Skocz do zawartości
mywyoni1984

Orgazm sutkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Podobnie jest z moją Ukochaną, całowanie piersi lubi, ale nic więcej :(

Nie każdy to lubi, wkurza mnie to niemiłosiernie. Mam inne czułe punkty ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz, nie lubię bylejakości...Jak ktoś daje mi przyjemność to dlaczego ja nie mogę zrobić tego samego :)Dla mnie jest przede wszystkim ważne zadowolenie partnera a potem dopiero moje :) 

To jest uniwersalna odpowiedz na dobry sex !

Rownouprawnienie na kazdej plaszczyznie gwarantuje obopolna satysfakcje !

Brawo ! ze sa jeszcze takie kobiety (i mezczyzni chyba tez ?) :kwi:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rownouprawnienie na kazdej plaszczyznie gwarantuje obopolna satysfakcje !Brawo ! ze sa jeszcze takie kobiety (i mezczyzni chyba tez ?)

Oczywiście, że mężczyźni też tacy są   :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas miejsca to nie miało.

Orgazm analny u Madzie to standard ... mocny i długi :) uwielbiany :)

Sutkowy ?

Owszem miejsce wyjątkowo czuje i erogenne jak i Madzi tak i u mnie

Uwielbiam, kiedy jestem lizany, pieszczony, subtelnie gryziony w brodawki ....

Orgazmu jednak tego typu nie zaznaliśmy ...może kiedyś ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie doświadczyłam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Statystycznie niestety sutki u mezczyzny stoja daleko w cieniu tak jak jego anus. :redevil:

On : Może i mnie spalą na stosie.. ale. Wbrew pozorom tak zwany anus jest bardzo ukrwiony. Tzn jest w nim bardzo dużo zakończeń nerwowych. Wiem, że typowi 'maczo' nie dopuszczą nawet świadomości, że dotykanie tych miejsc może sprawić im przyjemność. W moim przypadku chodzi o samoświadomość mojego ciała. Możecie mi wierzyć lub nie  - dobre ręce potrafią czynić cuda z facetem jeśli chodzi o to miejsce. Pomijam już kwestie masażu prostaty ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

anus

Temat o pectus  ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie .

Mam tak jak Su.

Czasem pozwole sie pocalowac komus nowemu, bo a nuz zrobi to tak, ze nagle polubie...

Maz ani staly kochanek juz wiedza, ze nie wolno .

Kiedy dotykam sie sama, jest to nawet przyjemne, ale na orgazm to zdecydowanie za malo...

Dodam jeszcze , ze kilkukrotnie spotykalam panow, ktorzy po pieszczotach ( ich wlasnych ) sutkow podczas sexu dochodzili blyskawicznie :)

Zazdroszcze im.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nie pociąga mnie pieszczenie, dotykanie sutków, pociąganie za nie, gryzienie nawet ssanie. Oczywiście wprowadzam elementy wszystkiego niekiedy, ale  nie wyobrażam sobie orgazmu. To nie moja strefa erogenna...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...