Skocz do zawartości
illa

Niespełnione marzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem przekonana, że większość z nas je ma.

Jakie macie sposoby na ich realizację?

Staracie się we własnym zakresie dążyć do celu, czy czekacie aż samo przyjdzie?

Mile widziane wpisy na tzw. żywym przykładzie :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że seksualne?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Większość moich spełniłam. Nadal niespełnione jest bukkakeparty i shibari. Może kiedyś, może nigdy... Ale jest o czym marzyć, mrrrrrr... :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mam takie jedno na półeczce.... Profesjonalny masaż wymykający się delikatnie spod kontroli....

Sęk w tym, że scenariusz ma być jak najbliższy autentycznej sytuacji profesjonalnego masażu, i główny bohater nie amator tylko autentyczny masażysta z techniką  ;) Szukałam przez chwilę właściwego bohatera, ale zaniechałam, daremne się wydaje.... Szczególnie, że ma się to wymknąć delikatnie, więc nagród dla Pana zbyt dużych nie przewiduję... :) Marzenie leżu na półeczce, troszkę przykurzone, czekam aż samo się, może, wydarzy...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa w spełnianiu mojego marzenia brałaś jak najbardziej czynny udział ;)

A przyszło jakoś samo i spontanicznie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każde marzenie ma sens jeśli jest spełnione. Marzenia należy mieć i je spełniać a potem mieć kolejne :) Ja w życiu żałuję tylko tych rzeczy, których nie zrobiłem bo miałem za mało odwagi albo dobre wymówki :)  Euforia po spełnieniu czegoś co się zaplanowało jest uzależniająca i mimo tego, że próbowanie robienia czegoś pierwszy raz jest trudna to nagroda jest warta zachodu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam marzenia :redevil:  jak każdy z nas. Ja zawsze dążę  do spełnienia ich.

Raz jest, że szybciej spełnię, a nieraz muszę czekać jakiś czas aby je spełnić.

Nie zawsze można, lub nie ma okazji na spełnienie ich akurat wtedy kiedy by się chciało.

Aczkolwiek nieraz jest spełnione jakieś marzenie lub fantazja w takiej sytuacji, gdzie można by było powiedzieć, to jest niemożliwe aby tak szybko było spełnione :redevil: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mam takie jedno na półeczce.... Profesjonalny masaż wymykający się delikatnie spod kontroli....

Sęk w tym, że scenariusz ma być jak najbliższy autentycznej sytuacji profesjonalnego masażu, i główny bohater nie amator tylko autentyczny masażysta z techniką  ;) Szukałam przez chwilę właściwego bohatera, ale zaniechałam, daremne się wydaje.... Szczególnie, że ma się to wymknąć delikatnie, więc nagród dla Pana zbyt dużych nie przewiduję... :)

Kiedyś uczęszczałem na kurs masażu aby zgłębić tajniki kobiecego orgazmu. I to jest właśnie mój najbliższy Everest :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie, nie chodziło mi o wyliczankę, co się komu udało lub jeszcze nie, a tym bardziej czy ja w czymś udział brałam.

Zapytałam o to czy dążycie do realizacji celu, załóżmy przez określony czas (dajecie sobie jakiś termin ;)) czy przez nieokreślony aż do skutku, czy nic nie robicie, tylko sobie marzycie i czekacie aż się samo nadarzy, lub określona okoliczność bądź ludzie.

Illa w spełnianiu mojego marzenia brałaś jak najbardziej czynny udział ;)

A przyszło jakoś samo i spontanicznie :)

Nieprawda albo masz sklerozę ;)

To przedsięwzięcie planowałam, a później planowaliśmy już z całą Drużyną razem przez dobre dwa miesiące.

Żadnego spontanu nie było.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...