Skocz do zawartości
miler

gdzie na wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Nie do końca tak jest,że w Polsce to tylko "Komarowo" ;) W sezonie rewelacyjnie jest w Dębkach gdzie oprócz pięknej plaży w dzień (również tej dla tekstylnych) wieczorami wiele się dzieje w lokalnych knajpach.Jeździmy tam od wielu lat i w tym roku po powrocie z południa Europy także będą Dębki (woj.pomorskie) :aua:

A może Was tam kiedyś w Dębkach spotkamy :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w Dębkach jest wszystko oprócz policji konnej chyba :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w Dębkach jest wszystko oprócz policji konnej chyba :lach:

Super ! Woda morska tez zawsze ciepla ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na Gran Canarii w Hiszpanii jest taka piekna plaza Playa del Ingles gdzie kazdy z kazdym swobodnie w pelnym sloncu sobie baraszkuje.

Od początku lat 70. XX wieku Playa del Inglés jest największym na świecie ośrodkiem turystyki gejowskiej. Większość biur podróży, których oferta jest skierowana do osób orientacji homoseksualnych posiada w swojej ofercie Playa del Inglés. Ten segment turystów przyciągają tutejsze wydmy, rozległa plaża naturystyczna oraz liczne kluby i bary dla gejów oj to chyba nie dla mnie :P:redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może Was tam kiedyś w Dębkach spotkamy :)

wszystko możliwe,jesteśmy regularnie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ten segment turystów przyciągają tutejsze wydmy, rozległa plaża naturystyczna oraz liczne kluby i bary dla gejówoj to chyba nie dla mnie :P:redevil:

Kazda tekstylna czy tez naturystyczna plaza na swiecie zawiera w sobie osoby o orientacji gejowskiej.

Nie ma ogolno dostepnych plaz tylko dla gejow czy tez "gejowie wykluczeni".

To czesc spoleczenstwa. Nie trzeba sie z nimi identyfikowac , nikt nas do tego nie przymusza.

Nigdy nie spotkalem natarczywosci ze strony gejow ani odwrotnie.

A kluby i bary dla gejow egzystuja obok tych dla "normalnych" .

Czy to jakas wada duzych aglomeracji ?

Chyba jednak normalne zjawisko obok ktorego nalezy przejsc obojetnie a nie napietnowac ?

Nie wszedzie na swiecie istnieja tylko  "mohery".

A Playa del Ingles to mieszanka tekstylnych , naturystow i tych o roznych orientacjach. Mozna tam spotkac wszystkich.

Tyle tylko , ze to miejsce bardzo tolerancyjne. Na jednej wydmie kopuluja homo a na drugiej hetero. Co w tym zlego ?

Czy ktos jest lepszy a drugi gorszy ? Dla mnie to sa tylko ludzie.

A dla tych ktorzy chetnie "stempluja" powiem krotko : nie jestem gejem - i dobrze mi z tym.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dla tych ktorzy chetnie "stempluja" powiem krotko : nie jestem gejem - i dobrze mi z tym.

także nie jesteśmy homo ale przy okazji wizyty w Łodzi poszliśmy wieczorem do tamtejszego chyba największego w Polsce klubu dla homo zorientowanych i było naprawdę fajnie,zero natarczywości czy agresji :indians:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

także nie jesteśmy homo ale przy okazji wizyty w Łodzi poszliśmy wieczorem do tamtejszego chyba największego w Polsce klubu dla homo zorientowanych i było naprawdę fajnie,zero natarczywości czy agresji :indians:

No wlasnie tak byc powinno , wzajemny szacunek i dobra zabawa. Jesli na plazy naturystycznej przeszkadzaja mi kopulujacy obok mezczyzni to sie odsune i to wszystko. Wcale to nie powod zeby nastepnego dnia nie powrocic na ta sama plaze bo na niej sa geje .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle tylko , ze to miejsce bardzo tolerancyjne. Na jednej wydmie kopuluja homo a na drugiej hetero. Co w tym zlego ?Czy ktos jest lepszy a drugi gorszy ? Dla mnie to sa tylko ludzie.A dla tych ktorzy chetnie "stempluja" powiem krotko : nie jestem gejem - i dobrze mi z tym.

Jans,  w mojej wypowiedzi nie było uprzedzeń ;) po prostu wstukałem nazwę tej plaży i pierwsze co mi google podpowiedział to strona na wikipedii z taką właśnie informacją ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bigboy69 nigdy bym sie nie spodziewal z Twojej strony uprzedzen , jednak czulem sie zobowiazany blizej wyjasnic problem.

Wikipedia sie nie myli.Jednak warto spojrzec na sprawe szerzej. W ogromnej ilosci turystow ktorzy odwiedzaja ta plaze (tekstylnych) maszerujacych codziennie od rana do wieczora brzegiem morza to liczba kilkuset gejow na wydmach nie jest istotna. Nie przeszkadzaja oni nikomu. Chyba ze ktos cos szuka pomiedzy wydmami. Jest tam swoisty rodzaj koegzystencji miedzy jednymi a drugimi.

Z drugiej strony zauwaz , ze grecy to tez od setek lat juz akceptuja homoseksualizm i jakos z tym zyja.

A wiec nie taki diabel straszny jak go maluja :redevil: .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...