Skocz do zawartości
Sygin

Intercyza femdom-cuckold :)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć :).

Aż dziwne, że nie ma tu jeszcze takiego tematu.

Nikt z Was nie zastanawiał się nad podpisaniem nieco "asymetrycznej" intercyzy?

Jakie możliwości daje pod względem prawo?

Czy można umieścić zapis, z którego wynika, że zdrada jednej ze stron nie jest podstawą do rozwodu?

Czy można w nim ująć ewentualność zajścia w ciążę? Bardzo bym chciała mieć w swojej coś takiego, nie koniecznie żeby kiedykolwiek użyć, ale dla komfortu psychicznego - mojego oczywiście :).

Na pewno pokusiłabym się też o zapis, z którego wynika, że rozpad pożycia małżeńskiego na poziomie seksualnym nie jest przesłanką rozwodową - z tego samego powodu, co wyżej. 

Oprócz wątków zdrady, interesuje mnie "femdomowy" aspekt tego papierka. Nie chodzi tu o pieniądze bo to naturalne, że są pod moją kontrolą :). Ale czy znacie jakieś poza finansowe "haczyki" i metody, które pozwalają mieć wpływ na życie męża i -w razie problemów rodzinnych- szantażowanie czy manipulowanie nim? Mam  związku z tym kilka fantazji (które może nigdy nie wejdą w życie, ale fajnie postraszyć :)), które opisze po rozwinięciu się dyskusji. Ale zupełnie nie wiem, jak takie zapisy miałby wyglądać.

Zapraszam do udzielania porad, 

Sygin :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam się ale wydaje mi się, że takie intercyzy nie maja żadnego pokrycia prawnego ale oczywiście mogę się mylić. Męża możesz szantażować na wiele sposobów bez jakiś dziwnych intercyz tylko pytanie po co???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jakie są skutki prawne takiej intercyzy, o której piszesz, ale zawsze można podpisać kontrakt.

Oczywiście ważność takiego kontraktu, jeżeli chodzi o skutki prawne, jest zerowa, ale dobrze napisany, może pełnić w pewnym stopniu funkcję straszaka. Oczywiście tylko jako część zabawy, bo jak napisałem wcześniej nie ma on żadnego zastosowania prawnego.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...