Skocz do zawartości
mywyoni1984

Orgazm sutkowy

Rekomendowane odpowiedzi

A zdarzyło mi się doprowadzić tą drogą na szczyt - dzisiejszą żonę (ale wtedy jeszcze nie myśleliśmy o formalnościach :-> ) - to było na samym początku - można nawet powiedzieć, że "w owym czasie"... W dniu owym musieliśmy z względów "okresowych" poprzestać na pieszczotach od góry i tak się właśnie skończyły... :evil:

i jakoś nie kojarzę aby udało się powtórzyć z sukcesem ..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamietan akurat sutkowego orgazmu ale kiedys moja partnerka doszla podczas pieszczot samej szyji... nawet nie zdazylem jej rozebrać. ..

Sam nie lubie dotykania moich sutkow

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze... kobiety mają dobrze.... Mogą mieć orgazm sutkowy, analny, łechtaczkowy, pochwowy.... a faceci....tylko jeden i to jeszcze chu..y  :lach:  :lach:

M.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam tego typu pieszczoty od delikatnych po bardzo intensywne ...

gryzienie ,szczypanie działa na mnie szczególnie...temat rzeka... :redevil:

Niestety niewielu jest takich którzy potrafią mnie w ten sposób doprowadzić do orgazmu ,

kilku mnie tym zaskoczyło ...tylko jednemu się to udawało bez specjalnego wysiłku ,

ale pomijam jego osobę ,o on potrafił wprowadzić mnie w taki stan wbijając mi palce w żebra przy pocałunku...

z wieloma byłam blisko ... a są tacy co też olewają ten dział ...( z resztą nie tylko ten )

Jeśli chodzi o męskie sutki to raczej  zawsze je atakuję ,chyba że jestem związana ...

albo facet tego nie lubi ,bo takich przypadków też doświadczyłam ,jednych to łaskota ,innych drażni ...

Raz usłyszałam stanowcze " Nie rób tego -nie znoszę..."

Dwóch było blisko i mogłabym to zaliczyć w sumie jako swoje zwycieztwo ...tylko że ten orgazm dostałam prosto do buzi.. :oops:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam tego typu pieszczoty od delikatnych po bardzo intensywne ...

gryzienie ,szczypanie działa na mnie szczególnie...temat rzeka... :redevil:

Niestety niewielu jest takich którzy potrafią mnie w ten sposób doprowadzić do orgazmu ,

kilku mnie tym zaskoczyło ...tylko jednemu się to udawało bez specjalnego wysiłku ,

ale pomijam jego osobę ,o on potrafił wprowadzić mnie w taki stan wbijając mi palce w żebra przy pocałunku...

z wieloma byłam blisko ... a są tacy co też olewają ten dział ...( z resztą nie tylko ten )

Jeśli chodzi o męskie sutki to raczej  zawsze je atakuję ,chyba że jestem związana ...

albo facet tego nie lubi ,bo takich przypadków też doświadczyłam ,jednych to łaskota ,innych drażni ...

Raz usłyszałam stanowcze " Nie rób tego -nie znoszę..."

Dwóch było blisko i mogłabym to zaliczyć w sumie jako swoje zwycieztwo ...tylko że ten orgazm dostałam prosto do buzi.. :oops:

No tak widać ktoś stwierdził, że nie miałaś dawno w ustach nic ciepłego......  :lach:  :lach:  :blow1:

Nie ma nic piękniejszego i przyjemniejszego niż dawanie kobiecie przyjemności, pieszczoty, obserwowanie jej reakcji, słuchanie aprobaty pieszczot wzdychaniem, czy tez jękiem rozkoszy...... 

Ech rozmarzyłem się.....  :oops:  :roll:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak widać ktoś stwierdził, że nie miałaś dawno w ustach nic ciepłego......  :lach::blow1:

Możliwe..ja myśle że po prostu niektórzy boją się pobrudzić pościel... :lach:

albo zwyczajnie nie chcą się przyznać  tego typu orgazmu .

Niektórzy traktują te pieszczoty jako "niemęskie"  no i dlatego mają orgazm tylko chu...y :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe..ja myśle że po prostu niektórzy boją się pobrudzić pościel... :lach:

albo zwyczajnie nie chcą się przyznać  tego typu orgazmu .

Niektórzy traktują te pieszczoty jako "niemęskie"  no i dlatego mają orgazm tylko chu...y :redevil:

może i tak...nie wiem...nie próbowałem, nie doznałem jeszcze takiej formy przyjemności, więc ciężko cokolwiek powiedzieć na ten temat.....  :redevil:

M.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może i tak...nie wiem...nie próbowałem, nie doznałem jeszcze takiej formy przyjemności, więc ciężko cokolwiek powiedzieć na ten temat..... :redevil:

M.

W mojej wypowiedzi kładę nacisk na "niektórzy " ,i na sytuacje z mojego prywatnego seksualnego doświadczenia :redevil:

Cóż mogę odpowiedzieć ,wszystko przed Tobą ,czego szczerze Ci życzę i oczywiście Twojej partnerce ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W mojej wypowiedzi kładę nacisk na "niektórzy " ,i na sytuacje z mojego prywatnego seksualnego doświadczenia :redevil:

Cóż mogę odpowiedzieć ,wszystko przed Tobą ,czego szczerze Ci życzę i oczywiście Twojej partnerce ;)

trzeba spróbować...kto wie..... A jak nie to oddam się w doświadczone ręce w imię nauki . :redevil:  :redevil: ... Trzeba się poświęcać w celach eksperymentalnych  :lach:  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Orgazm sutkowy jest super miałam ich kilka i uwielbiam jak mój mąż piesci moje piersi ,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...