Skocz do zawartości
Sem.

Problem- Nie można odebrać z powrotem punktów "Lubię to"

Rekomendowane odpowiedzi

Problem- Nie można odebrać z powrotem punktów "Lubię to"

Nie wiedzieć czemu nikt wcześniej się do mnie nie poskarżył, że po nadaniu punktów "Lubię to" nie jest w stanie już ich odebrać, czyli "przestać lubić", do czego macie wszyscy prawo! Można przecież nadać "lajka" przypadkowo, lub nadać go, zanim (na przykład) ktoś edytuje swój post zmieniając jego sens (np członkowie Grupy VIP którzy posiadają uprawnienia) a Wy, już za taki post, nie nadalibyście lajka. Dlatego też problem, przejawiający się jako "nie mogę odebrać z powrotem punktów lubię to" zostanie w dniu dzisiejszym naprawiony i każdy Użytkownik, każdej Grupy, bez względu na uprawnienia oraz status, będzie mógł po nadaniu "lajka" odebrać go z powrotem naciskając ten sam przycisk, który wówczas będzie dla Was widoczny jako "przestań lubić".

Za zgłoszenie problemu w dziale Pomoc, dziękuję Użytkownikowi "on40".

Po zakończeniu prac w ACP poinformuję jako odpowiedź w tym temacie, o możliwości UN- Lajkowania.

ZKF Administrator,

Sem

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po analizie problemu, dochodzę do wniosku, że problem nie istniał. Każdy z Użytkowników, który posiada uprawnienia do nadawania lajków, może je z powrotem odebrać, POD WARUNKIEM że zrobi to w określonym czasie. Przykładowo: nadany został punkt "lubię to" i w Twojej ocenie, ten punkt nadany został przypadkowo. Każdy z Użytkowników grup uprawnionych do nadawania lajków, MOŻE usunąć ten punkt, korzystając z przycisku "przestań lubić". Jednak po pewnym czasie, system zapisuje ten punkt jako niezmienną i dopisuje na stałe do punktacji Użytkownika, co również sprawdziłem. Nikt nie jest w stanie wycofać "lajków" nadanych kiedyś tam, komuś tam, w jakimś temacie. Nawet Administrator nie może tego zrobić, dlatego też przy starych postach w których dałem punkt "lubię to" również i ja, nie widzę już żadnego przycisku "przestań lubić".

Jeżeli więc nadajesz punkt "lubię to" i w Twojej ocenie nadany on został przypadkowo, skorzystaj z przycisku "przestań lubić" który wówczas jest widoczny przy poście. Każdy z Użytkowników powinien orientować się, że nadany przez niego punkt, został nadany przypadkowo. System został tak skonstruowany, aby ograniczyć możliwość nadużyć. Przestajesz KOGOŚ lubić, więc pewnie chciałbyś mieć możliwość zaprzestania lubienia jego, jej postów a to jest traktowane jak nadużycie.

Pozdrawiam ZKF Administrator,

Sem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...