Skocz do zawartości
awaryjny

Hotki, które "doją" reką swoich rogaczy?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy są na forum pary typu cuckold, w których współżycie "normalne" ulega zawieszeniu, a rogacz musi zadowolić się jakąś jego namiastką? Chodzi mi zwłaszcza o ograniczenie stosunku do masturbacji ze strony hotki.

Czy takie ręczne "dojenie" czymś się u Was wyróżnia? Na przykład z werbalnym upokarzaniem rogacza, w stylu "pieprzę się z prawdziwymi facetami, ty zasługujesz zalediwe na tyle"? Z jakimiś specjalnymi atrybutami - jak rękawiczka, czy oliwka?

W moim związku ta prosta czynność jest rytuałem, który realizowany jest na wiele sposobów. Ale nie wiem, czy kogoś to interesuje.

Ja właśnie idę poprosić moją partnerkę o "wydojenie" w zamian za wzięcie na siebie marcowych opłat. :)

P.S. Dołączam filmik z mistrzynią "dojenia" w związku typu cuckold: https://xhamster.com/movies/1090875/cuck_taunted_ordered_to_spunk_by_bitch_wife_dance.html. Jej mąż to wielki szczęściarz. Ja też.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że jest na pewno kilka takich związków UC, tu na forum.

W moim związku ta prosta czynność jest rytuałem, który realizowany jest na wiele sposobów. Ale nie wiem, czy kogoś to interesuje.

Chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kluczowy jest klimat takich zbliżeń. Jasne musi być, kto tu rządzi. Że to nie jest - z jednej strony - dziecinna zabawa, "niepełny" stosunek. A z drugiej - czynność wykonywana "na odwal". Niezawsze udaje się ten klimat osiągnąć. Partnerka musi mieć "ten dzień", żeby wejść w rolę.

Zazwyczaj jestem dojony w konwencji Clothed Female Naked Male. Ona jest seksownie ubrana. Lubię, gdy nosi rzeczy typowe dla dojrzałej, pewnej siebie kobiety - zwłaszcza koronkowe bluzki z dekoltem. Czasem jej styl zbliżony jest do sekretarki, czasem do guwernantki. Ja jestem zwykle całkiem nagi.

Nie jest tak, że robi to mechanicznie - chociaż czasem to się zdarza. Czułość jest mi okazywana, ale w nieprzesadny sposób. Leżę wtulony w jej piersi, mogę delikatnie całować ją w usta. Kiedy sobie zasłużę - czasem za to zapłacę - dostaję to, co uwielbiam: sutek do ssania. Gdy doi mnie ssącego sutek, mam bardzo silne orgazmy.

Wyjątkowe są te razy, kiedy dojeniu towarzyszy poniżający mnie komentarz, np. że nigdy nie będę już uprawiał z nią seksu, że nie stać mnie na to, że wyglądam teraz żałośnie, że mój penis jest obrzydliwy i śmierdzi. Lubię także, gdy znudzona każe mi dochodzić na jej sygnał - odlicza wtedy od wybranej przez siebie liczby do zera, a ja mam obowiązek dojść na czas.

Niekiedy dojenie ma charakter mniej typowy: w rękawiczce jednorazowej z lateksu, z uderzaniem penisa, przez rozporek. Zdarzało się w miejscu publicznym (toaleta w pubie, pusty przedział w pociągu). Ubolewam nad tym, że nie godzi się już na noszenie przeze mnie jej bielizny. Robię to tylko w samotności.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas to wygląda inaczej. Kiedyś jeszcze moja Kochana dawała mi przyjemność ręką, czyli zaspokajała mnie poruszając moją skurką. Obecnie zostało to ograniczone do mojej samoczynnej masturbacji w obecności żony. Czasami kładziemy się nago, ja leżę przytulony do mojej Kochanie (np. głową na Jej brzuszku) i masturbuje się. Czasami też Żona całuje się ze mna w trakcie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie nosząc Pas Cnoty ,mogę tylko zaspokoić się po udanej randce mojej Pani.

Jeśli natomiast Pani wraca niezbyt zadowolona ze spotkania ,nie mogę sobie ulżyć nadal i czekam potulnie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...