,

Każdy ma prawo do indywidualnej oceny rzeczywistości a przy tak postawionym pytaniu - każda odpowiedź będzie subiektywna.

Ad.1 Może i jestem inny - ale na pierwszym miejscu stawiam przyjemność kobiety - a nie swoją. Inni mogą mieć inne priorytety...

Ad.2 Każda wypowiedź podlega interpretacji a z interpretacją gromowładnego się nie dyskutuje ....

Więc w ramach wyjaśnienia, a nie dyskusji tylko dodam: każdy swój ideał kobiety/HW postrzega inaczej . Być może w trosce o szczegóły zbyt "spłaszczyłem" wypowiedź. Mea Culpa.

Ad.3 Nigdy nie byłem mistrzem w jasnym wyrażaniu myśli, więc postaram się wytłumaczyć z tego skrótu myślowego.

Myśl zawarta w drugim cytacie jest pochodną subiektywnego podejścia do tematu, opisanego w punkcie 1.

Mądrość ludowa miała zaś zobrazować fakt, że przy różnorodności oczekiwań, odpowiedzi nie można zamknąć w jednym wzorcu. Określenie ideału zależy od kryteriów i grupy reprezentatywnej...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...