Skocz do zawartości
miler

gdzie na wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Pięćdziesięcioletnie staruchy - to się rzygać chce

Do domu starców a nie na plaże nudystów.

Stare i do tego świnie.

Ale przeciez Ty bedziesz juz jutro starszy , a za rok jeszcze starszy a za 10 - 20 lat bedziesz stara swinia ?

Czyli teraz jestes mloda swinia chodzaca na plaze nudystow tylko dla mlodych swin ?

Czy zastanowiles sie nad tym co piszesz i w jakim swietle stawiasz wlasnych rodzicow?

Stary to wedlug Ciebie negatyw, kobieta piedziesiecioletnia to starucha ?

Nawet jesli masz tylko 18 lat to powinienes znac takie slowa jak : SZACUNEK i TOLERANCJA .

Chyba nie zyjesz na Ksiezycu ?

A moze pomyliles adresy i chciales sie gdzies indziej udzielac ?

Wiesz ! kiedys przypadkiem rozmawialem z mlodym chlopakiem , mial chyba 19 lat.

Opowiadal mi , ze pracuje jako opiekun w domu starosci i ze jego spojrzenie na swiat zupelnie sie zmienilo , ze staruszkowie sa zupelnie normalnymi LUDZMI tyle tylko ze maja pewne ograniczenia.

Ale naleza do nas do LUDZI !.

Nie warto o tym zapominac !

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stare i do tego świnie.

stosowne powinno być zlekceważenie tak debilnej wypowiedzi,

ale cóż, skoro zeeloogowi nie było dane spotkać piecdziechy

na widok której pęcznieją spodnie tu i ówdzie

to należy tylko współczuć ...

widocznie za mało wychodzi z domu

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stare i do tego świnie.

To co napisałeś było żałosne i świadczy o Twoim poziomie tolerancji.... Fakt, widok ludzi w podeszłym wieku nie jest ciekawy, ale plaża dla nudystów nie ma barier wiekowych od 20 - 35 lat !!! Każdy może wejść, każdy ma PRAWO korzystać z uroków opalania nago, bez względu na wiek, płeć, czy też orientacje seksualną !!

M.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie wogole  ;-)

wiec chyba zachacze rodos albo ibize

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pojedziesz tam gdzie chciales. Po co ta cala dyskusja ? Dla zabawy ? Szkoda naszego czasu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w tym roku skoczę samotnie na motocyklu, troszkę nad morze[emoji560]

troszkę w Bieszczady[emoji559] [emoji102] ....mogę kogoś odwiedzić[emoji41]

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na wyspie Rodos,  można trafić na plaże gdzie są głównie starsze osoby. Może to zależy od miejscowości.

Jak bym chciał się gdzieś wybrał to bym poczytał gdzie są młodzi.

Fajne jest to, że nawet starsze osoby mają swoje miejsca.

P.S.

Omijać tą wyspę Rodos w sierpniu-sezon urlopowy angoli- robią straszny bałagan... jak w Krakowie czy wszędzie gdzie imprezują.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przeciez Ty bedziesz juz jutro starszy , a za rok jeszcze starszy a za 10 - 20 lat bedziesz stara swinia ?

stosowne powinno być zlekceważenie tak debilnej wypowiedzi,

To co napisałeś było żałosne i świadczy o Twoim poziomie tolerancji.... Fakt, widok ludzi w podeszłym wieku nie jest

Przyznam się ze wszystkiego mogłem się spodziewać, ale nie braku bystrości umysłu,

żeby nie odczytać kontekstu wypowiedzi spoglądając na tekst do którego się odniosłem

Nie zauważenia ironii.

Ton wypowiedzi jest co najmniej dziwny

Pozdrawiam adwersarzy.

ps wiem, że nie ma obowiązku czytania moich tekstów, ale jednoznacznie z nich wynika że nie mam osiemnastu

lat a niewiele więcej :facepalm:. :->.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stare i do tego świnie.

Wstyd mi, wstyd mi za Ciebie jako Użytkownika ZKF.

Swoje poglądy można wyrazić w kulturalny sposób, z poszanowaniem godności drugiego człowieka.

Rozumiem, że tego nie potrafisz, zatem zmilcz, gdyby jeszcze raz Cię pokusiło o podobne.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zeeloog, dnia 25 Maja 2014 - 00:27, napisał(a):

Stare i do tego świnie.

Wstyd mi, wstyd mi za Ciebie jako Użytkownika ZKF.

Swoje poglądy można wyrazić w kulturalny sposób, z poszanowaniem godności drugiego człowieka.

Rozumiem, że tego nie potrafisz, zatem zmilcz, gdyby jeszcze raz Cię pokusiło o podobne.

Tak , takie posty uzytkownika zeeloog przynosza hanbe naszemu forum ktore jest cenione nie tylko ze wzgledu na tolerancje ale i kulture wypowiedzi .

Mnie rowniez wstyd , ze Uzytkownik ZKF wyraza sie w sposob ponizajacy o innych ludziach.

Wstyd mi , ze ten uzytkownik posadza innych Uzytkownikow Forum o brak bystrosci umyslu nie potrafiacych docenic jego "ironii".

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...