Skocz do zawartości
illa

Niespełnione marzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Nieprawda albo masz sklerozę ;)To przedsięwzięcie planowałam, a później planowaliśmy już z całą Drużyną razem dobre dwa miesiące.Żadnego spontanu nie było.

No to może doprecyzuję:

Ja do spełnienia mojego marzenia jakoś specjalnie nie dążyłem. Po prostu marzyłem i czekałem. Ty dałaś anons - ja odpowiedziałem i marzenie się spełniło jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Pisząc "spontanicznie" miałem na myśli właśnie to co napisałem wyżej. Chodziło mi o to, że ja nie planowałem tego wcześniej i nie robiłem w tym kierunku żadnych określonych ruchów czy przygotowań. Wszystko potoczyło się samo. A to, że później ułożyliśmy sobie wspólnie z Drużyną jakiś plan działania to już inna para butów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś fantazjowałem o byciu prezentem i samo przyszło,

Zostałem masażystą i striptizerem w jednej osobie i mimo, iż nie było nic więcej to spotkanie uważam za udane i będę je zawsze miło wspominał. Zresztą opisane w historiach prawdziwych.Jak większość facetów fantazjuję o dwóch kobietach na raz, Nie szukam jakoś specjlnie i nie kombinuję tylko czekam grzecznie i spokojnie. Jak się kiedyś uda to fajnie, jak nie to też nie będzie źle.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy z nas ma jakieś tam fantazje lub marzenia,ale niestety nie wszyscy potrafią otwarcie ze swoim partnerem rozmawiać...My na szczęście otwarcie rozmawiamy o naszych fantazjach i staramy się je realizować...Ktoś kiedyś mądrze powiedział: "życie trzeba tak przeżyć,żeby wstydzić się opowiadać,a wspominać z rumieńcami na twarzy..."

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie, nie chodziło mi o wyliczankę, co się komu udało lub jeszcze nie, a tym bardziej czy ja w czymś udział brałam.

Zapytałam o to czy dążycie do realizacji celu, załóżmy przez określony czas (dajecie sobie jakiś termin ) czy przez nieokreślony aż do skutku, czy nic nie robicie, tylko sobie marzycie i czekacie aż się samo nadarzy, lub określona okoliczność bądź ludzie.

Odpowiadając na Twoje pytanie. Wszystko zależy od tego o czym się fantazjuje i od tego czy jest to łatwe do realizacji, czy tez trudne....My akurat część naszych fantazji realizujemy spontanicznie, nadarzy się okazja to robimy to i już. Nie zakładamy, że mamy na to jakiś z góry wyznaczony termin, co do innych fantazji nie można liczyć na spontan tylko wziąć sprawy w swoje ręce.... Z innej strony czasami lepiej zostawić sprawy swojemu tokowi, wtedy więcej niespodzianek może człowieka spotkać... Ale to jest nasza opinia.... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...