Skocz do zawartości
RedBitch

Idealna Hot Wife?

Rekomendowane odpowiedzi

Panie i Panowie, czytam (i sama tworzę) posty o kochankach, idealnych kochankach, zazdrosnych kochankach.. Nasunęło mi się pytanie, jakie są oczekiwania od Hot Wife?

Jaka powinna być IDEALNA Hot Wife oglądana męskim okiem, a jak to widzą Panie? Pytam o... wszystko, co Wam przyjdzie do głowy: cechy charakteru, styl bycia, wygląd, upodobania seksualne (jeśli ktoś ma fetysz na poglądy polityczne - też się zmieszczą w wątku :)).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

podejmuję wyzwanie :redevil:

Drapieżna tygrysica, przymilna kotka ( pamiętaj kochanku o Jej tygrysiej naturze), czuła i opiekuńcza ale wymagająca.. daje siebie ale w zamian żąda ciebie. I nigdy nie wiesz czy dzisiaj jest bardziej modliszką czy uległą suczką.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

....Jaka powinna być IDEALNA Hot Wife oglądana męskim okiem...

Każda opinia jest subiektywna - więc przedstawię i moją:

Idealna HW powinna być kochanką dla kochanka a partnerką dla partnera (męża).

Trochę to pokrętne ale i logiczne.

Seks to akt, a życie razem to wspólny wysiłek.

Akty bywają lub nie a od prozy życia nie uciekniemy.

HW zaspokaja potrzeby partnera i własne przez sprawienie sobie przyjemności z kochankiem.

Hmm trudno mi napisać, że HW coś musi - ale taka jest moim zdaniem cena tego sportu.

O ile nie jest to UC, to HW musi balansować pomiędzy oczekiwaniami partnera, własnymi potrzebami a "komfortem" kochanka.

Przy czym to HW powinna kontrolować kto, co może i jak, gdyż to HW jest centrum uwagi, strażnikiem granic a jej przyjemność celem akcji.

Przekroczenie granicy ustaleń z partnerem może wygnerować kłopoty przy organizacji kolejnych spotkań a nawet w życiu codziennym. Dyskomfort wartościowego kochanka - utratą relacji. Zaś brak własnej satysfakcji - bezcelowym czyni spotkania z kochankiem.

HW, która: będzie sprawiała, że to kochankowie będą czekali na spotkanie z nia, partner będzie spełniony również i poza seksem, a ona zrealizuje wszystkie własne fantazje, jest koronowaną mistrzynią ceremoni. Coś jak "Zjeść jabłko i mieć jabłko" - sztuka nie dostępna wszystkim ale możliwa.

M.

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ominę te głodne kawałki, że ideałów nie ma, każda kobieta jest ideałem, etc, bo sie już naczytałem. Chociaż,  w sumie, serio nie wierzę w ideały. Tzn. pewnie każda z Was, tak samo jak i my, ma jakieś swoje gusta. Panie lubią ciemnych brunetów w typie Javiera Bardema, ale zauroczyć może je też  Daniel Craig albo lokalny Łysy z Brazzers.  Jednych nachodzi romantyzm na widok szczupłych brunetek, inni dostają niekontrolowanego namiotu na widok blondynek z pełnym biustem albo wariują jak widzą rude ( I'm in!) , ale to chyba nie ma większego znaczenia. Ale żeby nie lać wody dalej, to konkretniej.

Intelekt.  Serio, jakkolwiek to niezgodne ze stereotypem, że wystarczy nam cipka i kawałek biustu. To znaczy, może niektórym wystarczy, ale ja odpadam jak słyszę, że pani ma problem ze złożeniem jednego zdania, które będzie miało sens. I w drugą stronę, każda błyskotliwa riposta powoduje głośne wewnętrzne "Aaaj!", które zachęca do działania. Flirt jest jak tenis. Masz frajdę jak ktoś odgrywa piłkę na Twoją stronę i musisz się postarać. Jak po drugiej stronie siatki interlokutorka tylko wali się rakietą w głowę, nie ma zabawy. Ponieważ nastały czasy cyfrowe, wszystko powyższe dotyczy też pisania.  Wiotczeją mi wszystkie członki jeśli hotka zachęca do ataku wiadomością o treści "Sprubój". 

To ładnie napisał aragorn wyżej o tej modliszce.  Ja bym dodał, że niezależnie od łóżkowych preferencji, powinna być silną ( w sensie charakteru) kobietą. W łóżku może/powinna? być uległa, ale zanim wejdzie do sypialni, niech ma swoje zdanie, niech nie da się zbałamucić słownie, niech nawet ma zmienne nastroje i się wkurwia bez powodu. 

A, i poczucie humoru. Emocje, drgania, feromony, erotyzm, wiadomo, ale fajnie jeśli przed wszystkim i po wszystkim ma dystans. Do siebie, kochanka, sytuacji i świata. Śmiech jest seksowny!

Oddech jest zbawienny. 

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, Misiu, za audyt, ale chodziło mi raczej o cechy, a nie powinności idealnej HW :).

Ciekawa byłam właśnie tego, CO sprawia, że Hot Wife jest idealna. Zespół zachowań, piękne nogi, wszystko naraz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.... Zespół zachowań, piękne nogi, wszystko naraz?

Piękne nogi itd. są dobrem zawsze pożądamym. A im ładniejsze i zgrabniejsze - tym bardziej są pożądane :).

Jako kochanek pożądałbym idealnej HW jako kobiety. Czyli jej ciała, spojrzenia, krzyku, drżenia i tej całej magii.

Im bardziej by była w moim typie tym byłaby lepszą HW.

Gdybym był mężem to idealna HW dałaby mi to wszystko czego pragnę przy okazji nie zapomiając o sobie!

M.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealna HotWife to taka, która ma jedną stronę włosy blond a drugą ciemną. Jeden cycek mały a drugi duży. Na małym cycku duży czerwony sterczący sutek a na dużym cycku mały różowy z niewielką brodawką. Jeden półdupek powinien być większy i okrągły taki powiedzmy w kształcie jabłka a drugi mniejszy, troszkę bardziej kościsty na wzór gruszki. Przód ciała powinien mieć jasną cerę o kolorze wpadającym w różowy a tył mocno opalony. Cipka na wpół ogolona na niemowlaka a druga część zarośnięta.

Wtedy byłoby dla każdego coś dobrego i każdy znalazłby jakąś część dla siebie. To jest mój wzór HotWife. Taka uniwersalna kobieta. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o cechy charakteru to chciałbym aby HotWife była: ambitna, bezkompromisowa, bezkonfliktowa, całuśna, ciepła, cierpliwa, czarująca, delikatna, dowcipna, dyskretna, dzielna, figlarna, idealistka, impulsywna, inteligentna, kreatywna, litościwa, lojalna, miła, namiętna, niezależna, odpowiedzialna, optymistka, oryginalna, otwarta, poważna, praktyczna, przyjazna, punktualna, romantyczna, rozważna, rzetelna, skrupulatna, spontaniczna, stanowcza, słodziutka, tajemnicza, towarzyska, troskliwa, twórcza, uczciwa, uprzejma, uważna, wiarygodna, wrażliwa, wygadana, wyluzowana, zabawna, zakręcona ,zawadiacka, zdecydowana, zorganizowana, śmiała, żądna przygód, optymistka, sympatyczna, kochana, uprzejma,  tolerancyjna, kulturalna, miła,  wesoła, zabawna...

Reszta nie ma dla mnie kompletnie żadnego znaczenia :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealna HotWife to taka, która ma jedną stronę włosy blond a drugą ciemną. Jeden cycek mały a drugi duży. Na małym cycku duży czerwony sterczący sutek a na dużym cycku mały różowy z niewielką brodawką. Jeden półdupek powinien być większy i okrągły taki powiedzmy w kształcie jabłka a drugi mniejszy, troszkę bardziej kościsty na wzór gruszki. Przód ciała powinien mieć jasną cerę o kolorze wpadającym w różowy a tył mocno opalony. Cipka na wpół ogolona na niemowlaka a druga część zarośnięta.

Wtedy byłoby dla każdego coś dobrego i każdy znalazłby jakąś część dla siebie. To jest mój wzór HotWife. Taka uniwersalna kobieta. :P

O! To ja właśnie tak wyglądam.

Martwilam się, że jestem dziwna, a tu niespodzianka, jestem idealna!

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, to charakterologicznie już mamy prototyp, a co z resztą?

DoktorKu, a piękna nie musi być? Bogata?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...