Skocz do zawartości
bw_82_83

Ultimate cuckold ;)

Rekomendowane odpowiedzi

My : Można powiedzieć, że to relacja z naszego wieczoru ;) W rolach "Panów" wystąpiły rekwizyty :)

Przywykłem do swojej roli jako męska szmata. Nie mogłem się wieczorem pokazać Beacie inaczej niż w pończochach, stringach i sukience. Obowiązkiem było tez poruszanie się po domu w szpilkach. Nie pamiętam kiedy mogłem zrobić sobie dobrze, zamiast tego Beata czy tego chciałem czy nie, rżnęła mnie mnie straponem. Podkreślała tym gdzie jest moje miejsce. Musiałem jej służyć jako kurwa.

• Umówiłam się dzisiaj w domu. Chce byś patrzył jak Twoją własną żonę bzykają inni faceci. Jak obciągam ich kutasy i świetnie się przy tym bawię. Czy masz coś może przeciwko.

• Nie moja Pani.

• Dobrze suko. A teraz na kolana i całuj moje szpilki póki nie skończę makijażu.

Posłusznie zacząłem całować jej buty. Starałem się to robić równo by nie ominąć żadnego miejsca. Beata strasznie się denerwowała jeśli się nie przykładałem do jej rozkazów. Po chwili odepchnęła mnie noga.

• Dobra teraz sprawdzę Twoja pizdę. Wypnij się.

• Proszę nie. Boli mnie po wczorajszym.

• Gówno mnie to obchodzi kurwo!!! Beata krzyknęła i już zaczęła odsuwać mi stringi. Uhmm... to jest pizda. Nawet nie wiesz ile mnie kosztuje czasu i wysiłku by Cię trenować szmato. No już powiedz, że pragniesz mieć moja rękę w swojej „cipce”.

• Nie chcę...

• Mów suko!!! Beata mówiąc to włożyła jeden palec. Jęcz kurwo ze pragniesz tego.

• Pragnę mieć Twoja rękę w mojej męskiej piździe... Wyjęczałem choć pragnąłem by tym razem Beata sobie odpuściła.

• O tak... Beata po chwili wsunęła wszystkie palce. Lubisz to co szmato?? Przecież widzę jak Ci stoi. Moja łechtaczka jest większa niż Twój fiut. Uwielbiam ten widok.

Po kilku minutach rozległo się pukanie do drzwi.

• To moi goście. Masz zostać w pończochach, sukience i szpilkach. Pomaluj paznokcie i zrób sobie makijaż.

Beata wyszła z łazienki a ja posłusznie zacząłem się przygotowywać. Wyszedłem po kilku minutach i widziałem jak Beata siedziała między dwoma facetami. W rekach miała ich wielkie fiuty, którymi ruszała w górę w i dół. Oni tymczasem całowali jej piersi i dotykali rekami po całym jej ciele. Słyszałem po jej oddechum, że jest już bardzo podniecona.

• Jak Ci się podoba ten widok kurwo. Twoja żona pieszczona przez dwóch facetów i do tego trzymająca w dłoni ich wielkie sterczące kutasy

• Wyglądasz wspaniale Pani.

Beata zajęczała przez moment gdy jeden z panów zaczął dotykać ją po cipce. Po chwili wstała i oparła się o stół, po czym jeden z gości wszedł w nią od tylu. Trzymał ją mocno za biodra i wkładał swojego wielkiego kutasa w jej cipkę. Chwycił ją za piersi i jego ruchy stały się bardziej głębokie. Beata zaczęła szybciej oddychać i jęczeć.

• O tak. Mocniej!!! Wyjęczała.

Drugi facet podszedł i włożył jej fiuta do ust. Natomiast kutas w cipce wchodził tak głęboko, że było słychać odgłosy uderzenia o jej pośladki. Jeszcze kilka głębszych ruchów i skończył w niej. Beata figlarnie poruszała jeszcze przez chwile swoja pupą.

• Chcę jeszcze.. Powiedziała przegryzając wargi.

Tym samym położyła się plecami na stół i rozchyliła szeroko nogi. Było widać jak sperma wypływa z jej cipki. Drugi facet chwycił ja za łydki i wsunął w nią swojego fiuta.

• O tak... Mhmm jaki wielki kutas. Cudownie... A ty kurwo masz postawić tego fiuta co był we mnie. Obciągniesz go najlepiej jak umiesz. Rozumiesz suko!!!.

• Tak Pani.

Posłusznie zacząłem ssać gościowi. Czujem smak Beaty na jego kutasie. W tym samym czasie drugi koleś dalej posuwał Beatę na stole.

• Szybciej. Beata jęczała dotykając swoich piersi. Rznij mnie.

Widziałem katem oka jak Beata zaplata nogi wokół bioder tamtego gościa powodując, że jego kutas musiał wchodzić w nią bardzo głęboko. Jednocześnie czułem jak fiut tego pierwszego porządnie stwardniał w moich ustach. Byłem totalną szmata. Moja żona bzykała się na moich oczach, a ja musiałem obciągać kutasa.

Po chwili zobaczyłem jak koleś mocno przywarł do Beaty. Wiedziałem, ze właśnie spuścił się w jej cipce. Beata rozszerzyła nogi i widziałem jak z jej wnętrza wypływa sperma.

• Teraz Ty mnie przelecisz. Chce poczuć różnice między Twoim małym fiutem a tymi które były we mnie przed chwila. Przestań już obciągnąć i choć tu.

Podszedłem do Beaty. Mój kutas stal już na baczność.

• Nie zapomniałeś o czymś kurwo? Masz ubrać gumkę. Chyba nie myślisz ze pozwolę takiej szmacie jak Ty wejść we mnie bez prezerwatywy.

Wykonałem jej polecenie i wszedłem w jej cipkę. Nie czułem żadnego oporu. Kutasy z którymi Beata się bzykała były o wiele większe od mojego.

• Ja pierdole nic nie czuje. Beata zaczęła się śmiać. Wszedłeś już szmato?? Jesteś żałosny. Właśnie próbujesz zadowolić własną żonę mając ubrane pończochy, szpilki i sukienkę. Myślisz ze to mnie podnieci? Nie bądź śmieszny. A raczej śmieszna moja kurwo. Masz fiuta jak łechtaczka. Wypierdalaj. Masz mnie wylizać do czysta – tylko do tego się nadajesz.

Nie protestowałem. Uklękiem i zbliżyłem twarz do jej krocza które nadal było pokryte sperma. Powoli zacząłem lizać Beatę po cipce.

• O tak szmato. Wyliż dokładnie swoja Panią. Całuj moje uda i mów jak Ci smakuje.

Beata zaczęła się wić. Po chwili znów wzięła fiuta w usta. Ssała go i waliła na zmianę ręka. Świadomość tego ze lizałem jej cipkę po stosunkach z jej partnerami doprowadzał mnie do szaleństwa. Mój język błądził po jej udach i kroczu. Zlizywałem całą spermę jaką udało mi się znaleźć. Jeszcze kilka ruchów i czułem jak Beata przeżywa orgazm. Ani na moment nie wypościła kutasa z ust. Widziałem jak jej piersi falują od szybkiego oddechu.

• Zerznij moja szmatę. Powiedziała do gościa któremu robiła laskę.

• Nie proszę. Nie chce. Wyjęknąłem.

• Zamknij pysk kurwo i wypnij pizdę!!! Beata aż krzyknęła.

Posłusznie ukląkłem na podłodze i podwinąłem swoja sukienkę do góry. Po chwili poczułem jak kutas napiera na moja pupę. Czułem że jest bardzo duży, jednak to że Beata wcześniej wkładała mi palce, spowodował ze wszedł bez oporu.

• Podziękuj swojej Pani, że możesz zaznać trochę rozkoszy. Wiem że lubisz mieć męskie członki w swojej piździe.

• Dziękuje Ci Pani za ta przyjemność. Wyskomlałem.

Beata wstała i zaczęła się przyglądać jak wielki kutas znika w mojej dupie.

• O tak. Wisze ze mojemu kochankowi się podoba Twoja pizda. To może obciągniesz drugiemu w tym samym czasie? Powiedz mu ze chcesz mu possać fiuta.

• Pragnę ssać Twojego kutasa.. Powiedziałem.

Po chwili Beata patrzyła na mnie gdy jeden koleś rznął mnie w dupę a drugiemu robiłem loda. Widziałem jak się uśmiecha dotykając swojej cipki.

• Mów jak Ci dobrze. Powiedz że chcesz mocniej!!!

• Błagam nie przerywajcie... Powiedziałem wyjmując na chwile fiuta z ust. Rznijcie mnie jak szmatę!!!

• Dobrze suko. Widzę że mój trening nie poszedł na marne. Uhmm ale to podniecające widzieć jak ten wielki fiut znika w Twojej dupie. Zaraz sobie zrobię znów dobrze.

Czułem się jak ostatnia kurwa. Zacząłem mocno nadziewać się tyłkiem na sterczącego kutasa i ssałem fiuta z przodu. Widziałem jak Beata siedzi na kanapie i robi sobie dobrze. Po chwili poczułem jak facet skończył w mojej pupie.

• Pokarz pizdę. Chce zobaczyć jak wypływa z Ciebie sperma.

Posłusznie odwróciłem się w stronę Beaty nie przerywając ssania drugiego kutasa.

• O tak to jest widok. Moja prywatna kurwa porządnie wyruchana.

Chciałem coś odpowiedzieć ale w tej samej chwili poczułem jak kutas kończy w moich ustach. Klęczałem tak w szpilkach i pończochach, upokorzony ale szczęśliwy, że moja Beata się dobrze bawiła. Widziałem, że właśnie doprowadziła siebie do orgazmu.

• Podziękuj im ze się mną i Tobą tak dobrze zajęli. Podejdź i ucałuj ich czubki kutasów.

Podszedłem i zrobiłem co mi kazała.

• Dziękuję że Wasze fiuty dają tyle przyjemności mojej żonie. Jako jej prywatna dziwka jestem szczęśliwy, że mnie zerznęliście.

• Dobrze kurwo. A teraz idź się przebrać w coś innego. Ja wychodzę na dyskotekę. Jak wrócę to dom ma być wysprzątany!!!

Poszedłem do łazienki i wziąłem prysznic. Odruchowo nałożyłem rajstopy i stringi. Zakładając stanik nie czułem niczego dziwnego. W końcu byłem suką mojej żony. Jeszcze tylko legginsy i obcisła bluzka. Stukając obcasami po pustym mieszkaniu wiedziałem ze wszystko jest na swoim miejscu. Dużo czasu zajęło mi zrozumienie gdzie jest moje miejsce. W końcu moja Beata miała swoje potrzeby. Cudownie było myśleć o tym jak bzykała się z dużymi fiutami. Tak... mam wielkie szczęście mieć taka zonę.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek lukrowy

Oj marzenia marzenia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne i kapitalny pomysł. Dziwne że daliście to do działu opowiadań a nie historii. Przeczytane z zapartym tchem!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne że daliście to do działu opowiadań a nie historii.

On: Choć tak się bawimy/żyjemy to jak już napisałem - Panowie byli gumowi... a raczej ich przyrodzenia. Do historii prawdziwych wrzucimy coś, gdy tylko będą żywi :). Nie wiem czy ktoś miałby ochotę czytać historię prawdziwą w stylu "Przygody z moją gumową lalką" :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy ktoś miałby ochotę czytać historię prawdziwą w stylu "Przygody z moją gumową lalką" :)

Nawet nie wolno by było opisać u nas publicznie. Bo w regulaminie mamy że bez zgody obydwóch stron nie da rady. Wątpię żeby w sytuacji pałki gumowej, druga połowa była chętna na wyrażenie zgody na taką publikację ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...