Skocz do zawartości
Wredna Wiedźma

Fantazje przed pierwszym spotkaniem z wybranym już Kochankiem :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Chce się z Wami podzielić podniecającą perspektywą. Na oku mam ponętnego Kochanka i planujemy zorganizować namiętnie spotkanie. Mój przyszły Byczek jest już teraz bardzo aktywny i wykazuje się dużą inicjatywą. Naprawdę, potencjał ma duży i zależy mi zagraniu się z Nim.

Wkrótce wrócę z moimi preferencjami i z tym, czego nie lubię. Robię to po to, by było nam cudownie. ;-)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia !!!

Trzymamy kciuki za cudowny efekt :)

... i czekamy na ciąg dalszy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec : 1.scenariusz : umawiam się z Panem X na mieście i jedziemy razem do sauny. Tam oddajemy się aromatyczno-zmysłowej rozkoszy, jesteśmy oczywiście już nago, przyglądamy się sobie badawczo, a nasze ciała się błyszczą się i są ponętnie nawilżone ;-) Później, odpoczywamy na leżaczku i relaksujemy się. Po czym znowu przyglądamy się sobie i ... szybko opuszczany saunę, bo rozgrzani pożądaniem wobec siebie nie możemy już wytrzymać. Szukamy zacisznego zakątka i zaczynamy pieścić się czule i całować. Ale to nam nie wystarcza ...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec : 1.scenariusz : umawiam się z Panem X na mieście i jedziemy razem do sauny. Tam oddajemy się aromatyczno-zmysłowej rozkoszy, jesteśmy oczywiście już nago, przyglądamy się sobie badawczo, a nasze ciała się błyszczą się i są ponętnie nawilżone ;-) Później, odpoczywamy na leżaczku i relaksujemy się. Po czym znowu przyglądamy się sobie i ... szybko opuszczany saunę, bo rozgrzani pożądaniem wobec siebie nie możemy już wytrzymać. Szukamy zacisznego zakątka i zaczynamy pieścić się czule i całować. Ale to nam nie wystarcza ...

nono, robi się gorąco :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piękna opisuj dalej :redevil: Czekam niecierpliwie... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale jeśli chcesz owy scenariusz zrealizować w realu to odradzam tworzenie w głowie jakichkolwiek scen które chcesz robić z tym facetem.

i to jest właśnie, WŁAŚCIWA odpowiedź. Tak wiele razy już pisałem o presji oczekiwań, która zgubna jest. A od rzeczonej "realizacji fantazji" do rozczarowania droga jest najkrótsza. Ty nie rozmawiasz jeszcze z człowiekiem, tylko z własną głową która fantazjuje, wciąż, jeszcze. Gloryfikuje, wygładza zmarszczki jak fotoszop. Podpisuję się więc pod postem kolegi wszystkimi kończynami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli to fantazja to ok możesz tworzyć scenariusze, ale jeśli chcesz owy scenariusz zrealizować w realu to odradzam tworzenie w głowie jakichkolwiek scen które chcesz robić z tym facetem. I nie mówię tu tylko o cuckold bo nie mam w tym w ogóle doświadczenia ale to się sprawdza w każdej sferze życia. Wymyślasz sobie scenariusz np mam faceta chce się z nim pobrać mieć po roku dziecko zamieszkać w nowym mieszkaniu itp itd. A tu nagle facet Cię zostawia i całe Twoje plany walą się w gruzy. Co po tym jest? Rozczarowanie, żal, smutek i cholera wie co jeszcze bo przecież Ty sobie planowałaś. Nie chce Cie urazić ja tylko dobrze Ci radzę. Myślę że w Twoim przypadku najlepiej wyjdzie jeśli to będzie spontaniczne bo według mnie sex najlepszy jest spontaniczny a nie jakiś narzucony z góry.Pozdrawiam i trzymam kciuki żeby Ci się udało. P.S. Co do ustaleń to może być tylko miejsce a resztę planów sobie odpuść.

Dziękuję za zainteresowanie moim tematem.W moim opisie nie podaję szczegółowego planu akcji, a tylko wyobrażam sobie, GDZIE możemy się spotkać. Nie jest to plan krok po kroku. Będąc s saunie, nie trudno sobie wyobrazić, że będziemy się rozkoszować aromatycznymi olejkami, że będziemy nago, że będziemy leżeć na leżakach i odpoczywać. Taka jest specyfika tego miejsca. Nie trudno się również domyśleć, że 2 osoby zainteresowane sobą erotycznie będą na siebie patrzeć porządliwie. Moja fantazja dotyczy wybranego miejsca już nie mogę się doczekać ... ;-)

oj myślę, że już w samej saunie byście grzecznie nie wysiedzieli :D

Czytasz w moich myślach :-)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytasz w moich myślach :-)

po prostu wiem, że ciężko było by grzecznie siedzieć obok pięknej nagiej kobiety wiedząc, że później ammy się kochać :)bo dlaczego miało by to nastąpić później a już teraz :D 

przypomina mi się na taką sytuację pewnien cytat:

"żebym nie mógł z gołą babą w windzie" :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...