Skocz do zawartości
mywyoni1984

Orgazm sutkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Jest kilka rodzajów orgazmów w tym właśnie sutkowy.

Jak to jest z tym u Was drogie Panie?

Miałyście orgazm tylko od pieszczenia sutków?

Panowie, czy udało Wam się takimi pieszczotami doprowadzić partnerkę do orgazmu?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest kilka rodzajów orgazmów w tym właśnie sutkowy.Jak to jest z tym u Was drogie Panie?Miałyście orgazm tylko od pieszczenia sutków?Panowie, czy udało Wam się takimi pieszczotami doprowadzić partnerkę do orgazmu?

A dlaczego tylko drogie Panie ?

Panowie tez maja swoje sutki i tez moga przezywac orgazm sutkowy.

Wszystko kwestia treningu i koncentracji.

Mechanizm orgazmu jest podobny. Praktyka to potwierdza.

Zwykle sutki u mezczyzny sa zapomniane. Nieslusznie ! To taki sam organ erogenny jak i u kobiet.

Tak wiec jesli kobieta moze przezywac orgazm sutkowy to tak samo moze to wystepowac i u mezczyzn.

To nie teoria.

Warto troche eksperymentowac bo efekty zadziwiajace. :klaszcze:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Warto troche eksperymentowac bo efekty zadziwiajace.

namówiłeś mnie :D 

mi się zdarzyło jednej kochance taki orgazm dać, może teżdlatego, że mieliśmy dla siebie więcej czasu niż zwykle, bawiliśmy się i eksperymentowaliśmy 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwykle sutki u mezczyzny sa zapomniane. Nieslusznie ! To taki sam organ erogenny jak i u kobiet.

Dlaczego zapomniany? Ja wychodzę z założenia, że skoro ja lubię takie pieszczoty bardzo to partnerowi odwdzięczam się tym samym. Dla mnie jest to bardzo istotny element naszego ciała i nie lubię go pomijać. A co do orgazmu sutkowego to owszem zdarzyło mi się coś takiego... Coś nowego, nieoczekiwanego ale bardzo, bardzo miłego  :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno Gray, co to miał 50 twarzy, za pierwszym podejściem zrobił głównej bohaterce... czy to prawda, nie wiem, szanuję swoją mózgownicę, to i takich wypocin nie czytam.... XD 

ale z tego, co wiem, o orgazm sutkowy jest dosyć trudno?, tak jak każdego, kobieta mu się go "nauczyć". Ten rodzaj jeszcze przede mną, niestety.... ech.

Któraś z Pań ma w tej kwestii doświadczenie i mogłaby się podzielić?:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to SUPER ! Jak juz mowilem : TRENING i EKSPERYMENTY wzbogacaja nasze zycie  :redevil: 

Teraz tylko namow partnerke zeby odplacila sie tym samym , napewno bedzie chetna  :indians:

Dlaczego zapomniany? Ja wychodzę z założenia, że skoro ja lubię takie pieszczoty bardzo to partnerowi odwdzięczam się tym samym. Dla mnie jest to bardzo istotny element naszego ciała i nie lubię go pomijać. A co do orgazmu sutkowego to owszem zdarzyło mi się coś takiego... Coś nowego, nieoczekiwanego ale bardzo, bardzo miłego  :redevil:

No to bardzo dojrzale podejscie do sprawy. Statystycznie niestety sutki u mezczyzny stoja daleko w cieniu tak jak jego anus. :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie znoszę gdy ktoś mi drażni sutki, a broń Boże ściska, miętosi, i inne cuda wianki.

Delikatne pocałunki jeszcze przecierpię ;)

Więc orgazmu sutkowego mieć nie będę, prędzej komuś łapy bym poucinała.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz, nie lubię bylejakości... Jak ktoś daje mi przyjemność to dlaczego ja nie mogę zrobić tego samego :)Dla mnie jest przede wszystkim ważne zadowolenie partnera a potem dopiero moje :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie znoszę gdy ktoś mi drażni sutki, a broń Boże ściska, miętosi, i inne cuda wianki.

Ja uwielbiam pieszczoty sutków i piersi... uwielbiam. Kocham, mogłabym się im poddawać godzinami. A sutkowego jak nie było, tak nie ma

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnie jest z moją Ukochaną, całowanie piersi lubi, ale nic więcej :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...