Skocz do zawartości
DominaParka21

Gumka vol. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, ostatnio wpadła mi do głowy taka jedna, jak zwykle dosyć ostra, fantazja.

Założenie jest takie, że mamy stałego, zaufanego ogiera z którym Dominika będąc na tabletkach uprawia seks bez gumki. Znamy go od długiego czasu i wiemy dobrze że nie ma żadnych ukrytych chorób wenerycznych.

Dominika akurat ma przerwę w tabletkach i muszą używać gumki. Po skończeniu działań i ogromnym spuście ogiera w gumkę, Dominika delikatnie, by nie zabolało ogiera ściąga gumkę z jego wielkiej pały, wstaje z łóżka eksponując swoją nienaganną sylwetkę i śliczne stopy, zmysłowo podchodzi do mnie, jej ukochanego, klęczącego przed obojgiem kochanków w rozkroku z wyeksponowanymi na tortury jajkami i z zapiętym pasem cnoty na jego bezużytecznym penisie..

Wyciąga powoli swoją niewielką, delikatną dłoń z pomalowanymi na czerwono paznokciami w której znajduje się gumka ze spermą jej kochanka... Patrząc mi w oczy, z satysfakcją na jej twarzy słyszę:

-Otwórz usta,

Otwieram posłusznie, wiedząc że to jedyny sposób na uzyskanie kluczyka i możliwość spustu na podłogę, a może nawet na jej śliczne stopy...

Widzę tylko jak jej druga dłoń przechyla i naciąga gumkę. Próbuję powstrzymać odruch wymiotny, gdy czuję że na moim języku ląduje substancja o przeźroczysto-białej konsystencji i słonym smaku, zmieszanym ze środkiem plemnikobójczym i zapachem lateksu..

-Wypij. 

Przez moje ciało przelatuje cień wstydu, gdy uświadamiam sobie że mój wytrysk nie jest nawet w połowie tak obfity... Przełykam, zerkam na Dominikę, widzę po jej twarzy, że upokarzanie mnie ją podnieca.. Jest rozpalona do granic możliwości. Zerkam na kochanka, ten patrzy na mnie z mieszaniną satysfakcji i pożałowania. Zerkają na siebie. Z uwielbieniem.

Dominika ostrożnie, aby nie pobrudzić dłoni wyciska z niej resztę spermy do moich ust a następnie kładzie mi ją na język, abym mógł poznać smak jej soczków.

-Będziesz trzymał ją w ustach do końca naszego spotkania, a na to się nie zanosi - mówi, zerkając na znowu gotowe do działania przyrodzenie ogiera.

I zabiera kluczyk.

Jeszcze mam drugą wersję (i trzecią) tej fantazji, gdzie to siedzimy w Swingers Clubie, i moja Dominika podobną rzecz mi robi np. w saunie, przy wielu mężczyznach i kobietach. Bądź w roomie, przy udziale jakiejś pary bądź kilku par. Jako że patrzący to głównie swingersi, gdzie i facet i kobieta mają równe pole manewru, to patrzą z zainteresowaniem, jak moją Dominikę posuwa facet a ja stoję bezradnie... Mężczyźni patrzą z rozbawieniem, kobiety z politowaniem.

Trzecia wersja to można powiedzieć alternatywa dla wlewania zawartości do ust, równie dobrze mogła wylać by mi jej zawartość na twarz, i rozcierać powoli za pomocą dłoni bądź swojej ślicznej stopy... Zaletą stopy jest fakt, że to mój niezwykle silny fetysz, więc pomijając podniecenie wynikające z upokorzenia doszło by podniecenie wynikające z tego, że jej śliczna, nieduża stópka o którą tak dbam rozsmarowuje mi zawartość gumki na twarzy... Nawet jak sobie to wyobrażam to jajka robią mi się sine  :redevil:

Fantazja można powiedzieć, u nas wykonana w 25% gdyż na porządku dziennym jest gdy Dominika wlewa mi do ust całą zawartość gumki z zeszłego razu, gdy np. mam zakneblowane dłonie bądź, jak wspomniałem, za pomocą stóp  :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dość ciekawa fantazja. szczególnie w wykonaniu kochanka :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pora kolejny powtarzam, że bardzo podobają mi się Twoje fantazje  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brzmi super :) Sperma Pana, zadowolenie Pani.... czego chcieć więcej? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...