Skocz do zawartości
miler

gdzie na wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Super ! Woda morska tez zawsze ciepla ?

Jans nie każdy lubi ciepłą wodę :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda :( dosc ze policja , mmmmmmmmmmm, to jeszcze konna :redevil: :redevil:

ale to rodzaj dekoracji tylko dla uspokojenia podwyzszonego cisnienia u niektorych "moherow" spacerujacych brzegiem morza.

Policja pilnuje - i sprawa zalatwiona. A obok w pelnym biegu GB odchodzi i do tego przy glosnym aplauzie gapiow.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans nie każdy lubi ciepłą wodę :)

:) Wiem ,ja tez po wyjsciu z sauny koniecznie wskakuje do lodowatej wody :)  Ale nad morzem to co innego.

ja tam bym sie wcale nie obrazila jakby taki konny Pan Policjant wzial mnie skul i przeprowadzil rewizje osobista :)

No jasne bo przeciez z kajdankami to zapewne nie nowosc :redevil:  a otworzyc tez latwo agrafka. A rewizja osobista nagiej plazowiczki to czysta rozkosz dla kazdego policjanta. :redevil: Moze by wzial Ciebie jeszcze na "konia" troche"pojezdzic"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:) Wiem ,ja tez po wyjsciu z sauny koniecznie wskakuje do lodowatej wody :)  Ale nad morzem to co innego.

ale u nas na plaży nn bez wchodzenia do morza widać ;) czy woda jest ciepła zwłaszcza patrząc na facetów wychodzących z niej :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A my lubimy polskie morze i tą zimną wodę :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale u nas na plaży nn bez wchodzenia do morza widać ;) czy woda jest ciepła zwłaszcza patrząc na facetów wychodzących z niej :lach:

nie zahartowani ??? :s:

tylko na to bym liczyla wlasnie :P

no to policja konna czeka , adres podalem :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cos w wakacyjnym temacie :

post-8255-0-06944400-1396803326_thumb.jpg

post-8255-0-18632100-1396803377_thumb.jpg

post-8255-0-35849300-1396803393_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powracajac do tematu " Gdzie na wakacje ? " trzeba podkreslic , ze dzisiaj mozna juz zamowic zorganizowany urlop dla swingersow w najbardziej atrakcyjnych rejonach turystycznych. Taki urlop oznacza pelen komfort i swobode zainteresowanych .

Rozni sie on zasadniczo od prywatnego pobytu we dwoje w hotelu poniewaz zawiera specjalny program integracyjny oraz animacje do aktywnosci seksualnej. :redevil:

Zwykle sa to zamkniete resorty hotelowe z opcja naturystyczna dostepne tylko dla par lub trojkatow.

Jest dostep do prywatnej plazy lub co najmniej wlasnego basenu itd.

Ceny takich ofert nie sa niskie ale jednak przystepnie kalkulowane.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiemy jak Wy, jakie macie oczekiwania, z kim lubicie, chcecie spędzać wakacje.

Jeśli w klimacie seksu to widzimy dwie opcje :

1. Wyjazd w ciemno bez znajomych - gdzie ? przedmówcy wskazali kilka miejsce jednak to już kwestia gustu i środków na koncie.

Tego typu plan obarczony jest ryzykami - trafi się kogoś lub nie, pozna się kogoś w "klimacie" lub nie.

Wyjdzie lub nie, uda się z nimi/nim/nią lub nie itp itd.

2. Wyjazd z kimś kto jest w temacie.

Drugia opcja jest nam bliższa.Chętnie znaleźlibyśmy ludzi, którzy wspólne wakacje spedzają z nami pod znakiem erotyki i seksu.

Kiedy ja z koleżanką opalamy sie nad morzem to Madzia zapominając kremu do opalania wraca do hotelu, a kolega idzie jej pomóc bo akurat też poszedł po drinki.

Wiem że poszli się bzykać, wiem, że kiedy ja opalam się i pilnuje dzieciaków to ona testuje głębokość swojego gardła na jego członku. Kiedy ja obracam się z brzucha na plecy, bo słoneczko przyrumieniło to on głęboko wchodzi penetrując na przemian obie dziurki.

Takiego wyjazdu oczekiwałbym.

Ktoś chętny ;) ?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takiego wyjazdu oczekiwałbym.Ktoś chętny ;) ?

No coz, wybor miejsca urlopowego to zawsze kwestia gustu i mozliwosci finansowych . To nie podlega dyskusji.

Ryzyka lub szansy poznania podczas urlopu "wlasciwych" lub "niewlasciwych" osob sa podobne.

Zalezy kogo i gdzie szukamy.

Wczesniej przed urlopem poznani "klimatyczni" kolega z kolezanka tez nie oznaczaja bezproblemowego urlopu.

Sex to nie wszystko , wspolny urlop to juz duzo wiecej.

Zalozyciel tematu Kolega Miler zamierza wyjechac tylko ze swoja dziewczyna na urlop. To znacznie upraszcza sprawe.

To tylko tak pod rozwage :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...