Skocz do zawartości
miler

gdzie na wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

chce z moja Dziewczyna wyjechac gdzies na tydzien - pod Haslem - "mozemy wszystko z kazdym )

no  i wlasnie  do ciechocinka nie  bo tam nic sie niestanie

wiec gdzie ? slyszalem ,ze erotycznie jest na Ibizie , Rodos  - Chyba ze znacie inne ciekawe miejsca

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chce z moja Dziewczyna wyjechac gdzies na tydzien - pod Haslem - "mozemy wszystko z kazdym )

:cycki5: Jest duzo miejsc gdzie wszystko jest dozwolone .

W Europie to Hiszpania i Francja (oraz Grecja) maja ciekawe miejsca.

Na Gran Canarii w Hiszpanii jest taka piekna plaza Playa del Ingles gdzie kazdy z kazdym swobodnie w pelnym sloncu sobie baraszkuje.Na Es Cavallet na Ibizie tez bywa goraco.

We Francji to na pierwszym miejscu Cap d'Agde (uwazac na konna policje) i dalsze.

No i w Grecji na Rhodos poludniowa czesc Faliraki plazy.

W Polsce to chyba tylko romantyczne krzaki i komary w poblizu jakiejs zapomnianej plazy. 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie o cap d age slyszalem  ( ale niekumam co oni z tymi konmi robia  :-)  )

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no  i wlasnie  do ciechocinka nie  bo tam nic sie niestanie

Jak się nic nie stanie :zdziwko:

Mało masz w Ciechocinku kurwaciuszy,którzy się grzmocą po uzdrowiskach!

Ja tam jadę,podwychać jodem :D  :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie o cap d age slyszalem ( ale niekumam co oni z tymi konmi robia :-) )

:lach:  no konie przeciez nie sa publicznie uzywane do "akcji" :redevil: , chyba ze gdzies na zapleczu ?

Poniewaz na plazy leza blisko siebie setki golasow i kopuluja radosnie to Policja jednak stara sie utrzymac w tym chaosie jakis porzadek i od czasu do czasu puszczaja brzegiem morza policyjny patrol konny ktory podziwia blekit nieba i daleki horyzont

Policja ma tez mozliwosc patrzenia z gory na uczestnikow akcji. Oczywiscie grajdolkow czy parawanow nikt tam nie stawia bo cala radosc to obserwacja  sasiadow i oczekiwanie na odpowiedni moment na wlaczenie sie do akcji.

A uczestnicy "akcji " robia sobie w tym czasie krotka przerwe na zlapanie oddechu !

To wszystko. Porzadek musi byc.

A wiec jak widac konie na horyzoncie to zwolnic troche akcje :redevil: :redevil: :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja wychodzę z założenia, że nie ważne gdzie - a ważne z KIM. Wtedy wszystko jest możliwe. Zajefajne są plaże w Apulii poza sezonem, mało turystów, zero Niemców czy Anglików, na plaży pusto - można się kochać, opalać - robić co dusza zapragnie. Uważam, że jest to jeden z najpiękniejszych regionów Włoch.

A jak ktoś lubi więcej cywilizacji to polecam Ligurię, cała masa przeuroczych miasteczek wciśniętych między góry a morze, drogi-serpentyny - widoki zapierające dech w piersi. A w San Remo czy Imperii pewnie są kluby nocne gdzie można się fajnie zabawić i rozerwać. Z Ligurii blisko jest do Turynu, Mediolanu, Pizy, oj można zaplanować sex wakacje jak się patrzy, tylko nie wiem czy tydzień na wszystko wystarczy. 

Pozdrawiam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Donna

W Polsce Mielno i Dębki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z Ligurii blisko jest do Turynu, Mediolanu, Pizy, oj można zaplanować sex wakacje jak się patrzy, tylko nie wiem czy tydzień na wszystko wystarczy.

Oj , rok czasu nie wystarczy. To moje klimaty i moja druga ojczyzna.

Polecam sprawdzona Kalabrie na urlop z sexem. Piekne plaze i wspaniale jedzenie i ludzie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Polsce to chyba tylko romantyczne krzaki i komary w poblizu jakiejs zapomnianej plazy.

Nie do końca tak jest,że w Polsce to tylko "Komarowo" ;) W sezonie rewelacyjnie jest w Dębkach gdzie oprócz pięknej plaży w dzień (również tej dla tekstylnych) wieczorami wiele się dzieje w lokalnych knajpach.Jeździmy tam od wielu lat i w tym roku po powrocie z południa Europy także będą Dębki (woj.pomorskie) :aua:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sezonie rewelacyjnie jest w Dębkach gdzie oprócz pięknej plaży w dzień (również tej dla tekstylnych) wieczorami wiele się dzieje w lokalnych knajpach.

No super , tylko , ze calorocznie w calej Polsce w knajpkach zwykle cos sie dzieje.

Ja raczej mowilem o sezonie urlopowym w klimatach uprawiania publicznego sexu nie tylko z wlasnym partnerem.

To zasadnicza roznica.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...