Skocz do zawartości
Sylvy

randka w ciemno

Rekomendowane odpowiedzi

Czy umawiacie się Forumowicze (zarówno Hotki jak i Kochankowie etc.) na randki intymne w ciemno? Czy macie doświadczenia, jakie?Przemyślenia?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sylvy, podaj najpierw swoją definicję "randki w ciemno", bo dla każdego może oznaczać coś innego ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W takim spotkaniu przy kawce, to nie widzę nic w tym złego.

Trzeba mieć zaufanie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A: Raz jeden, jedyny, umówiliśmy się z pewnym młodym panem i w zamyśle na pierwszym spotkaniu miał być seks. W rzeczywistości pan wyglądał inaczej, niż na zdjęciu. O wiele mniej atrakcyjnie. Jednak nie chcąc odrzucać go na takiej postawie, bo jednak mówił do rzeczy i jako osoba wydawał się ciekawy, zdecydowałam, żeby jednak iść na całość. To był błąd. Nie bawiłam się dobrze i trochę się sobie dziwię, że to nie był nasz ostatni trójkąt, bo miałam podstawy, żeby nie chcieć tego więcej robić.

To było nasze pierwsze spotkanie cuckold. Nauczyliśmy się, że albo trzeba się najpierw umówić na kawę, przyjrzeć się sobie i podjąć decyzję, czy chcemy więcej, albo też trzeba dłuższej korespondencji, nie o tematach erotycznych (co to ja bym ci teraz chciał zrobić,a co ty byś mi zrobiła), ale życiowych i towarzyskich.

Dziś coraz częściej się zdarza, że idziemy na kawę, a później, przemyśliwszy sprawę, dzwonię i grzecznie przepraszam mówiąc, że dalszego ciągu nie będzie, bo chemii nie poczułam. Jak się ma więcej doświadczenia, łatwiej jest wiedzieć, czego się szuka.

Dlatego intymnym randkom w ciemno mówimy "nie" ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A: Raz jeden, jedyny, umówiliśmy się z pewnym młodym panem i w zamyśle na pierwszym spotkaniu miał być seks. W rzeczywistości pan wyglądał inaczej, niż na zdjęciu. O wiele mniej atrakcyjnie. Jednak nie chcąc odrzucać go na takiej postawie, bo jednak mówił do rzeczy i jako osoba wydawał się ciekawy, zdecydowałam, żeby jednak iść na całość. To był błąd. Nie bawiłam się dobrze i trochę się sobie dziwię, że to nie był nasz ostatni trójkąt, bo miałam podstawy, żeby nie chcieć tego więcej robić. To było nasze pierwsze spotkanie cuckold. Nauczyliśmy się, że albo trzeba się najpierw umówić na kawę, przyjrzeć się sobie i podjąć decyzję, czy chcemy więcej, albo też trzeba dłuższej korespondencji, nie o tematach erotycznych (co to ja bym ci teraz chciał zrobić,a co ty byś mi zrobiła), ale życiowych i towarzyskich.Dziś coraz częściej się zdarza, że idziemy na kawę, a później, przemyśliwszy sprawę, dzwonię i grzecznie przepraszam mówiąc, że dalszego ciągu nie będzie, bo chemii nie poczułam. Jak się ma więcej doświadczenia, łatwiej jest wiedzieć, czego się szuka.Dlatego intymnym randkom w ciemno mówimy "nie" ;)

I popieram takie podejście do sprawy.Na początek spotkanie, rozmowa i poznawanie siebie.Nic na wariata.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się na kilka umówiłam i zazwyczaj było fajnie. :) Jednak uważam, że seksualne kwestie też trzeba omówić, bo mnie np. taki delikatny i czuły kochanek nie odpowiada - zanudziłabym się na śmierć. ;)

Teraz najczęściej umawiam się ze stałym Kochankiem, choć odstępstwa też się zdarzają, np. trójkąty i GB, 1+1 też niekiedy. :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam za sobą kilka spotkań w ciemno. Jak najbardziej jestem z nich zadowolony (poza jednym opisanym niżej). Nie lubię owijania w bawełnę i zdecydowanie wolę konkretne podejście do sprawy. Zawsze istnieje możliwość rezygnacji już na samym wstępie.

Oczywiścię w pełni rozumiem te osoby co wolą w pierwszej kolejności "zapoznawcze kawki", szukanie iskry i badanie gruntu.

Ja jednak wolę konfrontację już w pierwszej formie kontaktu. Także Randka w ciemno - jestem na TAK

Raz zdazyło się, że podczas drugiego spotania Pan zagadał mnie na śmierć i czułem się jakbym przyszedł na pogawędkę. Pomimo iż wszystko było już postanowione na wcześniejszym widzeniu zapoznawczym to dzięki tej rozmowie nie dotrwałem do konkretów. Nie wytrzymałem i grzecznie się pożegnałem. Każdy z Nas wiedział po co tutaj się spotkaliśmy. To był jedyny raz. Być może oboje byli zestresowani i nie zdecydowani? Być może. Jak widać nawet zapoznawcze spotkania nie zawsze są gwarancją udanych relacji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kompletnie nie kumam o co chodzi z tym sformułowaniem "randka w ciemno" w znaczeniu tematycznym, skoro spotkanie z kimś nowym, całkiem nieznanym jest zawsze randką w ciemno ;)

Nie w ciemno to jest z własnym partnerem albo z kochankiem, którego zna się bardzo dobrze.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy z Nas wiedział po co tutaj się spotkaliśmy. To był jedyny raz. Być może oboje byli zestresowani i nie zdecydowani? Być może. Jak widać nawet zapoznawcze spotkania nie zawsze są gwarancją udanych relacji.

Sorry Azzurro, ale nie rozumiem twojego podejścia... "każdy z nas wiedział po co tu jesteśmy"... To znaczy, przyszliśmy i mamy się bzykać!!!! Jak nie no to spotkanie nieudane... Nic nie trzeba robić dla zasady!!!! To że się spotkaliście nie oznacza, że musi być sex... tak mają prawo się rozmyslić.A skoro udane spotkanie dla ciebie to tylko sex... To sorki ale bardzo płytko traktujesz temat cuckold.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt, to było jego drugie spotkanie, więc jak im nie pasował - po co się umawiali?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...