Skocz do zawartości
miler

gdzie na wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Luke... Dawaj do nas, do Dźwirzyna... To nie daleko !!!!!!!!!!!!!!  :lach:  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brzmi kusząco  :redevil:

No mam nadzieję, że tak brzmi... Wierzysz, że nie byłoby kusząco ??????  :razor:

M.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Ustce, na samej plaży słabo, raczej pozostaje jakaś wydma, zasłonieta, ale na tyle żeby można było się spokojnie poopalać, jest takich kilka, choć jakiś niedobitek zawsze się trafi :mily:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cap d'Agde (uwazac na konna policje

Trzeba uważać bo policja we Francji lubi bić. Widziano także jak biją konie.  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

srednia wieku tego filmu mnie odstarszyla skutecznie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mlodziezy tam malo , raczej wiek dojrzaly. Dla mlodszych trzeba szukac innych miejsc. Pod namiotami ? Tanszmi ?

Ta lokalizacja nalezy do komfortowych i nie tanich.

Poza tym jest to akurat urywek filmu jakiegos dnia. Nie powiedziane , ze innego dnia inni "aktorzy ".

Jest dosc trudno w poszukiwaniach tolerancyjnych miejsc pod sloncem zmiescic oprocz orientacji seksualnej,

plci, jeszcze kryterium wieku oraz ceny na koncu. No coz trzeba szukac i pytac . Moze ktos Ciebie zadowoli ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pięćdziesięcioletnie staruchy - to się rzygać chce

Do domu starców a nie na plaże nudystów.

Stare i do tego świnie.

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...