Skocz do zawartości
Cuckoldplace

niemoralna propozycja

Rekomendowane odpowiedzi

zaproponowałem żonie, że ją kiedyś sprzedam jak dziwkę na jakimś wyjeździe w hotelu... zastanawia sie jeszcze :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie żywiosz nie jebiosz! ;) Taka moja zasada. Choćbym wieeeeele zyskała za jej złamanie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale , robaczki, mowimy zdaje sie , poważnie.

O tym czy w życiu nam sie zdarzyła taka propozycja, tak ?

Mnie szef powiedział wprost- cytuje " dajesz dupy albo szukaj innej pracy".

Na moje " nie" , pytał jeszcze kilka razy, a potem po prostu skorzystał z tego , ze byliśmy sami, zdarł mi ubranie , złapał pod pache i zaniósł do kanciapy.

Całe szczęście, mój chłopak ( dziś maz ), jakoś nie mógł sobie w domu znaleźć miejsca i przyszedł ...

Pracował w tym samym budynku , wiec miał klucze.

I w porę usłyszał moje krzyki i płacz.

Wierzcie mi dziewczyny, czym innym jest role play i spełnianie fantazji, a czym innym realny gwałt.

To było ... Straszne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to najwidoczniej nie zrozumialam tematu

Ja też nie zrozumiałam, myślałam, że chodzi o korzyści materialne za seks, czyli np. o buty, o czym gęsto rozprawialiśmy, a kilka z nas ma tego rodzaju fantazje zrealizowane. Bucie niewątpliwie są korzyścią materialną :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przyjdz w wiadomym celu do faceta i oskarzaj o gwalt. za kazdym razem. dobrze ze maz byl w poblizu pewnie wyskoczyl z pod lozka albo z klatki dla rogacza

Pawlacz, idź na pawlacz, poleż parę lat, pomyśl, jeśli się uda... ;) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przyjdz w wiadomym celu do faceta i oskarzaj o gwalt. za kazdym razem. dobrze ze maz byl w poblizu pewnie wyskoczyl z pod lozka albo z klatki dla rogacza

Po prostu tragedia.... Idąc twoim "prostym" tokiem rozumowania, każda kobieta ubrana sexownie chce być zgwałcona. No bo się ubiera w wiadomym celu ... ale chyba ten cel jest tylko tobie wiadomy. Stwierdzam, że znalazłeś się na niewłaściwym forum. Oczywiście jest to moja subiektywna teoria poparta twoimi wypowiedziami "wysokich" lotów. Teraz możesz też napisać o wzajemnej adoracji... :)Ale zapamiętaj sobie przysłowie :" Lepiej siedzieć cicho i wyglądać na głupca, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości ".... Ty moje rozwiałeś. :)
  • Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idąc twoim "prostym" tokiem rozumowania, każda kobieta ubrana sexownie chce być zgwałcona.No bo się ubiera w wiadomym celu

Tok myślenia godny rydzyka albo innych ultrakonserwatywnych klerykałów.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tok myślenia godny rydzyka albo innych ultrakonserwatywnych klerykałów.

On tego wprost nie powiedział, to moje subiektywne zdanie, ale z jego wypowiedzi wynika brak szacunku nie tylko dla kobiet, ale i dla rogacza. Jak można napisać, że wyskoczy z klatki dla rogaczy. W moi odczuciu uważa rogacza za "coś" gorszego od siebie.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czyli dobrze illa zrozumiałaś, to miałem na myśli zakładając temat ;)

A , to w takim razie moja wypowiedz jest zupełnie od czapy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...