Skocz do zawartości
miler

gdzie na wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Pięćdziesięcioletnie staruchy - to się rzygać chce

Do domu starców a nie na plaże nudystów.

Stare i do tego świnie.

A może faktycznie zeeloog napisał powyższe w odpowiedzi na poprzedzający go post.

Brzmi fatalnie, ale cytuje milera co wskazywałoby, ze odnosi się do jego wypowiedzi.

Chyba większość z nas (łącznie ze mną nie ogarnęła ironii).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brzmi fatalnie, ale cytuje milera co wskazywałoby, ze odnosi się do jego wypowiedzi.

W tym problem , ze zeeloog nikogo nie cytuje tylko umieszcza wlasny tekst jako komentarz wczesniejszej wypowiedzi milera.

Miler nie uzyl tych slow jakie uzyl zeeloog.

Zeeloog swoimi slowami jednoznacznie okreslil swoje stanowisko.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

miler, dnia 24 Maja 2014 - 15:09, napisał(a):
srednia wieku tego filmu mnie odstarszyla skutecznie
Stare i do tego świnie.

No jak nie cytuje kiedy cytuje.

Ja dopuszczam, że nieporadnie ale próbował wykpić post milera.

Ale ja już tak mam, że raczej tłumaczę ludzi...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiedz milera :

Wypowiedz  wlasna  zeelooga (wytluszczona) komentujaca przedmowce

miler, dnia 24 Maja 2014 - 15:09, napisał(a):

Stare i do tego świnie.

To sa dwie rozne wypowiedzi dwoch roznych osob.

Druga wypowiedz nie jest cytatem ale wlasna wypowiedzia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie chciałem już ciągnąć dalej bo to żenujące.

Uważałem że szyta grubą nicią ironia zostanie w mig rozpoznana przez, uważałem, inteligentnych ludzi.

Coś niesamowitego.

Jestem wyposażony w płaski intelekt, czy przeceniłem intelekt piszących?

Matko (przy okazji wszystkiego najlepszego) - o tempora o mores.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

do tematu:

Barcelona, plaża nocą ... coś wspaniałego, cisza spokój, zabawiające się pary, nikt nikomu nie przeszkadza, nikt nikogo nie zaczepia.

(tylko trzeba pamiętać że metro w nocy nie jeździ ;) )

z 50,70 km(moze więcej? pociąg był szybszy niż PKP :) ) z Barcelony w stronę  Francji, jechaliśmy pociągiem, plaża 20-30 metrów od torów, wieeeele plaż na których opalano się nago i było baardzo sympatycznie.

Barcelona miasto piękne, jeżeli jest się rozsądnym - dość tanie, bardzo tanie połączenia z Polski. Na miejscu wszędzie blisko dzięki metro. Polecam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zeoloog po prostu w swój wysublimowany sposób chce przeprosić za swoją wypowiedź i daje nam do zrozumienia, że źle odebraliśmy jego słowa, czyli takie sprostowanie ale nie do końca zrozumiałe dla pozostałych czytelników ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czyli takie sprostowanie ale nie do końca zrozumiałe dla pozostałych czytelników

Dla mnie osobiście zrozumiałe. Ja tam człowiekowi wierzę...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rady, porady, wskazówki z Tunezyjskich plaż (i hoteli:P) proszę. Może być na priv. Wylot 26.06, może znajdzie się rogata para:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla nas... Cudze chwalicie, swego nie znacie.... Owszem, można jechać za granicę, ale po co ?? Tyle jest fajnych i ciekawych miejsc w Polsce, gdzie można miło spędzić czas.... I są to wakacje tańsze niż zagraniczne wojaże....  :facepalm:

M.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...