Skocz do zawartości
mywyoni1984

Orgazm sutkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Nie doświadczyłem ani osobiście ani przez nikogo innego. Jak widać jest to dotąd obszar nie odkryty dla mnie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja żona miała taki orgazm kilka razy, za pierwszym razem to było MEGA zaskoczenie dla mnie, nawet nie wiedziałem że takie coś jest możliwe...  fajne doświadczenie jak dla faceta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Udawało mi się kiedyś doprowadzić kochankę do takiego właśnie orgazmu :)

Natomiast sam jakoś sobie nie wyobrażam takiego orgazmu mieć ze względu, na to że nie przepadam za pieszczeniem sutków...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie doświadczyłem ani osobiście ani przez nikogo innego. Jak widać jest to dotąd obszar nie odkryty dla mnie...Lubię toCytuj selektywnie

Jako forumowy doktorek powinienes zapewne jak najszybciej nadrobic zaleglosci  :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Nella

ja bardzo lubię kiedy kochankowie pieszczą moje piersi (nie tylko sutki!), wręcz BARDZO lubię, ale nigdy jeszcze nie miałam orgazmu. Bezczelna, możemy poćwiczyć. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja bardzo lubię kiedy kochankowie pieszczą moje piersi (nie tylko sutki!), wręcz BARDZO lubię, ale nigdy jeszcze nie miałam orgazmu. Bezczelna, możemy poćwiczyć. ;)

trenowanie jest fajne, szczególnie z kimś :3

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek tylko_pomarzyć

ale z tego, co wiem, o orgazm sutkowy jest dosyć trudno?, tak jak każdego, kobieta mu się go "nauczyć". Ten rodzaj jeszcze przede mną, niestety.... ech.

@bezczelna.

Czy trzeba się go nauczyć?

Miałem kiedyś dziewczynę, która dostawała mega orgazmów, tylko przy pieszczeniu piersi. Dodatkowe pieszczenie lub całowanie suktów powodowało u niej totalny i natychmiastowy odlot. Ona tego nie ćwiczyła w żaden sposób! Po prostu tak już miała - i tyle. Wystarczyło czasem na chwilkę włożyć rękę pod bluzeczkę.

Więc być może nie tylko trening ale też wrodzona "przypadłość"?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się, że to niewyuczable jest. Ja lubię i fajnie, przyjemnie i fokle, ale po orgazm to muszę się niżej pofatygować. Albo jakiś miły Pan.

Cóż, nie ma sprawiedliwości na świecie :)...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście uważam ze to bardzo przyjemna pieszczota.Odpowiednio wykonany masaż piersi i sutków a nie jakieś tam międlenie i chamskie ściskanie sutków, daje niesamowitą podnietę i praktycznie odlot;-) Poza tym ważny jest doświadczony masażysta, "chwila" i podatność piersi kobiecych na zabiegi partnera. Zazdroszczę tym kobietom które praktycznie za każdym razem mogą osiągnąć szczyt w ten sposób.Mnie zdarzyło się kilka razy i zachowałam wspaniałe wspomnienia.Może się jeszcze przytrafi?;-)

U mężczyzn nie słyszałam o takich przypadkach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielu facetów z niepokojem reaguje na takie pieszczoty...a szkoda! Tyle tracą...

Mnie się zdarzyło 2-3 razy. Zupełnie niespodziewanie. To chyba nie do nauczenia, kwestia dobrego dnia, dobrej techniki, nastroju i osoby :) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...