Skocz do zawartości
Cuckoldplace

niemoralna propozycja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy też macie fantazje dotyczące seksu z czyjas/wasza kobieta w zamian za korzysci materialne, awans, przysluge itd ? Może komus z Was się to przytrafiło, albo słyszeliście jakas realna historie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może komus z Was się to przytrafiło, albo słyszeliście jakas realna historie?

Poczytaj Forum, są takie Historie Prawdziwe oraz fantazje czekające na zrealizowanie, ale barwnie opisane.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Film o takim tytule był;-)Mnie się nie przytrafiło ale w życiu codzienny ciągle się słyszy ze ktoś coś osiągnął via łózko. Osobiscie znam taki przypadek. Słowem transakcja wiązana coś za coś. Dla mnie to może nie tyle co niemoralne ale nie w porządku. Ale gdzie w tym naszym świecie jest sprawiedliwość?!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, mnie sie zdarzyło.

Skończyło sie próba gwałtu.

Gdyby nie mój maz, pewnie by mu sie udało.

Straszna trauma.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, mnie sie zdarzyło.Skończyło sie próba gwałtu.Gdyby nie mój maz, pewnie by mu sie udało.Straszna trauma.

Alice, wystraszylaś mnie!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, mnie sie zdarzyło.Skończyło sie próba gwałtu.Gdyby nie mój maz, pewnie by mu sie udało.Straszna trauma.

Zawsze się boję, że kiedyś realizacja moich/naszych fantazji tak się skończy. I czy wystarczy mi odwagi aby zgłosić to na Policję. Współczuję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś tu, jak przyszłam na forum bądz byłam krótko był anons jakiegoś faceta który szuka sekretarki + usług dla szefa specjalnych.

I taka propozycje tez dostałam na PW osobno.

Oczywiście sekretarką nie jestem tego Pana ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś tu, jak przyszłam na forum bądz byłam krótko był anons jakiegoś faceta który szuka sekretarki + usług dla szefa specjalnych.

I taka propozycje tez dostałam na PW osobno.

Oczywiście sekretarką nie jestem tego Pana ;)

To ciekawa historia :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś tu, jak przyszłam na forum bądz byłam krótko był anons jakiegoś faceta który szuka sekretarki + usług dla szefa specjalnych.I taka propozycje tez dostałam na PW osobno. Oczywiście sekretarką nie jestem tego Pana

Ostatnie zdanie brzmi dwuznacznie :)

Ja widzę takie znaczenie:

1. nie skorzystałaś z oferty,

2. skorzystałaś, ale nie zostałaś sekretarką.

:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilkanaście razy dostawałam takie propozycje. :(

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...