Skocz do zawartości
my1972

Chyba coś sie rusza w temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj po raz pierwszy namówiłem niunię na kamerkę internetową.Może się wreszcie przełamie?niestety krótko to trwało ale coś się zaczyna dziać :roll: w tym temacie,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyślij ją na kurs tańca.

Kobieta ma okazję poczuć się jak kusicielka, sexy.

Do tego musi się otworzyć na dotyk obcego mężczyzny.

Zdarza się że podczas tańca:

-może poczuć że jej partner dostał erekcji.

-facet pozwoli sobie na "niegrzeczny dotyk"

-usłyszy komplementy,

-dostanie jakąś propozycję.

A po tańcach, umawianie się, czasem wyjazdy itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ostatnio udało mi się podejrzeć jak moja żonka pisze na czacie z panami.pisała że chciała by być kochana przez dwa "kutasy"ale

się boi.Może jednak coś się rusza?Niestety na moje pytania o tym innym zaprzecza:(

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...