Skocz do zawartości
Cuckoldplace

niemoralna propozycja

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Państwo... dla mnie diametralnie różne są "niemoralne propozycje" i molestowanie seksualne. O ile, według mnie, do złożenia propozycji potrzebny jest grunt, fundament, a więc pewna zażyłość i wynikająca z niej intymność relacji o tyle molestowanie lub jak kto woli seksualny mobbing jest przedsionkiem gwałtu, zbrodni na człowieczym jestestwie. Szef/Szefowa stawiająca ultimatum seksualnej usłużności w zamian za przywileje zawodowe lub za gratyfikacje finansową dopuszcza się aktu terroru.... to nie tylko nie etyczne ale i zwyczajnie nie ludzkie. Czym innym zaś, podkreślam wedle mnie, jest propozycja spędzenia powiedzmy rozkosznej nocy w zamian nawet za te same granty jeśli istnieje między składającym propozycję a adresatem stan fascynacji, znajomości a odrzucenie propozycji nie będzie w konsekwencji przykrością dla odrzucającego. Zatem wierze, iż sporo z nas próbowano nakłonić do seksualnych zażyłości ale nie sądzę aby wielu ktoś złożył niemoralną propozycję. A może zwyczajnie chciałbym żeby świat był inny niż jest.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiki, podpisuje sie wszystkimi konczynami pod Twoimi slowami.

Dobrze napisane :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mówi tytuł tematu chodzi o propozycję, formę przekupstwa, próbę zdemoralizowania, podniecającej gry dwojga dorosłych ludzi. Nie o szantaż, wymuszenie, czy gwałt, rzeczy karalne niektórych słusznie oburzające, a innych podniecające...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mówi tytuł tematu chodzi o propozycję, formę przekupstwa, próbę zdemoralizowania, podniecającej gry dwojga dorosłych ludzi. Nie o szantaż, wymuszenie, czy gwałt, rzeczy karalne niektórych słusznie oburzające, a innych podniecające...

Jakoś sporo tu sprzeczności.... bo przekupstwo mnie oburza, demoralizacja jest często gęsto karalna (zależy od kontekstu)... Gwałt, wymuszenie i szantaż w korelacji z rzeczywistością nie jest podniecający.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie żywiosz nie jebiosz! ;) Taka moja zasada. Choćbym wieeeeele zyskała za jej złamanie.

albo inacze "gdzie rabotajesz tam nie jebajesz";-)Cyrylica adniej by wyszło.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie rabotajesz tam nie jebajesz

wykluczając z tego oczywiście, integracyjne wyjazdy z korporacji, szkolenia. Tam jebiosz ile wlezie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię przekupywać, molestować i demoralizować moją żonę i bardzo lubię jak korzysta z moich niemoralnych propozycji :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wykluczając z tego oczywiście, integracyjne wyjazdy z korporacji, szkolenia. Tam jebiosz ile wlezie.

jak zawsze są wyjątki od reguły;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przyjdz w wiadomym celu do faceta i oskarzaj o gwalt. za kazdym razem. dobrze ze maz byl w poblizu pewnie wyskoczyl z pod lozka albo z klatki dla rogacza

Dobrze, że nie muszę się z tobą spotykać  ... znać.

Gdybyś mi powiedział taką rzecz w twarz nie wiem czy utrzymałabym ręce w kieszeni, czy wylądowałyby na twojej twarzy.

Twoje słowa są takim policzkiem w stronę nie tylko Alice, ale każdej kobiety.

Ciekawe jak byś się czuł, gdyby jakiś ogier wsadził Ci swój członek w d... , też byś mówił, że sam się o to prosiłeś?

Niedobrze mi się robi. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...