Skocz do zawartości
Sylvy

randka w ciemno

Rekomendowane odpowiedzi

Zouza wiem... Ale może ich przerosło :) a nie będą się bzykać, bo się spotkali. Wałkujemy tu o świadomym cuckold, żeby nie było tragedii.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sylvy, podaj najpierw swoją definicję "randki w ciemno", bo dla każdego może oznaczać coś innego ;)

Ok.Może bardziej precyzyjnie: spotkanie z kimś z portalu (np ZK lub ZB)(od razu na sex na 1ym spotkaniu) kogo nie widziało się wcześniej na zdjęciu lub "na żywo"(na przysłowiowej kawie;-).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spotkanie z kimś z portalu (np ZK lub ZB)(od razu na sex na 1ym spotkaniu) kogo nie widziało się wcześniej na zdjęciu lub "na żywo"(na przysłowiowej kawie;-).

Nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze można spotkać się na kawie - jak ok., to idziemy do hotelu. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapodałam taki temat bo byłam ciekawa czy mieliście tego typu doświadczenia i jakie wiązały się z tym wrażenia, emocje etc.Przyznaję, że miałam kilka takich spotkań i generalnie było ok.Przykładowo umówiłam się kiedyś z facetem w hotelu.Zapukałam do drzwi o umówionej godzinie i wtedy dopiero się poznawaliśmy.Dalej chwilka rozmowy i "konsumpcja" nowej znajomości;-)Wiem, wiem zaraz ktoś mi napisze,że trąci to motywem w stylu "przyjeżdża panienka z agencji towarzyskiej" etc. Miałam taką fantazję i postanowiłam wcielić w życie. Muszę przyznać że dreszczyk emocji był;-). To trochę jak z pudełkiem mieszanych czekoladek (jak u Foresta Gump'a)-nigdy nie wiesz na co trafisz;-)

Umawiam się jednak na przysłowiowa kawę aby się zobaczyć, poznać, sprawdzić czy iskrzy, jeśli tak.................. to cóż dalej po całości;-).

Jestem niegrzeczna;-)

Kiedyś nie zdążyłam nawet wypić kawy.Wystarczyło jedno spojrzenie, zrozumienie bez słów a chwilę potem fantastyczny sex.

Wyznaje zasadę, że lepiej działać niż odkładać na później.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

;-)Wiem, wiem zaraz ktoś mi napisze,że trąci to motywem w stylu "przyjeżdża panienka z agencji towarzyskiej" etc

Nikt Ci tak nie powie ;)

To Twoje realizacje fantazji i nic nikomu do tego.

Jedna woli trochę pochodzić, a inna tego nie potrzebuje, dla każdego coś miłego ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale panowie czesto sa malo wylewni poza tematyka sexu , a przeciez rozmowa o wszystkim pozwala poznac sie blizej

On : Skojarzyło mi się takie powiedzenie "Ruchasz się? Czy trzeba z Tobą chodzić?" Bez urazy, czy złych intencji ;) Ale mnie osobiście też irytują "roboty" - w każdej formie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie sytuacje są na ogół najciekawsze choć wymagają odwagi ale dreszcz i arenalina są nieporównywalnie mocniejsze jeżeli  oczywiści obie strony są na tak.. jak to z nami było SylIvy pamietasz jeszcze ;)..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kompletnie nie kumam o co chodzi z tym sformułowaniem "randka w ciemno" w znaczeniu tematycznym, skoro spotkanie z kimś nowym, całkiem nieznanym jest zawsze randką w ciemno ;)

Nie w ciemno to jest z własnym partnerem albo z kochankiem, którego zna się bardzo dobrze.

Pod pojęciem "randki w ciemno" chodzi chyba o to konkretne spotkanie w konkretnym celu. Wiadomo, że każde spotkanie z nieznajomym, nieznajomą będzie "w ciemno".

Więc chodzi dokładniej o to czy wcześniej rozmowa zapoznawcza czy od razu spotykamy się na figle.

Pzynajmiej ja tak to zrozumiałem.

jak się mylę to prosze o sprostowanie :P

Sorry Azzurro, ale nie rozumiem twojego podejścia... "każdy z nas wiedział po co tu jesteśmy"... To znaczy, przyszliśmy i mamy się bzykać!!!! Jak nie no to spotkanie nieudane...Nic nie trzeba robić dla zasady!!!! To że się spotkaliście nie oznacza, że musi być sex... tak mają prawo się rozmyslić.A skoro udane spotkanie dla ciebie to tylko sex... To sorki ale bardzo płytko traktujesz temat cuckold.

Wybaczam:)

Nie zrozumiałeś mnie, tak jak piszesz. Obie strony postanowiły jak ma być i po co się spotykamy. Tutaj przysłowiowa klamka zapadła i było wszystko jasne. Było wczesniej spotkanie zapoznawcze i były tez rozmowy. Za drugim razem Pan pokazał swoją rozmową poziom inteligencji i najzwyczajniej nie im przeszła ochota na jakąkolwiek interakcje ale mi.

Weź też pod uwagę, że tak jak rózni są ludzie tak różny jest cuckold.

Nie każda para musi żyć według Twojej wizji cuckoldu. Inni spotykają się w konkretnym celu inni na "ploteczki".

Generalnie, chodziło o to w tym przykładzie, że pierwsze spotkanie (zapoznawcze) może być tak samo nieudane i przynoszące rozczarowanie jak "randka w ciemno"

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie sytuacje są na ogół najciekawsze choć wymagają odwagi ale dreszcz i arenalina są nieporównywalnie mocniejsze jeżeli  oczywiści obie strony są na tak.. jak to z nami było SylIvy pamietasz jeszcze ;)..

oj tak;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...